Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Majda23
    20. Srpanj 2018. 13:51

Pahuljice kao da citam o svom bebacu. Stalno je na sisi, zadnja 2 dana pogotovo, nema ni budenja svakih par sati jer se sam trgne u snu i place dok ne dam sisu, vuce par min i zaspe. Tako u krug 😖 ne da mami spavati. A sto se dude tice ne zelim ni komentirati, probali par puta, dijetetu se povraca od nje. Tako da ne pokusavam kupovati druge marke jer mislim da ce biti isto. 

04.07. Matija 💜

Mya
    20. Srpanj 2018. 13:58

Dan mame,mi dudu nikako necemo i ne trudim se gurat,meni bolje,nece biti odvikavanja..ivy ja kavu izbacila skroz,teska srca,a morala jer mi se od nje užasno grcila i otada mir,pa probaj snimit mozda i vama pomogne.patronazna mi rekla izbaci mlijeko u njoj posto mlijecno ne smijemo,jesam,ali i dalje bilo isto dok nisam prestala

Mya
    20. Srpanj 2018. 13:59

Ena31

Ei..jedno pitanje…neznam kak obući mrvicu a da mu nebu vruće ni zima🤔…jel smije bit ovak? Kod mene u stanu na katu je pakleno vruće 😥…

Ma smije,pa i njima je vruce,moja ima 20 dana,a cim je u dugom bodiju jadna sva mokra

Confused
    20. Srpanj 2018. 14:01

Ena31

Ei..jedno pitanje…neznam kak obući mrvicu a da mu nebu vruće ni zima🤔…jel smije bit ovak? Kod mene u stanu na katu je pakleno vruće 😥…

Naravno da smije.Moja je stalno u bodiju ili romperu i bez carapica.A nekidan je smocila nogice u moru.

Mama 3 cure

❤️Paola 17.6.2010.
    ❤️Hajdi 15.9.2014.
    ❤️Veronika 13.6.2018.
    💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.

20. Srpanj 2018. 14:34

Confused

Ena31

Naravno da smije.Moja je stalno u bodiju ili romperu i bez carapica.A nekidan je smocila nogice u moru.

Slatkica 😍😘🤗

franovamamita
    20. Srpanj 2018. 17:12

dan,glupi grcevi mrzim ih u pm...znaci cijelu noc od ponoci do 5 jadan se grcio stenjao kenjkao...bas mi ga zao bude a nemogu pomoci...toliko stenje napinje tiska da se od toga onda izbljucka pa proguta i zrak pa i stucati pocne...uh...nego da za bljuckanje sam i htjela pitati on meni vec par dana 3,4 puta dnevno nakon nekih obroka dosta bljucne...jel to ok ?ja odmah panicarim
    oci mi se vec sklapaju nadam se da ste vi zivlje 😂 velika pusa za sve vas mamice i divne bebe 😙😙😙😙

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

20. Srpanj 2018. 17:24

franovamamita

dan,glupi grcevi mrzim ih u pm…znaci cijelu noc od ponoci do 5 jadan se grcio stenjao kenjkao…bas mi ga zao bude a nemogu pomoci…toliko stenje napinje tiska da se od toga onda izbljucka pa proguta i zrak pa i stucati pocne…uh…nego da za bljuckanje sam i htjela pitati on meni vec par dana 3,4 puta dnevno nakon nekih obroka dosta bljucne…jel to ok ?ja odmah panicarim
    oci mi se vec sklapaju nadam se da ste vi zivlje 😂 velika pusa za sve vas mamice i divne bebe 😙😙😙😙

Žao mi je da se mučite s grčevima😭,tješi se da će proći,ne može zauvjek...kaj se bljucanja tiče i moj isto..hranim ga da mi bude ispravan i držim još par minuta poslje hranjenja tako,poslje ga polegnem na povišeno pa manje bljucka...iako sad mu je muž davao bočicu,pojeo cca 40 i počeo vrištati ,plakati,muž ga podigne i onda je jako povratio ...jadničak bili mu je previše jer je i cicao  prije toga,ali je poslje gurao ručicu u usta i tražio jesti..sad spava miš moj maleni 😀

20. Srpanj 2018. 17:31

Ena31

franovamamita

dan,glupi grcevi mrzim ih u pm…znaci cijelu noc od ponoci do 5 jadan se grcio stenjao kenjkao…bas mi ga zao bude a nemogu pomoci…toliko stenje napinje tiska da se od toga onda izbljucka pa proguta i zrak pa i stucati pocne…uh…nego da za bljuckanje sam i htjela pitati on meni vec par dana 3,4 puta dnevno nakon nekih obroka dosta bljucne…jel to ok ?ja odmah panicarim

Žao mi je da se mučite s grčevima😭,tješi se da će proći,ne može zauvjek…kaj se bljucanja tiče i moj isto..hranim ga da mi bude ispravan i držim još par minuta poslje hranjenja tako,poslje ga polegnem na povišeno pa manje bljucka…iako sad mu je muž davao bočicu,pojeo cca 40 i počeo vrištati ,plakati,muž ga podigne i onda je jako povratio …jadničak bili mu je previše jer je i cicao prije toga,ali je poslje gurao ručicu u usta i tražio jesti..sad spava miš moj maleni 😀

I frajer se probudi nakon 40min,gladan 😂😂,traži jesti...sad cica opet 🤔

hope123
    20. Srpanj 2018. 17:43

franovamamita

Ena31

franovamamita

Žao mi je da se mučite s grčevima😭,tješi se da će proći,ne može zauvjek…kaj se bljucanja tiče i moj isto..hranim ga da mi bude ispravan i držim još par minuta poslje hranjenja tako,poslje ga polegnem na povišeno pa manje bljucka…iako sad mu je muž davao bočicu,pojeo cca 40 i počeo vrištati ,plakati,muž ga podigne i onda je jako povratio …jadničak bili mu je previše jer je i cicao prije toga,ali je poslje gurao ručicu u usta i tražio jesti..sad spava miš moj maleni 😀

cure tak dugo dok vam dobivaju na kilazi to je ok. Tak je i moja curka cak u mlazi, nekad bi i kroz nos izaslo. Bile smo kod pedijatrice gastrologinje i rekla da bljucanje moze biti i obilno, ako joj pase biti na trbuhu neka bude i da mozemo malo vode ponuditi bez obzira sto samo cica jer je vani vruce... mojoj curki bude ok kad je na trbuhu ali uz moj nadzor... ali naravno ne pali uvijek...
    Nadam se da budu prosli grcevi!!! 
    bebice su premeden :* :*

ivymicek
    20. Srpanj 2018. 20:38

franovamamita

Uf franova... Suosječam moj prvi malac je imao grčiće i to najizraženije po noći. Nunala sam non stop. Mom prvom je smetalo sve od mlijeka, piletine, jaja, orašastih plodova (jer je na kraju bio i alergičan na to) ali smo to saznali naravno tek kad smo krenuli uvoditi dohranu. Možda mu nešto tipa mlijeka smeta u tvojoj prehrani možda su samo nezrela crijevA. Što god da je želim da vam brzo prode. Moj se jako zbljuca baš kad ga boli trbuh i kad lamata nožicama. Ja mu onda otkopčam pelenu i pomognem mu isprditi se. Naravno i sve češće stavljam na podrigivanje.
    Ena moj ti je samo u bosiju ako su mu nožice led obučem čarape pa skidam i tako 😂.
    Tko nam se to okupao??? Slatkica mala 😍.
    Bojana sutra su krstitke?

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.