Ivy super za pregled 🎉🎉😘
I ja se patim sa sirokim povijanjem, isto nam je receno da stavljamo pelenu ali mi bude zao po tim vrucinama. Stvarno nez sta raditi 🙈 i izgleda da su nam biogaja pomaze, danas je manje plakao 😃 sad se uspavao i trebala bi ga buditi a tako mi zao, vec vidim da ovu noc necu spavati. #mommylife 😊
🎉🎉🎉 Super za biogaju!!!
😂😂😂😂
😘😘😘😘
Laku noć mamice i bebice
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Jutro :) drzite srecke mi idemo danas popodne na pregled 😊😊
Puse svim mamicama i bebama 😊
Jutro :) drzite srecke mi idemo danas popodne na pregled 😊😊
Puse svim mamicama i bebama 😊
Držimo figice ali vjerujem da je sve super. Javite se 😘
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
🤞🤞🤞Bojana!! Isto kao i Ivy mislim da je sve super! Čekamo izvještaj 😘😘😘😘 svima
Drzimo fige za pregled. Mame kako ste otvorile karton kod pedijatra, mi muke mucimo, dode mi da ih potjeram u rodni kraj.
04.07. Matija 💜
Majda,nisam imala nikakvih problema s upisom prvog djeteta prije 5 god. Danas je procedura jos jednostavnija. Znam da prvo moram dijete prijaviti u matičnom uredu. Automatski ide i prijava na HZZO i MUP za prebivalište. Kad se to odradi kontaktirat cu pedijatra. Njima treba MBO koji dodjeljuje HZZO i to bi valjda bilo to. Nisam jos odradila jer čekam da prijava iz bolnice stigne u maticni, pa onda sve po redu. Cure imam pitanje. Da li vam je patronažna ili pedijatar preporučio Babytol?? To su vitamini K i D3. Da li koristite? Ja sam sinu davala D3 koje sam mislim dobila na recept, tako da mislim da je ovo cista izmišljotina za izmamiti novce. Nekako i njušim da od te kemije dijete moze dobiti grčeve ili ih pogoršati. Bojkotiram s tim. A uostalom nismo zemlja bez imalo sunca.Moja mama kaze da nama kao djeci to nisu propisivali.
Majda,nisam imala nikakvih problema s upisom prvog djeteta prije 5 god. Danas je procedura jos jednostavnija. Znam da prvo moram dijete prijaviti u matičnom uredu. Automatski ide i prijava na HZZO i MUP za prebivalište. Kad se to odradi kontaktirat cu pedijatra. Njima treba MBO koji dodjeljuje HZZO i to bi valjda bilo to. Nisam jos odradila jer čekam da prijava iz bolnice stigne u maticni, pa onda sve po redu. Cure imam pitanje. Da li vam je patronažna ili pedijatar preporučio Babytol?? To su vitamini K i D3. Da li koristite? Ja sam sinu davala D3 koje sam mislim dobila na recept, tako da mislim da je ovo cista izmišljotina za izmamiti novce. Nekako i njušim da od te kemije dijete moze dobiti grčeve ili ih pogoršati. Bojkotiram s tim. A uostalom nismo zemlja bez imalo sunca.Moja mama kaze da nama kao djeci to nisu propisivali.
Bila sa i u maticnom i obavili sve, samo sto sestre uopce nisu susretljive, ni da bi objasnile kako ni sta. Danas mi je stigla tiskanica 2 pa valjda s tim idem kod pedijatra, vec me glava boli od googlanja a djetetu u otpusnom pismu pise pregled za 10-15 dana. Za kapi nez stvarno, i nama je receno da koristimo. I isto mislim da od toga ima grceve ali sam hipohondar sto se tice njega tako da nez, pitat cu patronaznu ili nekog tko zna bolje od mene
04.07. Matija 💜
Nama jucer stigla zdravstvena,cak i prije nego su rekli,sjele naknade za bebu od grada i hzzoa,cak me šokirali brzinom..majda u slucaju da ne dode do pregleda kod pedijatra nosis taj papir,tiskanicu,tako meni rekla pedij.,a za upis i narucivanje samo nazvala i putem telefona upisali ju i rekli kad da dodemo
dan cure
evo da se i mi malo javimo,filip je super bebac ali muci nas to kakanje i grcevi nocas cijelu noc se jadan grcio i stenjao..dajem mu biogaiu,espumisan 2,3 puta dnevno i ja pijem caj od komoraca i ne jedem skoro nista covjece sve mahunarke izbjegavam i kupus cvjetacu i ostalo...i ne pijem sokove,mlijeko,kavu...ne jedem svjeze povrce,od voca pojedem bananu nektarinu i kompot od breskve...ostat cu na kraju na kruhu i vodi a njega i dalje muci 😤 i da frajer se navikao na ruke i saaamo da ga netko nosa i sve je odmah super ☺ i da vidim da pisete o sirokom povijanju,starijeg sam povijala filipa ne povijam...ivy super za velikog frajera 😙😙
svim mamama i bebama puno 😙😙😙😙
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Sortiraj odgovore
Najstariji