Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    16. Srpanj 2018. 09:44

ivymicek

Ja imam domeka čaj za dojilje ali ga zaboravim popiti. Ali kupit ću i taj roibos čaj pa probati.
    Kim ima za kupiti u ljekarni?
    Mi smo imali tak tak noć. Frkalo ga je puno pa je plakao i stiskao ručice i nožice. Oko pola 6 sam dala espumisan pa smo zaspali. Moji veliki miseki su na moru pa smo spavali do 9 on jošmspava a ja tipkam.
    Danas nam je mjesec dana života a sutra imamo pregled.

Awwwww😍😍😍😍kako sam medeniiii😘😘😘🤗🤗🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍. Jeeyyy čestitke na mjesec dana,već ste veliki☺️. Sretno na pregledu,iako vjerujem da je sve ok😍. Žao mi je što ga je mučilo😭,evo moj sad lamaće rukama i nogama i tiska al ne plače, u polusnu nekom valjda kaka😁

Confused
    16. Srpanj 2018. 12:00

Ivy cestitke na prvih mjesec dana 😘❤

Mama 3 cure

❤️Paola 17.6.2010.
    ❤️Hajdi 15.9.2014.
    ❤️Veronika 13.6.2018.
    💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.

Mya
    16. Srpanj 2018. 12:41

bojana27

Curke di ima tog caja ? Dm-muller ?

U biljnoj apoteci uzela

Mya
    16. Srpanj 2018. 12:45

Noc super,spava i budim samo za jest,ali sad od 8-12 slom,place,samo da je sisa,bljuca sve van,ja više ne znam jel ju grci ili kaj je..🙃 ivy vi vec mjesec,kako vrijeme ide☺🎉👍

ivymicek
    16. Srpanj 2018. 13:31

J@m@

Noc super,spava i budim samo za jest,ali sad od 8-12 slom,place,samo da je sisa,bljuca sve van,ja više ne znam jel ju grci ili kaj je..🙃 ivy vi vec mjesec,kako vrijeme ide☺🎉👍

Jama nama ti je iato tako. Prekp dana plače i na rukama stalno a po noći spava.. skužila sam da moj kad se tak nacicava i bljuca da je skroz umoran i onda ga uspavam s dudom. Inače samo navlači cice i bljuca i cvili

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

Majda23
    16. Srpanj 2018. 18:10

Ena31

Majda23

A mis mali sto spava, tako i matija najvise voli a i mama, bas uzivam u mazenju 😊 Yvone bas mi je drago, neka bebica spava da se mama moze odmoriti i super za velikog bracu 🎉🎉 Matija vec 2 dana place od 4 popodne do 9. Vec mi ga bude zao, kupili biogaju, navijamo da krene djelovati. Mi se pripremamo za tekmu, kafic je blizu kuce tako da se nadam da nece biti kao prosli put vatrogasnih sirena, petardi i toga. Idemooo po zlatoo 😃

A jadan, miš mali, baš mi je žao, nek vam čim prije prođu ti glupi grčevi, a kaj se navijača tiče,nebi se previše nadala da neće bit sirena i petardi,ipak je to sportski događaj života😀. Mi nismo blizu ničeg al svejedno mi tresu kuću od navijanja jer su svi ludi za nogometom,od supruga,šogorica,svekra do svekrve,to se viče,vrišti,lupa..ma ludnica..jedino mene ne dira baš…Mihael i ja ćemo to prespavati😂😂 a kad bude gol ionako ćemo znati i bez gledanja 😂😂😂

Bilo je svega ali Matiju ni da dirne, isto je prespavao utakmicu ali je mama iz kafica cula kad bi tko zabio gol. Danas ista stvar, frce ga nesta a nez sta, bio budan od 9 ujutro do pola 2. Barem nocu spava normalno, iako mama uvijek zaspe prije njega 🙈 
    Ivy maleni navijac je presladak 😍 vidit cemo kako budu radile kapi, pa ako bude potrebe probamo i caj 😊

04.07. Matija 💜

Yvone
    16. Srpanj 2018. 20:15

Roiboos sam našla u Kauflandu, a mislim da muller ima sigurno, za dm neznam. Kim ima u ljekarni. Oko 10-12.00 kn
    Ivy cestitke na prvih mjesec dana. Preslatki je Vid!! Svima puse 😘😘😘😘

ivymicek
    16. Srpanj 2018. 23:16

Yvone

Roiboos sam našla u Kauflandu, a mislim da muller ima sigurno, za dm neznam. Kim ima u ljekarni. Oko 10-12.00 kn
    Ivy cestitke na prvih mjesec dana. Preslatki je Vid!! Svima puse 😘😘😘😘

Sad ću postaviti glupo pitanje. To kupim kao kapi ili kao sjemenke 🤔😂😘

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

bojana27
    17. Srpanj 2018. 07:32

Ja ne znam sta napravit 😅😅 jucer je predugo bila budna i nije mogla zaspat , cicu bi al frajerica nebi da ide mlijeko iz nje 😆 vec sam bila na izmaku snaga , ona je tako vristala jako da je to bilo strasno , a nece se ni nosit ni dudu ni nista 🤮

17. Srpanj 2018. 07:44

bojana27

Ja ne znam sta napravit 😅😅 jucer je predugo bila budna i nije mogla zaspat , cicu bi al frajerica nebi da ide mlijeko iz nje 😆 vec sam bila na izmaku snaga , ona je tako vristala jako da je to bilo strasno , a nece se ni nosit ni dudu ni nista 🤮

😁😁, Tak ti je i moj Mihael ,kad  je sit još bi cicu ali ga smeta mlijeko jer neće gutati i spava mu se pa plače,ljuti se. Al je prihvatio dudu..Isto jučer nikako zaspati,prešlo mu u naviku da prije 10 ne zaspi al onda ga slomi i spava do cca 4,cica,spava do 6,opet cica,ak ne zaspi mijenjamo pelenu jer je strašno kolko puno piški a i bude pokakana ujutro. Sad pojeo 60ml Novalaca i spava uz zvuk usisavača s mobitela,probaj si skinuti aplikaciju White noise ,djeluje čudesno😁😉

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.