Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ivymicek
    15. Srpanj 2018. 20:41

Yvonne super za sekicu i bracu koji pomaže mami 🎉. Neka ste vi domeka i domeka je sve lakše.
    Bojana držim fige za subotu i za vrijeme.
    Ena prekjut ste kako vi chorite.. i moj isto voli na meni ajati pogotovo kad ga frće.
    Moj navijač je dio tekme prespavao . Ali smo imali dres.

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

ivymicek
    15. Srpanj 2018. 20:43

Majda23

A mis mali sto spava, tako i matija najvise voli a i mama, bas uzivam u mazenju 😊 Yvone bas mi je drago, neka bebica spava da se mama moze odmoriti i super za velikog bracu 🎉🎉 Matija vec 2 dana place od 4 popodne do 9. Vec mi ga bude zao, kupili biogaju, navijamo da krene djelovati. Mi se pripremamo za tekmu, kafic je blizu kuce tako da se nadam da nece biti kao prosli put vatrogasnih sirena, petardi i toga. Idemooo po zlatoo 😃

Držim fige za biogaju njoj treba koji dan da djeluje. Držim fige da što prije prode plakanje 😘😘😘😘.
    Suosječam se s tobom jer i nas nešto mori ali još nismo otkrili što. 😘😘😘

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

Yvone
    15. Srpanj 2018. 21:14

Curke imam par prijedloga u vezi grčeva pa ako je koja zainteresirana neka proba. Možete i provjeriti sve na netu. Za grčeve je dobar Roiboos caj- mama ga pije.
    Caj od kamilice s kimom- u cca 2 dcl prokuhane vode staviti žlicu do dvije kamilice u cvijetu i cca 5-6 zrnaca kima( iz ljekarne) ostaviti da stoji otprilike pol sata i procjediti. Moze se davati bebi ili moze mama piti. Ovaj recept mi otkrila susjeda a potvrdila sestra s babinjača na Sv. Duhu. Moja je plakala u bolnici prije nego se uspjela pokakati. Cim smo došli doma ja skuhala caj. Ona sad kaka po nekoliko puta bez ikakvog plača. Neznam jel do toga, vidjet cu kroz vrijeme. Ja cu i dalje prakticirati. Odmoći ne moze. Pusa i pozdravi svima😘😘😘

Yvone
    15. Srpanj 2018. 21:15

P.s- caj sam ja popila, za sad nisam njoj davala.

ivymicek
    15. Srpanj 2018. 21:50

Yvone

Curke imam par prijedloga u vezi grčeva pa ako je koja zainteresirana neka proba. Možete i provjeriti sve na netu. Za grčeve je dobar Roiboos caj- mama ga pije.
    Caj od kamilice s kimom- u cca 2 dcl prokuhane vode staviti žlicu do dvije kamilice u cvijetu i cca 5-6 zrnaca kima( iz ljekarne) ostaviti da stoji otprilike pol sata i procjediti. Moze se davati bebi ili moze mama piti. Ovaj recept mi otkrila susjeda a potvrdila sestra s babinjača na Sv. Duhu. Moja je plakala u bolnici prije nego se uspjela pokakati. Cim smo došli doma ja skuhala caj. Ona sad kaka po nekoliko puta bez ikakvog plača. Neznam jel do toga, vidjet cu kroz vrijeme. Ja cu i dalje prakticirati. Odmoći ne moze. Pusa i pozdravi svima😘😘😘

Vrijedi probati 😘😘😘

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

Mya
    15. Srpanj 2018. 23:21

Potpisujem rooibos caj,spas👍 i par cura hippov čaj za mame,dojilje pohvalile

bojana27
    16. Srpanj 2018. 06:02

Curke di ima tog caja ? Dm-muller ? 

16. Srpanj 2018. 09:08

Jutro drage moje☺️😍. Prijavljujem još jednu prospavanu noć ,samo par cickanja bez ustajanja iz kreveta,ujutro se preskinuli,papali i opet dremucka 😊,naučio frajer da je noć za spavanje😊. Nadam se da ste i vi imali mirnu noć i da će takav biti i dan😊.

ivymicek
    16. Srpanj 2018. 09:26

Ja imam domeka čaj za dojilje ali ga zaboravim popiti. Ali kupit ću i taj roibos čaj pa probati.
    Kim ima za kupiti u ljekarni? 
    Mi smo imali tak tak noć. Frkalo ga je puno pa je plakao i stiskao ručice i nožice. Oko pola 6 sam dala espumisan pa smo zaspali. Moji veliki miseki su na moru pa smo spavali do 9 on jošmspava a ja tipkam.
    Danas nam je mjesec dana života a sutra imamo pregled.

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

ivymicek
    16. Srpanj 2018. 09:26

Ena31

Jutro drage moje☺️😍. Prijavljujem još jednu prospavanu noć ,samo par cickanja bez ustajanja iz kreveta,ujutro se preskinuli,papali i opet dremucka 😊,naučio frajer da je noć za spavanje😊. Nadam se da ste i vi imali mirnu noć i da će takav biti i dan😊.

Bravo mćali frajer 🎉🎉🎉

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.