Ena u subotu , za sad svaka prognoza kaze kisu 🤷🏻♀️
Do subote oni 10x promjene prognozu
Ena u subotu , za sad svaka prognoza kaze kisu 🤷🏻♀️
Awww..di je subota još...to se u sekundi promijeni a di ne u tjedan dana😉
Slatkiš 😍
Tako i Marta voli spavat na meni
Mišići maleni ,tak se ljepo uspava,sluša disanje i srce vjerojatno i to ih uspava,a i mamin zagrljaj ☺️,eto spustila sam ga i komeša se nešto ,kao bi se probudio ili nebi😃
Evo i nas!!! Jučer došli doma. Lijepo se odmorili kroz noc zahvaljujući dobroj curici. To je nešto sto mi je sa sinom bila znanstvena fantastika. On u mjesec dana nije prespavao koliko ona u jednom danu. Nadam se da ce mi i ostati dobra. Veliki brat je bio izvan sebe od srece i uzbuđenja pa smo našli način da i njega uključimo jer želi. Njegova zadaća je da nosi sekine pelene u smeće 😀 Obožava ju! Ali već me pitao da bi on sada imao i bracu 😂😂😂😂😂 Puno vam pusa i pozdrava svima šaljemo! Uživajte u maženju, paženju i tekmu 🇭🇷🇭🇷🇭🇷😘😘😘😘🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷
A mis mali sto spava, tako i matija najvise voli a i mama, bas uzivam u mazenju 😊 Yvone bas mi je drago, neka bebica spava da se mama moze odmoriti i super za velikog bracu 🎉🎉 Matija vec 2 dana place od 4 popodne do 9. Vec mi ga bude zao, kupili biogaju, navijamo da krene djelovati. Mi se pripremamo za tekmu, kafic je blizu kuce tako da se nadam da nece biti kao prosli put vatrogasnih sirena, petardi i toga. Idemooo po zlatoo 😃
04.07. Matija 💜
Evo i nas!!! Jučer došli doma. Lijepo se odmorili kroz noc zahvaljujući dobroj curici. To je nešto sto mi je sa sinom bila znanstvena fantastika. On u mjesec dana nije prespavao koliko ona u jednom danu. Nadam se da ce mi i ostati dobra. Veliki brat je bio izvan sebe od srece i uzbuđenja pa smo našli način da i njega uključimo jer želi. Njegova zadaća je da nosi sekine pelene u smeće 😀 Obožava ju! Ali već me pitao da bi on sada imao i bracu 😂😂😂😂😂 Puno vam pusa i pozdrava svima šaljemo! Uživajte u maženju, paženju i tekmu 🇭🇷🇭🇷🇭🇷😘😘😘😘🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷
Super za dobru princezu i velikog bracu a naravno i bravo za mamu😘😘😍😍🤗🤗, uživajte i ostanite dobri i dobro 😍😍😘😘🤗🤗 i mazite se,pazite i uživajte 😘🤗
A mis mali sto spava, tako i matija najvise voli a i mama, bas uzivam u mazenju 😊 Yvone bas mi je drago, neka bebica spava da se mama moze odmoriti i super za velikog bracu 🎉🎉 Matija vec 2 dana place od 4 popodne do 9. Vec mi ga bude zao, kupili biogaju, navijamo da krene djelovati. Mi se pripremamo za tekmu, kafic je blizu kuce tako da se nadam da nece biti kao prosli put vatrogasnih sirena, petardi i toga. Idemooo po zlatoo 😃
A jadan, miš mali, baš mi je žao, nek vam čim prije prođu ti glupi grčevi, a kaj se navijača tiče,nebi se previše nadala da neće bit sirena i petardi,ipak je to sportski događaj života😀. Mi nismo blizu ničeg al svejedno mi tresu kuću od navijanja jer su svi ludi za nogometom,od supruga,šogorica,svekra do svekrve,to se viče,vrišti,lupa..ma ludnica..jedino mene ne dira baš...Mihael i ja ćemo to prespavati😂😂 a kad bude gol ionako ćemo znati i bez gledanja 😂😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji