Ja bi mu dala to izdojeno.
Ja isto izdajam višak i dajem Marti. Već nekoliko dana nije pila ad
Jel to onda podgriješ ili kako?
Kakica u zadnje vrijeme ima grudice jer je puno počela jest. A majčino mljeko je lakše probavljivo od ad pa kakica može bit rjeđa i to je ok.
Podgrijem u grijaču za bočice, a ti možeš u vrućoj vodi podgrijat.
Kakica u zadnje vrijeme ima grudice jer je puno počela jest. A majčino mljeko je lakše probavljivo od ad pa kakica može bit rjeđa i to je ok.
Probat ćemo, šteta da bacam tolko mlijeko,prvo ga nacical i sad kad ga ima onda baš neće😲
Majda 🎉🎉🎉 za pupak još malo pa ćete uživati u kupanju.
Ena ma ti rždaj to izdojeno pa ćeš vidjet kak će ić. Možda će mu trebati ad možda ne. To što nema grudica u kakici nije niš alarmantno. I nama tako koji dan bude koji ne ali se ne sekiram jer uredno dobivamo na kilaži.
Mi smo danas imali laganiji dan 🎉🎉🎉, hvala za mantre i podršku 😘💕.
Idem spavati jer i on spava...
Noćica 😴
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Jutro zenske ❤️ Kako je prosla noc ? Di nam je Proud ?
Saljemo puse svima 😍
Jutro mamice😘 i bebice😘..noć prošla ok,moj mali miš je jučer jeo zadnje u 7 navečer i nikako zaspati,pa povraćao ,na kraju je zaspao di neznam kolko u noći,budio se par puta samo na cicku ,sad se u pola 7 probudio,jeo cicku i 60ml bočice u opet spava ,nadam se da nebude povraćao opet,moguće da se prejeo pa mu je teško sjelo jer je i cicao i bočicu papao a samo traži 😪
Probat ćemo, šteta da bacam tolko mlijeko,prvo ga nacical i sad kad ga ima onda baš neće😲
Šteta ga je proljevat. Možeš ga i smrznut
Ovdje imaš korisne info
http://www.roda.hr/portal/dojenje/opcenito-o-dojenju/pohranjivanje-i-cuvanje-majcinog-mlijeka.html
Šteta ga je proljevat. Možeš ga i smrznut
Ovdje imaš korisne info
http://www.roda.hr/portal/dojenje/opcenito-o-dojenju/pohranjivanje-i-cuvanje-majcinog-mlijeka.html
Hvala draga😘
Ja sam uzasno nervozna , al valjda ce me proc :( krstitke nam se blize a najavljuju kisu , i ne znam sta cu 🤷🏻♀️🤷🏻♀️
Ja sam uzasno nervozna , al valjda ce me proc :( krstitke nam se blize a najavljuju kisu , i ne znam sta cu 🤷🏻♀️🤷🏻♀️
Ma možda nebude,kad imate krstitke?
Sortiraj odgovore
Najstariji