Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    nasdva
    14. Srpanj 2018. 17:40

Ena31

nasdva

Ja bi mu dala to izdojeno.
    Ja isto izdajam višak i dajem Marti. Već nekoliko dana nije pila ad

Jel to onda podgriješ ili kako?

Kakica u zadnje vrijeme ima grudice jer je puno počela jest. A majčino mljeko je lakše probavljivo od ad pa kakica može bit rjeđa i to je ok.
    Podgrijem u grijaču za bočice, a ti možeš u vrućoj vodi podgrijat.

14. Srpanj 2018. 17:55

nasdva

Ena31

nasdva

Kakica u zadnje vrijeme ima grudice jer je puno počela jest. A majčino mljeko je lakše probavljivo od ad pa kakica može bit rjeđa i to je ok.

Probat ćemo, šteta da bacam tolko mlijeko,prvo ga nacical i sad kad ga ima onda baš neće😲

ivymicek
    14. Srpanj 2018. 23:17

Majda 🎉🎉🎉 za pupak još malo pa ćete uživati u kupanju.
    Ena ma ti rždaj to izdojeno pa ćeš vidjet kak će ić. Možda će mu trebati ad možda ne. To što nema grudica u kakici nije niš alarmantno. I nama tako koji dan bude koji ne ali se ne sekiram jer uredno dobivamo na kilaži.
    Mi smo danas imali laganiji dan 🎉🎉🎉, hvala za mantre i podršku 😘💕.
    Idem spavati jer i on spava...
    Noćica 😴

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

bojana27
    15. Srpanj 2018. 07:34

Jutro zenske ❤️ Kako je prosla noc ? Di nam je Proud ? 
    Saljemo puse svima 😍

15. Srpanj 2018. 08:01

Jutro mamice😘 i bebice😘..noć prošla ok,moj mali miš je jučer jeo zadnje u 7 navečer i nikako zaspati,pa povraćao ,na kraju je zaspao di neznam kolko u noći,budio se par puta samo na cicku ,sad se u pola 7 probudio,jeo cicku i 60ml bočice u opet spava ,nadam se da nebude povraćao opet,moguće da se prejeo pa mu je teško sjelo jer je i cicao i bočicu papao a samo traži 😪

nasdva
    15. Srpanj 2018. 08:09

Ena31

nasdva

Ena31

nasdva

Probat ćemo, šteta da bacam tolko mlijeko,prvo ga nacical i sad kad ga ima onda baš neće😲

Šteta ga je proljevat. Možeš ga i smrznut 
    Ovdje imaš  korisne info
    http://www.roda.hr/portal/dojenje/opcenito-o-dojenju/pohranjivanje-i-cuvanje-majcinog-mlijeka.html

15. Srpanj 2018. 08:12

nasdva

Ena31

nasdva

Ena31

nasdva

Šteta ga je proljevat. Možeš ga i smrznut
    Ovdje imaš korisne info
    http://www.roda.hr/portal/dojenje/opcenito-o-dojenju/pohranjivanje-i-cuvanje-majcinog-mlijeka.html

Hvala draga😘

bojana27
    15. Srpanj 2018. 08:17

Ja sam uzasno nervozna , al valjda ce me proc :( krstitke nam se blize a najavljuju kisu , i ne znam sta cu 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️

15. Srpanj 2018. 08:32

bojana27

Ja sam uzasno nervozna , al valjda ce me proc :( krstitke nam se blize a najavljuju kisu , i ne znam sta cu 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️

Ma možda nebude,kad imate krstitke?

bojana27
    15. Srpanj 2018. 10:08

Ena u subotu , za sad svaka prognoza kaze kisu 🤷🏻‍♀️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.