Uh divnih li bebica. Čestitke bebicama na prcih mjesec dana života. Super za centimetre i kilice 🎉🎉🎉.
Hope ja se nadam da nije niš strašno i da ćete uskorl moći poćeti piti kapljice i gaju.
Moj je danas na rukama i dosta prdi iako sam izbacila espumisan. Mislim da on niš ne pomaže jer frče se s tim i bez toga.
Mene malo muči činjenica da on plače ako se ne nalazi u rukama ako ne spava ili 5 min dok je u kupaoni za presvlačenje. Ako je u kolicima nahranjen i presvučen on će plakati dok ga ne dignem. Jel ga fakat frče stalno ili zafrkava ne znam ali znam da je teško nosati i funkcionirati sa ostala 2 kikacha po danu. Eto malo sam se požalila 🙄. Nije strašno jer i odspava ali me u drugu ruku i brine što ako ga boli nešto a ja ne znam a opet s druge strane on spava po noći (zasad i dosad).
Majda super kaj ste došli doma i kaj naprredujete 🎉🎉🎉.
Ako sam koga zaboravila nek se ne ljuti.
Franova Ena 😘😘😘💕💕💕
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Uh divnih li bebica. Čestitke bebicama na prcih mjesec dana života. Super za centimetre i kilice 🎉🎉🎉.
Hope ja se nadam da nije niš strašno i da ćete uskorl moći poćeti piti kapljice i gaju.
Moj je danas na rukama i dosta prdi iako sam izbacila espumisan. Mislim da on niš ne pomaže jer frče se s tim i bez toga.
Mene malo muči činjenica da on plače ako se ne nalazi u rukama ako ne spava ili 5 min dok je u kupaoni za presvlačenje. Ako je u kolicima nahranjen i presvučen on će plakati dok ga ne dignem. Jel ga fakat frče stalno ili zafrkava ne znam ali znam da je teško nosati i funkcionirati sa ostala 2 kikacha po danu. Eto malo sam se požalila 🙄. Nije strašno jer i odspava ali me u drugu ruku i brine što ako ga boli nešto a ja ne znam a opet s druge strane on spava po noći (zasad i dosad).
Majda super kaj ste došli doma i kaj naprredujete 🎉🎉🎉.
Ako sam koga zaboravila nek se ne ljuti.
Franova Ena 😘😘😘💕💕💕
Draga, tako ti je i s mojim, s tim da ima neke kratke faze kad će ležati mirno i "pričati" si nešto ali to ne traje dugo. Mihael imao grčeve jučer ali nakon bočice i espumisana je prestalo,hvala Bogu ☺️, jadan je vrištao i grčio se ,ni nosanje nije pomoglo..tak da ga i dalje koristim. 😘😘🤗🤗😍😍Ljubim i grlim vas,idem pit kavu s mužem,napokon subota pa je doma😘
Ivy drzim fige da ga prode, nije lako sigurno, pogotovo s jos 2 djece. I moj je maleni jucer pola dana plakao, patilo ga nesto, slabo je i kakao, vise je prduckao. Doslo mi da placem s njim koliko me to sve pogodilo. Tako da i mi danas kupujemo kapi pa cemo vidit sta i kako. I otpao nam je pupak 🎉🎉 trebalo mu 10 dana 🤔
04.07. Matija 💜
Ivy drzim fige da ga prode, nije lako sigurno, pogotovo s jos 2 djece. I moj je maleni jucer pola dana plakao, patilo ga nesto, slabo je i kakao, vise je prduckao. Doslo mi da placem s njim koliko me to sve pogodilo. Tako da i mi danas kupujemo kapi pa cemo vidit sta i kako. I otpao nam je pupak 🎉🎉 trebalo mu 10 dana 🤔
Super za pupak 😀,sad će biti lakše i kod preskidanja i kupanje😀😘🤗. Joj miceki mali,kak je užas kad ti tak plaču i muči ih a nemreš im pomoći😭
Drage moje mi smo u problemima...jučer i danas mi neće baš na cicu ,tj hoće ali nešto malo...a ovih dana je i on navukao dosta i još sam se morala izdajati kad nije htio,sad su mi sise poludile,prepune mlijeka koje na dodir bradavice šprica iz obje i moram izdajati😭 jer budu tvrde i bolne tak pune ..da si olakšam izmasirala i na 2 puta izdajali već,180ml ima samo od danas a one se opet pune😲...sad neznam dal' da mu to izdojeno dajem umjesto dohrane,dal' mu bude dovoljno jako. Kaj mislite?
Ja bi mu dala to izdojeno.
Ja isto izdajam višak i dajem Marti. Već nekoliko dana nije pila ad
I kak joj je stolica? Meni se činilo da je bila rijeđa kad sam mu kroz dan davala većinom samo sisu i malo ad-a
Jel to onda podgriješ ili kako?
Ja da se izdajam davala bih al moja nece flasicu ni vidit :/ zao mi sta bar dudu nece 🤪 , mozda prihvati s vremenom .. nada umire zadnja 😁
Mi vecinom spavamo i cicamo , nekad si pogleda u onaj vrtuljak p si ja pospremim kaj il opeglam ..za sada je ok ☺️
Moj muz jucer baku zezao da nam je krepao tv da mu provuce na rate (on bi veci ) i ja vikaala cijeli dan na njega , probudi nas po noci nesto samo puklo , a ono tv krepao ..sad mi je misterija jel on to sam sjebao il je tv jednostavno prosao svoje al on je tv dobio novi 😆😆
I kak joj je stolica? Meni se činilo da je bila rijeđa kad sam mu kroz dan davala većinom samo sisu i malo ad-a
Rijeda stolica nije zabrinjavajuca kod dojenog djeteta.
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.
Sortiraj odgovore
Najstariji