Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    12. Srpanj 2018. 22:54

J@m@

Nama bila patronazna danaa,dijete okupano i ima 3300,vratila kaj je pala i presisala porodajnu težinu,mama presretna.bljuckamo i mi,cijeli dan se masiramo,razgibavmo uz te kapi,pa joj malo lakse danas..franova tak i moja,cim.je na zraku spavanje

Bravo za kupanac i težinu, super😘😘😍😍, ajde nek je bolje od kapljica,bude se to popravilo🙂😘🤗🤗

franovamamita
    13. Srpanj 2018. 09:13

jutro
    glupi grcevi od 3 ujutro nas zezaju aaaaaaa 😤 sad sisa sredila sam ga,doruckujem i idemo setati jer cu zaspati sjedecki 

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

nasdva
    13. Srpanj 2018. 10:50

J@m@ super za kilažu i kupanje.
    Ja sam noćas probala dojit ležeći u krevetu. Uglavnom ne ide to nama zaspale smo obje mljeko curilo na sve strane. Na kraju se ona probudila pregladna pa jela hlapljivo, pa problemi s trbuščićem poslje. Nije ležeće hranjenje za nas. S tim da je plačem uspjela i bracu probudit.

hope123
    13. Srpanj 2018. 11:27

Dan cure :) :** puse svima na kilicama i drzimo palceve da grcevi prolaze...

Mi danas imamo mjesec dana i obavile prvi pregled.. 4100 ima i 54 je duga (3210, 49). Mi jakoo bljuckamo cak i u mlazovima i sad je pedijatrica savjetovala prestati Biogaju i kapljice i vadili joj krv da ne bi bila neka infekcija.. Sva mi je puna zraka i vec se muci s izbacivanjem tog zraka..

Confused
    13. Srpanj 2018. 11:27

Mojoj princezi danas mjesec dana ❤
    Bili smo u pedijatra,sve je u redu,ima 4150 gr.Uglavnom od otpusta u plusu 910 gr i 4 cm duza.

Sinoc sam joj prvi put dala dudu,nije odusevljena uopce,reakciju cete vidit,ja sam skuzila tek posli na slici 😁 Posto nam je prvi mjesec ide par slicica 🙂

Mama 3 cure

❤️Paola 17.6.2010.
    ❤️Hajdi 15.9.2014.
    ❤️Veronika 13.6.2018.
    💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.

Confused
    13. Srpanj 2018. 11:28

Izmisalo mi cili post,ali skuzit cete 😂😉

Mama 3 cure

❤️Paola 17.6.2010.
    ❤️Hajdi 15.9.2014.
    ❤️Veronika 13.6.2018.

Confused
    13. Srpanj 2018. 11:31

hope123

Dan cure :) :** puse svima na kilicama i drzimo palceve da grcevi prolaze…

Mi danas imamo mjesec dana i obavile prvi pregled.. 4100 ima i 54 je duga (3210, 49). Mi jakoo bljuckamo cak i u mlazovima i sad je pedijatrica savjetovala prestati Biogaju i kapljice i vadili joj krv da ne bi bila neka infekcija.. Sva mi je puna zraka i vec se muci s izbacivanjem tog zraka..

Čestitam na prvih mjesec dana ❤ Imamo male vrsnjakinje,cak se prate tezinom i duzinom 😁

Mama 3 cure

❤️Paola 17.6.2010.
    ❤️Hajdi 15.9.2014.
    ❤️Veronika 13.6.2018.

Mya
    13. Srpanj 2018. 12:14

Hahaha,gle slike..😁😁čestitam vam na lijepim vijestima s pregleda..nama je najlakse lezeci dojit,makar kombiniram kako god,dudu nece,nosit se nece samo tata uspijeva,ja zadovoljna👍

Majda23
    13. Srpanj 2018. 12:15

Caooo, evo i naas. Preslatki su vam bebaci i super sto nam rastete i dobivate na tezini 😘😘😘 da vam javimo da smo kuci od utorka popodne, u guzvi smo pa se nismo stigli javiti. Danas smo napokon isli rijesiti papire u maticnom uredu, hvala Bogu pa se sad sve moze rijesiti na istom salteru, a ostalo ce muz jedan dan zavrsiti. Nazivciralo me sto ne daju naruciti kod pedijatra i ortopeda preko telefona 😠😠 ali bar su ga odveli ortopedu dok smo bili u bolnici, pa smo se toga rijesili za mj dana. Bebac je isao s nama u grad jer smo mislili da cemo se zadrazi, a on je cijelo vrijeme spavao sa svekrvom u autu, dusa mamina. Bila nam je patronazna, pupak nikako otpasti, visi o zadnjoj niti, jedva cekam da otpadne da se toga rijesimo, dobili na kilazi, jos smo u plusu 😃 sada pajkim, pa cu kasnije malo mamu zezati, vec samo poceo na silu plakati, ali mi je ovako stvarno dobar, malo se izmazimo da zaspe i takoo, mamice i bebice pusa pa se cujemo 😘😘

04.07. Matija 💜

hope123
    13. Srpanj 2018. 12:44

Confused

Sinoc sam joj prvi put dala dudu,nije odusevljena uopce,reakciju cete vidit,ja sam skuzila tek posli na slici 😁 Posto nam je prvi mjesec ide par slicica 🙂

cestitamo i mi vama :* :* bas se pratimo :)))
    preslatka je :))

Mi spavamo na balkonu jer vani pada kisa :D
    Mi spavamo na balkonu jer vani pada kisa :D

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.