Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ivymicek
    12. Srpanj 2018. 14:04

Mi smo zadnji put išli na šalatu jer smo tamo termin dobiki za 2 tjedna, svugdje drugdje je bila gužva pa ću tu i probati i ovaj put

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

12. Srpanj 2018. 15:38

nasdva

Meni patronažna rekla da se najprije dođe na red na Bračku

A meni na Bračaku rekli da bolje da se ne naručuje kod njih jer bum dugo čekala😫

12. Srpanj 2018. 15:41

Ivymicek 😘. I moj miš dosta bljucne jučer i danas,čak bi mogla reći i povrati al mislim da nije sve,nadam se i onda traži još... Ma možda mu samo nije sjelo dobro,bude iduća tura ok🙂

ivymicek
    12. Srpanj 2018. 17:52

Ena31

Ivymicek 😘. I moj miš dosta bljucne jučer i danas,čak bi mogla reći i povrati al mislim da nije sve,nadam se i onda traži još… Ma možda mu samo nije sjelo dobro,bude iduća tura ok🙂

😘😘 Tak na kraju i je 😘❤️

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

12. Srpanj 2018. 18:14

ivymicek

Ena31

Ivymicek 😘. I moj miš dosta bljucne jučer i danas,čak bi mogla reći i povrati al mislim da nije sve,nadam se i onda traži još… Ma možda mu samo nije sjelo dobro,bude iduća tura ok🙂

😘😘 Tak na kraju i je 😘❤️

Ajde super😊😘, kod mog je opet bilo bljucanje jače ali ne ko prije...al stvarno pojede puno ko mali praščić pa nije ni čudo da višak vrati😂

franovamamita
    12. Srpanj 2018. 18:39

pridruzujemo se bljuckarosima 😁😁
    evo mi vani cijeli dan,cak sam prijepodne isla s njim do bipe i lidla i ostatak dana smo u dvoristu..eno ga spava vec 3 sata bas mu pase biti na zraku...

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

12. Srpanj 2018. 18:46

franovamamita

pridruzujemo se bljuckarosima 😁😁
    evo mi vani cijeli dan,cak sam prijepodne isla s njim do bipe i lidla i ostatak dana smo u dvoristu..eno ga spava vec 3 sata bas mu pase biti na zraku…

Super za dan proveden vani,tako treba😁😘🤗

Mya
    12. Srpanj 2018. 19:17

Nama bila patronazna danaa,dijete okupano i ima 3300,vratila kaj je pala i presisala porodajnu težinu,mama presretna.bljuckamo i mi,cijeli dan se masiramo,razgibavmo uz te kapi,pa joj malo lakse danas..franova tak i moja,cim.je na zraku spavanje

ivymicek
    12. Srpanj 2018. 21:43

Franova supach za ajanje🎉🎉🎉
    Jama bravo za težinu 🎉🎉🎉.
    Ena 😘😘😘
    Mi imamo par teških dana, samo na rukama. Čak i kolica nula bodova. Samo mama. Al ću imati snažne ruke i ramena.
    Cendrava sam 😥😥😥 pa moguće da i on to osjeti.. idem pod tuš ćim se otkači sa cice.
    Ljubim 💕💕💕

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

12. Srpanj 2018. 22:51

Moj mali mišić spava, a i mama je spremna😊...laka vam i ugodna,mirna i prospavanu noć 😘😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.