Mi smo zadnji put išli na šalatu jer smo tamo termin dobiki za 2 tjedna, svugdje drugdje je bila gužva pa ću tu i probati i ovaj put
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Meni patronažna rekla da se najprije dođe na red na Bračku
A meni na Bračaku rekli da bolje da se ne naručuje kod njih jer bum dugo čekala😫
Ivymicek 😘. I moj miš dosta bljucne jučer i danas,čak bi mogla reći i povrati al mislim da nije sve,nadam se i onda traži još... Ma možda mu samo nije sjelo dobro,bude iduća tura ok🙂
Ivymicek 😘. I moj miš dosta bljucne jučer i danas,čak bi mogla reći i povrati al mislim da nije sve,nadam se i onda traži još… Ma možda mu samo nije sjelo dobro,bude iduća tura ok🙂
😘😘 Tak na kraju i je 😘❤️
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Ivymicek 😘. I moj miš dosta bljucne jučer i danas,čak bi mogla reći i povrati al mislim da nije sve,nadam se i onda traži još… Ma možda mu samo nije sjelo dobro,bude iduća tura ok🙂
😘😘 Tak na kraju i je 😘❤️
Ajde super😊😘, kod mog je opet bilo bljucanje jače ali ne ko prije...al stvarno pojede puno ko mali praščić pa nije ni čudo da višak vrati😂
pridruzujemo se bljuckarosima 😁😁
evo mi vani cijeli dan,cak sam prijepodne isla s njim do bipe i lidla i ostatak dana smo u dvoristu..eno ga spava vec 3 sata bas mu pase biti na zraku...
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
pridruzujemo se bljuckarosima 😁😁
evo mi vani cijeli dan,cak sam prijepodne isla s njim do bipe i lidla i ostatak dana smo u dvoristu..eno ga spava vec 3 sata bas mu pase biti na zraku…
Super za dan proveden vani,tako treba😁😘🤗
Nama bila patronazna danaa,dijete okupano i ima 3300,vratila kaj je pala i presisala porodajnu težinu,mama presretna.bljuckamo i mi,cijeli dan se masiramo,razgibavmo uz te kapi,pa joj malo lakse danas..franova tak i moja,cim.je na zraku spavanje
Franova supach za ajanje🎉🎉🎉
Jama bravo za težinu 🎉🎉🎉.
Ena 😘😘😘
Mi imamo par teških dana, samo na rukama. Čak i kolica nula bodova. Samo mama. Al ću imati snažne ruke i ramena.
Cendrava sam 😥😥😥 pa moguće da i on to osjeti.. idem pod tuš ćim se otkači sa cice.
Ljubim 💕💕💕
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Moj mali mišić spava, a i mama je spremna😊...laka vam i ugodna,mirna i prospavanu noć 😘😘
Sortiraj odgovore
Najstariji