Nama bila patronažna vratila je porođajnu težinu i dobila 10g više 🎉🎉🎉
Nama bila patronažna vratila je porođajnu težinu i dobila 10g više 🎉🎉🎉
Super draga za vraćenu težinu i dobivenih plus😘🙂,samo vi papajte i uživajte😘😘😍😍
Cure, da li je koja naručila bebicu za uzv kukića?
Par puta probala naručiti ali mi ne paše termin,budem sad kad je dragi na godišnjem od idućeg tjedna,ići ćemo kod privatnika jer kod nas ne možeš doći na red,čeka se jako dugo,tak su nam u bolnici rekli. Pedijatrica nam je rekla da je kolko ona vidi sve ok i da nemoram žuriti s uzv.
Bok curkice..
Nas dva super za dobivanje na težini 🎉🎉🎉. Bravo majčica i bebica. Ja se još nisam naručila za kukiche to ću sljedeći tjedan kad odem do pedi a ako neće biti termina otići ću privatno.
Ena 😘😘😘
Bojana nemoj se sekirati oko spavanja s bebom, bit će kako če biti a mislim da je trenutno najbitnije da ste obje sretne i BTW PRESLATKE 😍. Ja sam nakon prvog djeteta odlučila da će beba određivati sve a ja pratiti jer kad čitaš sve kaj treba ili ne treba ili slušaš savjete i pričw ulovi te frka panika i više ne znaš kaj je ispravno odnosno kaj nije...
Mog miša nešto mući danas mi se već 2 puta izbljuvao sve kaj je pojeo.. sad spava pa ćemo vidjeti nakon spavanja ☹️.
Ja sam umorna jer sam ga jučer puno nosala..
Ljubim vas i idem vidjeti jel Barbara rodila, majke ti kao da ja rađam svaki put kad čekamo bebicu 😂
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Eh da Mi smo zadnji put išli na šalatu jer smo tamo termin dobiki za 2 tjedna, svugdje drugdje je bila gužva pa ću tu i probati i ovaj put
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Sortiraj odgovore
Najstariji