Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    nasdva
    11. Srpanj 2018. 20:07

J@m@

Mi smo u grcevima..kad ta bio gaia krene djelovat?gledat ju ne mogu kako ju muci,samo suze lijem

Probaj joj grijati trbuščić i puštati bijele šumove. Nama to pomaže, ja joj ne dajem nikakve kapljice

hope123
    11. Srpanj 2018. 20:56

ivymicek

hope123

ivymicek

nasdva

Meni malo prije ispao ugrušak veći od Martine šake.
    Jel to normalno 2 tjedna nakon poroda?

Mislim da je, pigotovo ako si duže ležala. Ako ništa ne boli i nemaš temperaturu tada je po meni sve ok no ako se ponovi i uspaničiš se nazoveš ili gina ili patronažnu. Ja sam paničar pa uvijek volim privjeriti 😘.
    Bojana moji kikachi su do godinu/godinu i pol spavali samnom u krevetu. Dok ih nisam odvikla od cice. Sada normalno spavaju u svojim krevetima i u svojim sobama, ne znam jel ti to kakva utjeha ali meni tako lakše. Odlično za kilice 🎉🎉🎉.
    Mi muku mučimo sa sttšljenima jer susjed ima u rupi od cigle na garaži gnjezdo. Ako otvorim prozor on uđe jako sam ljuta. Mog malog miša svašta frče pa si moram naručiti ove kapljice iz slovenije. Hope kako si ih ti nabavila i znaš li možda gdje se mogu nabaviti online?

Mi smo u Ormoz isli po njih s obzirom da su mi roditelji u Varazdinu. Ako imas koga da ti ih uzme..https://www.lekarnar.com/izdelki/lekobeba-vetrovne-kapljice jedino je dostava 10 eura a kapi su 6.3 eura. Ako imas koga da ti uzme u Slo?

A uz te kapljice daje biogaju iki daješ samo to? Jer cijena toga sa dostavom mi je manja nego espumisan i biogaja skupa a ako pomaže onda bih to.. ma ja bum naručila pa ćemo vidjeti.
    😘😘😘
    Nama bila patronažna danas imamo 4070 g, od otpusta 820 g… Rastemo.. imam osjećaj da se dosta izdužio. Za 6 dana imamo prvi pregled pa ćemo vidjeti. 😘😘🤞

dajem ti sa Biogiaom a espumisan smo bacili.. citala sam slovenske forume i oni svi preporucaju... mi smo imali najvise grceva kod kakanja ali nam je sad super..

11. Srpanj 2018. 20:56

Jesu popustili grčići? Sunce maleno,nek prođe čim prije,a ne možeš tu ništa ,tješiti,grijati trbuščić, nositi na sebi i čekati da prođe,a duša boli kad ih vidiš kak plaču,i ja sam s svojim plakala . Mihael sad isto ima fazu plača i nespavanja ,jedino nosanje dolazi u obzir,malo me dragi zamijenio.

ivymicek
    12. Srpanj 2018. 00:06

Ma i moj se muči sa kakanjem i prđenjem. Eto jučer jela heljdu i danas smo koma. Ili to kaj san se pokefala s mužem pa sam bila nervozna. 
    Ena divim ti se moj ima jedva 4 kg a ja svog nosam fakat dosta, ruke mi odpadaju.
    Btw bravo za kilažu 🎉🎉🎉, ipak je i veliki rođen.
    Bravo za super noć 🎉🎉.
    Jama ni nama niš ne pomaže samo nosanje, nekad duda ali bitno da je na meni. Ramena i ruke mi odpadaju... Bit će bolje 😘
    Laku noć klokani i bebe klokani 😴

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

bojana27
    12. Srpanj 2018. 07:19

Utjesiteeee me , jel samo moja beba i od Ivy spava u krevetu ili nas ima jos ? 😂😂 

kako da joj ovaj uzitak uskratim ? 😍😍 stavim ju u kinderbet i meskolji se , samo vratim na pocetnu pozu i evo koo top spava vec dva sata 🤣

franovamamita
    12. Srpanj 2018. 08:42

dan cure 
    i mi se borimo s grcevima i kao sto hope kaze najvise kod kakanja pocne se grciti meskoljiti bacakati i tako pol sata do kakanja sigurnoevo i sad se upravo grci...mada i ovako ga hvataju ali ne u isto vrijeme...
    bojana i moj spava samnom i prvi je 5 godina spavao ja nemam nista protiv toga,pogotovo kad su ovako maleni uzivamo oba dvoje...ja da ga stavim u krevetic stalno bih morala ustajati i provjeravati dise li i tako ti moji strahovi...

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

nasdva
    12. Srpanj 2018. 09:23

Bojana ja sam s prvim imala spojen kindač s našim krevetom. Sad on spava u krevetu "za velike dečke" spojenom s našim ali s tatine strane.
    Njoj s krevetića još nisam skinula ogradicu. Hoću li vidjet ćemo

12. Srpanj 2018. 09:46

Bojana27

Utjesiteeee me , jel samo moja beba i od Ivy spava u krevetu ili nas ima jos ? 😂😂
    kako da joj ovaj uzitak uskratim ? 😍😍 stavim ju u kinderbet i meskolji se , samo vratim na pocetnu pozu i evo koo top spava vec dva sata 🤣

Draga i moj spava samnom,baš kak veli Franovamamita,em nemoraš ustajati i provjeravati ,em bolje spavamo i bebica i ja i uživamo a maleni osjeti blizinu i sigurnost,uživajmo dok traje😀😍😘🤗.

12. Srpanj 2018. 09:47

Bojana27

Zaboravila sam najvažnije napisati ,PRESLATKI STE 😍😍😍😍😍😍🤗🤗🤗🤗😘😘

bojana27
    12. Srpanj 2018. 09:52

I kod mene na kindiju nema ograde i pored mene je , ali nije joj to to izgleda 😂😂  a veca od 3 godine spava sama u svojoj sobi u kimbiju ..evo sad spava u kimbiju kroz dan dok ja nisam pored i to je sama zaspala uz onaj vrtuljak 🤣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.