Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bojana27
    11. Srpanj 2018. 07:49

Ivy hvala na utjehi :) tog me uzasno strah , curka ni dana nije samnom prva spavala , do 3 god u kimbiju i bez problema u svojoj sobi ..od kume mali ima 5 jos spava s njom zato je mene najvise i strah kad nju vidim 🙃🙃🙃🙃
    Koje su to kapljice curke ? Da ja pitam svog tatu , zivi u slo pa mozda da mi donese ? 

11. Srpanj 2018. 09:06

JuteJ mamice i bebice. Nadam se da ste mi sve dobro,mi smo izgleda bolje ,još nosić zeza al čistimo ga pa je ok. 😘😘😍😍 svima na ovaj kišni dan😊

hope123
    11. Srpanj 2018. 09:33

ivymicek

nasdva

Meni malo prije ispao ugrušak veći od Martine šake.
    Jel to normalno 2 tjedna nakon poroda?

Mislim da je, pigotovo ako si duže ležala. Ako ništa ne boli i nemaš temperaturu tada je po meni sve ok no ako se ponovi i uspaničiš se nazoveš ili gina ili patronažnu. Ja sam paničar pa uvijek volim privjeriti 😘.
    Bojana moji kikachi su do godinu/godinu i pol spavali samnom u krevetu. Dok ih nisam odvikla od cice. Sada normalno spavaju u svojim krevetima i u svojim sobama, ne znam jel ti to kakva utjeha ali meni tako lakše. Odlično za kilice 🎉🎉🎉.
    Mi muku mučimo sa sttšljenima jer susjed ima u rupi od cigle na garaži gnjezdo. Ako otvorim prozor on uđe jako sam ljuta. Mog malog miša svašta frče pa si moram naručiti ove kapljice iz slovenije. Hope kako si ih ti nabavila i znaš li možda gdje se mogu nabaviti online?

Mi smo u Ormoz isli po njih s obzirom da su mi roditelji u Varazdinu. Ako imas koga da ti ih uzme.. https://www.lekarnar.com/izdelki/lekobeba-vetrovne-kapljice jedino je dostava 10 eura a kapi su 6.3 eura. Ako imas koga da ti uzme u Slo? 

hope123
    11. Srpanj 2018. 09:34

Bojana27

Ivy hvala na utjehi :) tog me uzasno strah , curka ni dana nije samnom prva spavala , do 3 god u kimbiju i bez problema u svojoj sobi ..od kume mali ima 5 jos spava s njom zato je mene najvise i strah kad nju vidim 🙃🙃🙃🙃
    Koje su to kapljice curke ? Da ja pitam svog tatu , zivi u slo pa mozda da mi donese ?

Vetrovne kapljice ;)

hope123
    11. Srpanj 2018. 09:35

Cestitamo svima na punim tjednima :* mi smo danas 4 tjedna, a sutra pregled kod patronaze :)

bravo i sve bebe za kilice :* :* nek nam samo rastu i budu dobro :)

ivymicek
    11. Srpanj 2018. 13:21

hope123

ivymicek

nasdva

Meni malo prije ispao ugrušak veći od Martine šake.
    Jel to normalno 2 tjedna nakon poroda?

Mislim da je, pigotovo ako si duže ležala. Ako ništa ne boli i nemaš temperaturu tada je po meni sve ok no ako se ponovi i uspaničiš se nazoveš ili gina ili patronažnu. Ja sam paničar pa uvijek volim privjeriti 😘.
    Bojana moji kikachi su do godinu/godinu i pol spavali samnom u krevetu. Dok ih nisam odvikla od cice. Sada normalno spavaju u svojim krevetima i u svojim sobama, ne znam jel ti to kakva utjeha ali meni tako lakše. Odlično za kilice 🎉🎉🎉.
    Mi muku mučimo sa sttšljenima jer susjed ima u rupi od cigle na garaži gnjezdo. Ako otvorim prozor on uđe jako sam ljuta. Mog malog miša svašta frče pa si moram naručiti ove kapljice iz slovenije. Hope kako si ih ti nabavila i znaš li možda gdje se mogu nabaviti online?

Mi smo u Ormoz isli po njih s obzirom da su mi roditelji u Varazdinu. Ako imas koga da ti ih uzme..https://www.lekarnar.com/izdelki/lekobeba-vetrovne-kapljice jedino je dostava 10 eura a kapi su 6.3 eura. Ako imas koga da ti uzme u Slo?

A uz te kapljice daje biogaju iki daješ samo to? Jer cijena toga sa dostavom mi je manja nego espumisan i biogaja skupa a ako pomaže onda bih to.. ma ja bum naručila pa ćemo vidjeti.
    😘😘😘
    Nama bila patronažna danas imamo 4070 g, od otpusta 820 g... Rastemo..  imam osjećaj da se dosta izdužio. Za 6 dana imamo prvi pregled pa ćemo vidjeti. 😘😘🤞

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

11. Srpanj 2018. 13:39

Ivymicek super za dobivenu težinu😘😘😍🤗,da da,rastu naše mrvice😀,ja preko noći zaboravim kolko je težak pa se ujutro iznenadim😂😂,jao si ga meni kad je nervozan pa bi se nosao,a neki dan bila patronažna,bio je na 5900,uopće nemam osjećaj da ima tek 5tjedana😂,bodiće 56 duge smo prekrižili,nemože nogice više ispružiti u njima.
    E da,i da prijavim super prospavanu noć i buđenje samo 2 puta,malo cickanja bez bočice i spavanac dalje(spava samnom☺️).,mislim da će sad preko noći samo cicku tražiti,tako već par noći,ja mu dam cicu dok muž složi bočicu,muž dođe s bočicom do nas a mi već spavamo😂😂.
    Ja povremeno stavim espumisan u bočicu i dobro mu je.

Confused
    11. Srpanj 2018. 16:15

Samo da vas pozdravimo sve.🙋🙋😘😘
    Mi smo standardno dobro Bogu hvala.Spavamo,papamo,kakamo,najmanje placemo.Grceva jos nema,srecom.U petak smo u pedijatra,jedva cekam 😁

Mama 3 cure

❤️Paola 17.6.2010.
    ❤️Hajdi 15.9.2014.
    ❤️Veronika 13.6.2018.
    💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.

11. Srpanj 2018. 17:40

Confused

Samo da vas pozdravimo sve.🙋🙋😘😘
    Mi smo standardno dobro Bogu hvala.Spavamo,papamo,kakamo,najmanje placemo.Grceva jos nema,srecom.U petak smo u pedijatra,jedva cekam 😁

Ajde super da ste dobro 😀😘😍, nek tak i ostane 😍🤗,a grčevi čim dalje od vas🙂

Mya
    11. Srpanj 2018. 19:22

Mi smo u grcevima..kad ta bio gaia krene djelovat?gledat ju ne mogu kako ju muci,samo suze lijem

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.