Od čet je dobila 260 g 🙌🎉🎉🎉🎉
Premašila je otpustu kolažu i hvata onu s kojom se rodila
Bravo Marta 🎉🎉🎉🎉 bravo mama 🎉🎉🎉🎉
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Nama danas nije dan..od sedam budna,ako je sat vremena do sad odspavala,ne znam sta i kako vise
Nama danas nije dan..od sedam budna,ako je sat vremena do sad odspavala,ne znam sta i kako vise
Probaj je okupat,pa onda uspavat.
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.
Takav joj je dan. Svi imamo takve dane, ne brini. Eco moj je sad bio na rukama 3 dana cijeli dan. Nekad spava više nekad manje. Nema pravila. Ali prođe i drugi dan bude nešto sadvim drugo. Ja sve isprobam od ljuljački, autosjedalice, kolica u stanu, kolica vani, skinem, oblalim, presvlačim, dam cicu, pokupam dati dudu, dam biogaju pa espumisan. Vrlo često ništa ne pomogne samo nošenje. 😘❤️
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Mi smo probavne grceve sveli na minimum cak ih ni nema... ne znam jel su prosli sami od sebe ili su nam stvarno ove Vetrovne kapljice pomogle.. Nadam se da necemo dobiti one prave :/
Mi cemo sutra 4 tjedna napuniti :)
ima takav dan.. bude proslo.. mozda joj je vruce? tak je kod nas bilo nakon tjedan dana..drzite se :*
Ma jesam,na kraju ju isla okupat,zaspala na sat,sas druga runda u tijeku,vidjet cemo koliko dugo ce trajat mir☺
Joj blago vama kojima nosanje pomaze :) mojoooj samo cica pali , ni duda ni kolica ma nista ..danas sam si baby phone kupila da mogu u miru gore kod sveki na rucak a ne da trcim svake dve min dole da vidim jel se probudila , kupile smo i vagu neki dan pa se vazemo jednom tjedno ..prosli utorak je imala 3480,danas ima 3700 ..i danas nam je tocno 3 tjedna ..
Idem linijom manjeg otpora i spava samnom i jedino me toga strah , al dobro kako bude bit ce :(
Pusa svim bebicama i mamicama ❤️
Meni malo prije ispao ugrušak veći od Martine šake.
Jel to normalno 2 tjedna nakon poroda?
Meni malo prije ispao ugrušak veći od Martine šake.
Jel to normalno 2 tjedna nakon poroda?
Mislim da je, pigotovo ako si duže ležala. Ako ništa ne boli i nemaš temperaturu tada je po meni sve ok no ako se ponovi i uspaničiš se nazoveš ili gina ili patronažnu. Ja sam paničar pa uvijek volim privjeriti 😘.
Bojana moji kikachi su do godinu/godinu i pol spavali samnom u krevetu. Dok ih nisam odvikla od cice. Sada normalno spavaju u svojim krevetima i u svojim sobama, ne znam jel ti to kakva utjeha ali meni tako lakše. Odlično za kilice 🎉🎉🎉.
Mi muku mučimo sa sttšljenima jer susjed ima u rupi od cigle na garaži gnjezdo. Ako otvorim prozor on uđe jako sam ljuta. Mog malog miša svašta frče pa si moram naručiti ove kapljice iz slovenije. Hope kako si ih ti nabavila i znaš li možda gdje se mogu nabaviti online?
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Ivy koma za strpljenje, grozim ih se. Micek mali baš ga muči.
Nazvat ću ginekologicu popodne da priupitam.
Naš trbuščić je bolje, jedino poslje hranjenja u 3 nije htjela u kundalini nego spavala meni na prsima, pokočila sam se
Sortiraj odgovore
Najstariji