Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    nasdva
    13. Listopad 2018. 07:08

ivymicek

nasdva

Ja sam danas svoju princezu prvi put ostavila na duže. Ostala je budna s tatom i on ju je uspavao i kad se probudila takva dreka da me odmah zvao da dođem doma. Kad me čula je prestala plakat i dam joj sisu i na sisi je plakala, tužakala ih je. I poslje jedva ju i ja smirila. Neznam kako ću otić frizeru na farbanje. Mislim da ću u salon u kvartu iako nikad nisam tu bila, ali bar mi ju može dofurat brzo ako bude trebalo.
    Išla sam si kupit nekaj za obuć za njeno krštenje sve hlače su uske, a mene ima koma. Na kraju nisam ništa kupila. Tak da moram opet.
    Moram ju i pohvalit popodnevno dugo spavanje spavala 3h i nije jela 4h. Zato je poslje jedva 2,5h izdržala bez klope.

Bravo Marta! Velika curka. Bravo i za tatu super je izdržao!
    Ma mama haljinu i balerinke i bok, naj se mučiti s hlačama.
    Btw ja svog mogu ostaviti baki na pol sata a dulje od toga nema šanse.. svi moji su bili takvi… 😂.
    Mi opet preko dana ništa spavali, umoran ali ne može zadspati.

Laku noć

Ma haljinu u kojoj ću moć dojit mi je još teže nać. Ovako košulju mogu dić i dat joj jest

baarbaraa29
    13. Listopad 2018. 08:51

Jutro!
    nasdva ne znam "kolka si" al u h&mu ima super hlaca, a elasticnih. nisu nak krute. Ja sebi isto za krstenje kupila sive visokog struka i bijelu kosulju. iz istih razloga, da ga mogu provodit 😂 = podojit. ili sto Ivy kaze haljina, al uzmes s nekim kopcanjem gore!
    mi za setnje kad znam da ce zaspat koristimo kosaru, a kad ce bit zabadalo i gledat ko kud i s kim ide 😁 onda jaje.
    joj ja sinoc s pola mozga pravila neku tortu sto se ne pece, al morala improvizirat jer zbog malog (ne)spavaca nisam smjela koristit blender il stapni...i tak na kraju i izgleda - izinprovizirano 🙈😂

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

baarbaraa29
    13. Listopad 2018. 10:01

ivymicek

Dakle što reć.
    Bili nam stričeki za očistiti bojler. Radili s kompresorom (extra glasno) on se nije okrenuo. Ja si skuhala kavu i sjela i eto ga 😱. Kak zna 🤔?

mi smo prekjucer bili u vrticu u obilasku..nosali njega u jajetu. obisli sve prostorije, djece jaslicke i vrticke dobi..ti znas koja je to onda "tisina"! a lega? lega je gleeedao okolo, pratio, i? zaspao!
    a kod kuce mi zakrulji trbuh, doslovno, i on se probudi 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

hope123
    13. Listopad 2018. 10:05

U mangu imate super haljine na preklop koje su super za dojenje. Ja sam sebi narucila na Mango outletu i bas cu je danas imat na krstenju...mada kosulja je uvijek dobar izbor.
    Mi ovu noc koma..budenje svakih 1.5 sat...groznoo..uopce ne znam kak ce sve proc danad...

Ugodan dan svima i uzivajte u sunceku :)

• Maja82
    13. Listopad 2018. 11:15

Nasdva ista prica.. 😣 juce otisla prvi x s curama se nac, u blizini i zove M za 2h da place i nece zaspat i pojela je sam pola bocice i dalje nece. Ja kuci, mala na sisu i za 10min spava ko klada. 
    Nama su krstitke za 2tj i isto mislim neku haljinu. Ili suknja i kosulja. Necu stat u hlace koje imam a nove kupovat mi je prestresno 😣😥
    A mala mi opet nes promjenila ritam.. sad opet jede u 3 a u 6 kaka, pa spavamo dalje. Bila je duze na 1 budjenju i sad opet malo promjene..
    Hope cestitam vama!
    Ugodnu ned svima!

pharmamma
    13. Listopad 2018. 12:06

Kod nas opet buđenje u 6,ne zanima nju kaj je danas subota i kaj se mami spava 😂 al zato sad spava već sat i pol pa sam uspjela stan pospremiti i ves popeglati..ručak će biti brzinski gotov za 20 min 😊 sad koristim rupu od 10-15 min za cappuccino i kauč 😁 
    Koliko je vama trebalo da riješite tjemenicu?nama se jučer prvi put pojavila

13. Listopad 2018. 13:06

Hej cure.. evo, ručak se krča, mali princ spava, a mama dovršava kavicu koju je skuhala u 7 kad se probudio 😂
    Mi samo danas odlučili otići sa tetkama na kratu kavu i samo se nadam da će mi dati da ju popijem ko čovjek 😂
    Što se tiče tjemenice..nama se pojavila na čelu i sa Mustelinom pjenicom smo ju uspjeli maknuti, a ostatak tjemena ima još pa ćemo to malo po malo jer se ne usudim baš trljati sa češljićem 😂😂

13. Listopad 2018. 13:37
    Samo da vas pozdravim,kod bake i dede smo opet danas,cendravi na maksimum😂
    Samo da vas pozdravim,kod bake i dede smo opet danas,cendravi na maksimum😂
    13. Listopad 2018. 14:17

A gle ga kak je slatki, moj Bože 😍😍

pharmamma
    13. Listopad 2018. 15:16

Kako je sladak 😍😍😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.