Maja82 a kad on meni preko dana baš svakako traži jest, zna to bit i svakih pol sata, sat, sat i pol, dva, tri, baš nema pravila. A izdajanje samo ako više sati nije jeo pa me boli sisa. Inače me strah da nema za njega dovoljno. Ah, cokicine muke 😂
B
Ode post
Barbara, to je ta faca upravo sada
Pridruzujem ti se u provodu br.2 😴 Jedino me sad ovaj sa Bezvrijdnim pitao jel mi treba sta. Ma stas mi ti jadan pomoc 🤣
Tak je i S.sisao cesto i morala sam par puta otic i izdojim iz punije i jos malo iz druge i nakupi se, a ostane i u sisi. Npr.razdere se taman pred neg cu krenut, a to sto bi tad siso je u bocici koju nema smisla da dam jer mora ostat muzu i dam mu sisat ono ide! Ima,. tak da probaj mozda jednom, 2x dok si kuci cisto da provjeris.
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Jutro pucike!
Jedina stvar koju sam uvježbala je dojenje spavajuć 😂. Kme cica Nađe Nsta a mama hrče 😂. Tako da nemam hejt za bezvrijedne.
Cica ima mlijeka iako izdajalica kaže ne 😂.
Mi imali dobru noć još i da dan bude dobar. Planova u glavi pa ćemo vidjet što se dogodilo.
Pusam jer se Vid probudio
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Ajoj,kaj ste se raspisale u sred noći !
Ja sam po noći ko pijana,neki put mi kljuca glava nad njom dok jede i samo čekam kad će više odspavat noć ...ovi ostali su mi sa mjesec i pol-dva već spavali tipa od 22-6,al šefica mi se čini nema još tih namjera.Nema još ni neki raspored,stalno joj se mijenja,obično zaspi oko pol 12 i onda jednu noć recimo potegne do 5,ja se poveselim i onda drugu noć u 3 buđenje...
Vidim pričale ste o testićima,ja sam svog radila na novu godinu 1.1. ujutro ,tak da mi je početak godine bio super,a dalje Bože sačuvaj
.Al dobro-nagradica za svu muku i bol evo njonji u kolijevci...
Barbara,vidim Sebac puna 3 mj danas-sretno mu bilo !
Ja napacala piceka za danas,napravit ću mlince s njim,ja ću dinstane mahune-zagrizla sam ponovo za svoj režim prehrane(dijabetička i ne smijem jest namirnice koje imaju glikemijski indeks iznad 50 a to je jaaaako puno toga) i dobro se držim zadnja 2 dana.Jučer sam čak stigla i odvježbat 15 minuta ujutro -odmah se bolje osjećam i imam više energije
.
Nadam se da su bebe bile dobre po noći!Ugodan dan svima!Tipkam kasnije(ak stignem-jučer smo drva spremali pa nisam više stigla doć na klafranje,danas chillamo-valjda)
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Jutrooo :)
Sretna tri mjeseca!! 😃
Ja isto noćne podoje niti ne osjetim, kratko traju i F je u snu prilikom njih. A u par navrata kad bi se probudio i dragi bi se uvijek probudio i na smjene nosaj,bas se ne mogu zaliti na njega.
Mi smo test radili dan iza produženog vikenda u Amsterdamu i bome je bilo iznenađenje. Nemogu vjerovati da je cijela godina prošla.
Nadam se da su sve mamice i bebice odmorne 😊
Ode post
Barbara, to je ta faca upravo sada
Pridruzujem ti se u provodu br.2 😴 Jedino me sad ovaj sa Bezvrijdnim pitao jel mi treba sta. Ma stas mi ti jadan pomoc 🤣
Tak je i S.sisao cesto i morala sam par puta otic i izdojim iz punije i jos malo iz druge i nakupi se, a ostane i u sisi. Npr.razdere se taman pred neg cu krenut, a to sto bi tad siso je u bocici koju nema smisla da dam jer mora ostat muzu i dam mu sisat ono ide! Ima,. tak da probaj mozda jednom, 2x dok si kuci cisto da provjeris.
Sretna vam 3 mjeseca 🎉🎉🎉🎉🎉
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Jutro 😘
Sretna 3 mjeseca Sebiju 😘😘
Kod nas dva buđenja za cicanje,al je odmah zaspala dalje..jedino kaj sam ja isla spavat u 11,a ona već u 12 budna za papanje 🙈 i naravno od pola 7 budne hahaha
A se navikla da ide kupanje il barem brisanje,cickanje i spavanje tako da jedva da uspijemo završiti s kupanjem,ona već hoće jesti 😂😂 nema veze čak ni ak je jela jedva sat ranije 🙈
A noćni podoji..dobro je ako ona zaspi dalje na cici,većinom sam toliko pospana da ju vratim u kindac i spavam za par min..razbudi me ako ju moram nosati da zaspi pa ostanem budna sat-sat i pol zbog tog 😕 u zadnje vrijeme noću cickamo u fotelji jer mi se iz ležećeg položaja obavezno budila kad sam ju vraćala u kindac
Ooo hvala! Od danas ocekujem Milo dijete 😁 jer je eto napunio famozna 3!
Ne prokomentira novitet. Naseg zubonju! 🤗 Bravo Mihica💙
Ena ja jucer cuh za regresiju sna koja nastupa u 4.mj.! Da nije to? Mene cisto strah!
Mi isto imamo vecernji, nocni ritam i dobar je do 2.sisanja. Danas eto od pol 5 budna..😕
Cokice i ja za kupanje sve selim na stol! Kadica prevelika za kadu, nemam ga gdje izvadit, u hodniku nema radijatora pa se bojim prenosit ga..i onda sve na stolu. Iako sad je poceo spricat, lupat nogicama, obozava se kupat pa vode bude i po stolicama, podu..😆 necemo jos dugo moci tako.
Meni je za taj ritam super posluzilo svaki dan kupanje,ali i igracka sto svira i svijetli zvijezdice po stropu pa upalim to, dam dudu i bez pogovora krene spavat, ali na rukama jasno pa to potraje do spustanja u kindac jer kad zaspe prebacim ga u stiskalicu pa se malo probudi pa opet nosam, al bar se ne dere.
I moj se M ustaje, ali ga postedim jer radi u smjenama pa mi ga bude zao. Sinoc dosao u pol 12, a danas i sutra nocna i to danas od 16 do 2.30.
pharmamma i kod nas je problem u tome sto nakon podoja nosam da zaspe cvrsce da ga mogu spustit u kinder. Sinoc nece san na oci pa zaspala u pol 12, sisanje u 1,legla iza pola 2, drugo sisanje u pola 5, spavo dok sam nosala i 5 min.u kreveticu i onda se meskoljio, meskoljio...a u 6 se inace budi tako da mama dosta si spavala 😖 2 provoda i ustaj!
Mi smo ga ovih dana napravili 🙊,a || 28.10.💙
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Jutro curkice 😘. Barbara sretna vam 3 mjeseca 😍🤗😘.
Regresija sna?WTF? Odoh googlat i popiti kavicu,Mihonja zaspao malo🙂.
Ugodan dan vam svima,uspavane i mirne bebice vam želim😘🤗. Ja ću danas pokušati skuhati teletinu u saftu i tjesteninu,povrće sam pripremila,samo mi se meseko odmrzne. Kaj kod vas za ručak?
Sortiraj odgovore
Najstariji