Lol..cicanje 5 min 😂 moš mislit 😂😂😂 bilo bi cicanje 5 min svakih 15 min 😂😂 i plakanje između jer je gladna
Ma joj daj budala ej!
Zamisli koliko jadnih zena tako isprepadaju! Uzas!
💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜
U mangu imate super haljine na preklop koje su super za dojenje. Ja sam sebi narucila na Mango outletu i bas cu je danas imat na krstenju…mada kosulja je uvijek dobar izbor.
Mi ovu noc koma..budenje svakih 1.5 sat…groznoo..uopce ne znam kak ce sve proc danad…
Ugodan dan svima i uzivajte u sunceku :)U mangu imate super haljine na preklop koje su super za dojenje. Ja sam sebi narucila na Mango outletu i bas cu je danas imat na krstenju…mada kosulja je uvijek dobar izbor.
Mi ovu noc koma..budenje svakih 1.5 sat…groznoo..uopce ne znam kak ce sve proc danad…
Ugodan dan svima i uzivajte u sunceku :)
Mi smo imali krstenje prije dva tjedna i isto sam kupila u mangu haljinu na preklop (i jedan gumb gore na vrhu) da mogu dojiti. Bas mi je onako damska i lijepa. Ali ipak mi nije bilo bas taaako jednostavno jer sam morala malo otpustat taj preklop, ali dobro.
Žene je li tko citao knjigu 'kako uspavati dijete bez plakanja?'
Ima je online… Jer vidim da svi muku mucimo sa spavanjem
Citala.meni nema ucinka nista :(
Mommy of 👦
Citala.meni nema ucinka nista :(
Koliko dugo si pokušavala (vidim da se spominju tjedni)?
Jutro!
Mi smo očito u skoku,cickanje ovu noć svakih 1,5-2,5 sata..bolje da skuham litru kave 😴
Nadam se da je kod vas bilo bolje..želim vam svima ugodan dan 😘
Jutro mamice 😊
F je sinoc nakon sisanja u 8 zaspao i spava evo još uvijek... Mama i tata uspili napokon pogledat film u miru i svejedno se naspavat. Danas nam je tati rođendan a on radi cijeli dan :(
Pharma zao mi je radi loše noći, i u nas je sve češće noćno sisanje, neznam jel to zbog njegove velike težine pa mu ne bude dosta, ali bila sam naspavanija u pocetku
Jutro mamice. Lucy super za spavanje. Tati sretan rođendan želim,budete vi to proslavili kad dođe doma 😘😍🤗.
Pharmama kužim te,o meni treba puno kave danas,zaspao u 8 i do 11 se budio valjda 6 puta za cicanje od po deset minuta,dalje nisam ni brojala,užas...
Jutro, Ena, Pharma, zao mi je zbog losih noci 😘
Nakon jucerasnjes koma dana, zaspala je u 19:30 i spavala do 8h s budjenjem u 1:30 i 5:30 za jelo.
Nadam se da ce dan biti bolji nego jucer.
Jutro!
Svima koji su se krstili čestitam,iskreno vam zavidim jer ja jedva čekam da to obavimo i da imam brigu manje...e,stvarno svašta čovjek čuje-beba da sisa 5 minuta ,pa moja bocu ne stigne pojest u 5 minuta,a kamoli dijete na sisi
...
Kad smo kod bljuvanja,i moja se prekjučer izrigala navečer nakon 150 ml mlijeka i to je zrigala cijelu bocu.I onda za 15 minuta ajmo opet jest i ko da nije niš bilo.Znam da to ak se tak jednom beba ispovraća niš ne znači zbog nezrelog tog mišića koji zatvara želudac,al opet nije ti svejedno.Posle ko da niš nije bilo...
Lucy,tateku želimo sretan rođendan i fino da ste se naspavali!
Smišljam ručak ...
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Dobro jutro mamice.. mi se bome naspavali. Imali jedno cicanje u 3, pa buđenje u 5 i 15 pa sam ga prebacila kod sebe u krevet da mu opet dam papati i na kraju se ne sjećam jesam mu dala jesti ili smo obije zaspali do 8 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji