Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    hope123
    12. Listopad 2018. 10:23

Bok zenske :) sretna 3 mjeseca Sebastijan 🎉🎉🎉
    Bravo za kilice Aleks i Miha :) i Mihica bravo za zubic, Ena kak ke sad kod cicanja? 
    Mi koristimo lijepo vrijeme da smo vani :) mala spava 5-6 puta na dan po pol sata i nikak spojit...izluduje me vise.. i jos sad sa jednog papanja po noci dosle na 3. Rutinu mijenja svaki dan sto se vremena tice, a za spavanac imamo kupanje, sisanje i pjesmica pa zaspi. Nekad odmah nekad ne. 
    Postala je poprilicno zahtjevna. 
    Ja kuham ribu i povrce. Povrce sam pripremila a ribu cu kasnije.

Odoh peglat dok segospodica malo igra :)
    Ugodan dan svimaaa

12. Listopad 2018. 10:50

Bok koke.. Mi se ne budemo hvalili kak spavamo zadnjih par noći (da ne zacopramo) 😂🤗🙈
    Bravo za 3 mjeseca i bravo za zubiće...😘😘
    Ja još ne znam što kuhati..🤔🤔
    Želimo vam lijep, ma najljepši dan...🤗😘

pharmamma
    12. Listopad 2018. 11:06

Taman kad mislim da sam sve polovica,eto novi pojmovi koji znače komplikacije..netko je još prije spominjao štrajk dojenja,sad regresija sna 😱😱 a da ove bebe počnu dolaziti s priručnicima za upotrebu?? 😂😂
    Mi si odspavale skoro sat i pol sat,mama se pridružila Anastaziji 😁
    Za ručak će dragi dobiti biftek koji je poželio,a meni dolaze moji i nose kuhane štrukle 😍😍🤤🤤 idem sad probati biti korisna dok je ona u gymu,a kasnije bi mogle u setnju

Yvone
    12. Listopad 2018. 11:09

Bok mamice! Sretna 3 mjeseca Sebastian!! Miha i prvi zubić 😘 Eto Kak je sve proletjelo, barem meni. Kad neutješno plaču i nespavanju mislis da nikad neće proć, a za tren oka ima godinu, dvije...pet 😀
    Eto mislim da smo mi bili u skoku jer po danu ništa skoro nije spavala, nervoza cijeli dan... Jučer dan dobro prošao, nadam se i danas. U subotu idemo na svadbu.Ne mogu ne razmišljati Kak ce to proc, s obzirom da imamo sat i pol vožnje u jednom smijeru. Danas za rucak ćufte i pire, salata... puse vam svima i ugodan dan😘😘😘😘❤️

12. Listopad 2018. 11:10

hope123

Bok zenske :) sretna 3 mjeseca Sebastijan 🎉🎉🎉
    Bravo za kilice Aleks i Miha :) i Mihica bravo za zubic, Ena kak ke sad kod cicanja?
    Mi koristimo lijepo vrijeme da smo vani :) mala spava 5-6 puta na dan po pol sata i nikak spojit…izluduje me vise.. i jos sad sa jednog papanja po noci dosle na 3. Rutinu mijenja svaki dan sto se vremena tice, a za spavanac imamo kupanje, sisanje i pjesmica pa zaspi. Nekad odmah nekad ne.
    Postala je poprilicno zahtjevna.
    Ja kuham ribu i povrce. Povrce sam pripremila a ribu cu kasnije.

Odoh peglat dok segospodica malo igra :)
    Ugodan dan svimaaa

Bude sve ok dok ljepo cica al ima običaj igrati se kad neće više pa pošteno zagrize🤯

ivymicek
    12. Listopad 2018. 11:46

Ena31

Jutro curkice 😘. Barbara sretna vam 3 mjeseca 😍🤗😘.
    Regresija sna?WTF? Odoh googlat i popiti kavicu,Mihonja zaspao malo🙂.
    Ugodan dan vam svima,uspavane i mirne bebice vam želim😘🤗. Ja ću danas pokušati skuhati teletinu u saftu i tjesteninu,povrće sam pripremila,samo mi se meseko odmrzne. Kaj kod vas za ručak?

Mi ćemo steak i njoke. Skuham i spečem gotovo za 10 min .Noš drugo ne stignem. Samo naravno moram uspavati cvilka 😂

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

ivymicek
    12. Listopad 2018. 12:38

Dakle što reć.
    Bili nam stričeki za očistiti bojler. Radili s kompresorom (extra glasno) on se nije okrenuo. Ja si skuhala kavu i sjela i eto ga 😱. Kak zna 🤔?

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

12. Listopad 2018. 13:04

Skuhali smo saftić,samo još tjesteninu kad m dođe,odradili šetnju i spava u kolicima Reko sad ga unesem u kuću i nastavi spavanjeko jučer..ali ne,svekrvi baš taj čas morao pasti poklopac od lonca na pločice🤯🤯,tak da ne spavamo više...

pharmamma
    12. Listopad 2018. 13:46

I mi bile u šetnji,zaspala u klokanici u roku 2 min..jedva da smo ušle u zgradu,već su oci bile otvorene 🙈
    Ivy očito imaju šesto čulo za takve stvari 🤪

Napolitankica🍪
    12. Listopad 2018. 14:06

ivymicek

Dakle što reć.
    Bili nam stričeki za očistiti bojler. Radili s kompresorom (extra glasno) on se nije okrenuo. Ja si skuhala kavu i sjela i eto ga 😱. Kak zna 🤔?

Senzori 😭😭😭😭😂😂😂😂😂

Mommy of 👦

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.