Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ivymicek
    11. Listopad 2018. 20:29

Cokica

Halo mamice, šta smo utihnule 😁
    Bune me ljetne bebe 2019, stalno skoro fulam temu 😂

Hjoooj Cokica katastrofa dan, ne stignem. On spavao 3 x po pol sata na meni ostalo vrišti. Muž došao doma u pola 8. Hendlat njih dvoje sa vrištećim djetetom = katastrofa 😂. 
    Ajme ljetne bebe 2019 al kaj je je ja sam 13.10.17 saznala da sam trudna. Evo rastopih se i suza mi krene 😭😭😭😭😭.
    Ja ne znam kaj sam ja jučer pojela da je njemu tak naškodilo. 
    Mislim uvela sam rižine krekere (obožavam 😂) a oni imaju 99% riže i 1% sezam pa nije valjda taj sezam.
    Izvijao se od boli ili umora ili kombinacije. Nadam se da će noć biti bolja a i sutrašnji dan. 
    Kakav je dan vama bio?!

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

nivami
    11. Listopad 2018. 20:32

Vecer mame 
    Ja odmaram moj malac spava, uhvatio je ritam oko 18.30 kupanje svaku vecer iza toga spavanje ujutro do 7 uz dva, tri buđenja kako kad, po danu nekad bude vise budan Al danas je bio odlican skoro smo cijeli dan vani treba iskoristiti svaku zraku sunca, grčevi za sad nema dajem mu biogaiu i k1d3...
    Ena super za Mihaela i zubić, zato se i česće budi po noci 😍😍
    Vidim da vas ovaj mjesec dosta ima krstitke i mi cemo 28.10
    Pozdrav svim mamama 

11. Listopad 2018. 20:42

Večer mamice. Bome utihnule... Ivymicek svaka čast kaj uspjevaš,ja imam samo jednog vrištavca i eto danas nisam pokraj njega apsolutno ništa napravila(to zato kaj sam ga pohvalila danas da nije više tolko nervozan 🤔),suđe mi stoji i čeka,jela sam kaj je svekrva skuhala u to nabrzaka,on vrišti radi tih zubića ili kad se maknem od njega,muž došao kasnije s posla..hvala Bogu sad je zaspao,trebala bi i ja jer ko zna kolko puta se bude budio po noći a ne spava mi se...nadajmo se sutra svima boljem danu.

11. Listopad 2018. 20:51

nivami

Vecer mame
    Ja odmaram moj malac spava, uhvatio je ritam oko 18.30 kupanje svaku vecer iza toga spavanje ujutro do 7 uz dva, tri buđenja kako kad, po danu nekad bude vise budan Al danas je bio odlican skoro smo cijeli dan vani treba iskoristiti svaku zraku sunca, grčevi za sad nema dajem mu biogaiu i k1d3…
    Ena super za Mihaela i zubić, zato se i česće budi po noci 😍😍
    Vidim da vas ovaj mjesec dosta ima krstitke i mi cemo 28.10
    Pozdrav svim mamama

Bravo mamice za uspostavljeni ritam🤗😘😍,super. Ja neću niš govoriti jer taman kad mislim da smo nešto postigli opet ništa..spavali u kimbiću došla prehlada i opet samnom u krevetu,prođe prehlada dođe muka po zubiću..htio dudu više neće..imali super uspavljivanje s dudom i žiraficom,propalo i to..jedino nam je zasad da kad ugasim svjetlo,okrene se k sisi i zaspi brzo,tako već nekih 2 tjedna,dok se i tu nešto ne sj...😂😂

pharmamma
    11. Listopad 2018. 21:12

Ivy svaka čast da uspijevaš sve
    Ena bravo za zubić i da za ostale bude čim manje muke
    Ni ja neću spominjati uspostavljanje ritma jer se taman naviknem i onda se nekaj promijeni...u zadnje vrijeme krećemo s pripremama za spavanje već nakon 7 i izgleda da joj to odgovara,većinom budu 2 buđenja do jutra,al smo zato za bar jedno od tih budne po sat-sat i pol dok opet ne zaspi..danas cijelo jutro nije spavala,al je onda odspavala skoro 3 sata u komadu i još poslije skoro sat vremena vani u klokanici..sad smo imale muke po nosiću jer ne može zaspati ako osjeća da joj nos curi 😩
    Joooj ja 7.11.radila test 😁 koji je to vrtlog emocija bio..a kad se to sleglo,panika kako ću ja tjedan dana kasnije preživjeti let od 6 i pol sati ako mi počnu mučnine 😂

lucy233
    11. Listopad 2018. 21:14

Večer mamice evo i u nas neki nemirni dan, bili smo dvaput u šetnji da se malo smiri i da se odmorim od nošenja.. čak je i stvarno dobro spavao ali ovi budni periodi samo vika..u nas vrijeme idealno, dovoljno toplo za bit vanka a nema jakog sunca da moramo čekati neke kasne sate. Baš guštamo vanka ovih dana.
    Ivy ja se tebi divim s njih troje, ja ovako jedva hvatam kraj s krajem..
    Nivami to je baš lijep ritam,samo nek potraje 😊
    I više sam stvarno izgubila inspiraciju za brza i jednostavna jela pojma nemam što bi sutra kuhala 😥

11. Listopad 2018. 22:04

Ja bi tebi Ivy, i 6xmama dignula spomenik. Ma i svakoj koja ima dvoje male djece.
    Treba iskoristiti ovo lijepo vrijeme dok se još može. Iako mi i dalje šetamo samo u dvorištu jer ne znam kako bi izvela dojenje, a da nije s mojim banana trudničkim jastukom 😣
    Kako vi uspostavite tako lijepi ritam navečer? Mi se kupamo 2-3 puta zbog suhe kože i onog osipa, al krenemo tek oko 20h. Je mi to prekasno? Jučer smo i malo kasnije jer meni nije bilo dovoljno toplo u kuhinji. A tamo na stolu se kupamo 😁 a poslije kupanja je pun energije 
    A što se tiče testa, ja sam saznala 16.12, vikend nakon adventa u Budimpešti. A kuhano vino je bilo mmmmmm 😂🍷🍷
    Kuhanje sutra, riba i blitva 😁🐟🐟
    Laka vam i ugodna noć 😘😘 i da bebice spavaju 🤞🤞

ivymicek
    11. Listopad 2018. 22:46

Laku noć klokse.
    P.s. najteže je s jednim... 
    Držim nam svima fige za dobru noć i bolji dan
    😴😴😴😴

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

• Maja82
    12. Listopad 2018. 00:05

Dobro vecer 😂 svi su se razbjezali po lijepom vremenu pa utihnuli.. mi bile u 2 lijepe setnje danas.. bas sam uzivala. Cokica ja odem setat nakon kaj ona pojede, znam da ce 3 sata bit sita. A ranije sam si znala ponijet bocicu izdojenog il ponesem ak idem dalje tipa do grada. Mislim nezgodno mi se cini to dojenje vani pogotovo sad kad vise nije bas toplo.. a i iskreno doma stalno lezim na boku jednostavno sam tako navikla, al ajd da moram bi nekako. Izdoji pa ponesi u djir. Navecer minkrenemo sa kupanjem tipa svaki treci dan oko 7, pol 8. A zaspe inace oko 9, pol 10, obicno tad jos malo posisa. Meni se cini isto.to kasno al ujutro odspavamo do 8, 9. Puse svima, Ena sretno sa zubicem!

baarbaraa29
    12. Listopad 2018. 01:10

Ah ti nocni provodi! Pardon, podoji!
    😆

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.