Jutreko curke. Mi budni od pol 7 svi 😂 ali smo ok spqvali. On je već odradio turu i sada još spqva na ciki.
Žao mi je zbog loših noći. Mi se isto nacicavamo kao i Miha. Jedno 5 budenja dok ne utone u čvrst san.
Mog sve napuhava pa ti nemam neke ideje za ručak. Možda mahune u prezlama + pire + meseko... E to bih da smijem ili mahune varivo ili zapečena tjesrenina ili meso u nekom umaku + heljda ili rižoto od ječma... Eto ti moje želje pa ti vidi 😂
Lucy tata sretan ročkas 🎉🎉🎉. Proslavili ste ga jučer uz film danas se samo nagradite nekom tortom i čašom vina 🎂🍷
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Dobro jutro svima! Zao mi je zbog losih noci.. i dana juce. Nama ok prosla noc, jela je 8-9 onda zaspala oko pol 10 i jela u 2, a onda u 5 i 6 kakanje i jedenje. Pa spavanac do pol 10. Jel vasi kakaju po noci? Jel ih onda uspavljujete na sisi ili nosenje ili kaj? Ja ju moram stavit na siku onda da mi zanjonja kod mene u krevet.
Ovo za 5 min jela nisam cula jos od svih pametnih savjeta 🤣 al evo.. sve cemo sigurno bar 1x cut
Cestitam svima na krstenju! Jeste dojile bebe u restacu il nosile bocu? Ja se mislila izdojit pa ponijet. Kako vam je u crkvi proslo?
Dobar dan svima, više mi nije ni jutro 😁
Nama noć ok, sad se nešto puno bunio i budio al ipak zaspao. Iako mislim da neće dugo.
Što se ručka tiče, ja imam još gulaša od jučer, tako da barem kuhat ne moram.
Kod nas je oblačno i ja bi najrađe cijeli dan prespavala 😑
Sretan rođendan tateku 🎉🎉🎂🍾
I pitanja, možda ćete mi vi znat reć. Meni se ženska koju ja mijenjam, vraća na posao preko zimskih praznika, ne znam jel samo preko praznika ili će nastavit radit 2 polugodište. Meni je ugovor do povratka djelatnice s bolovanja. E sad, dal ja prvih 6 mjeseci (do 26.2 dakle) dobivam normalno porodiljni kao i do sad, a drugih 6 mjeseci minimalac? I koliko je to? Moraju mi isplatiti godišnji onda jer ga neću koristiti, a neću dobiti regres? Moram se onda ići prijaviti na hzz? Imam li pravo na naknadu s biroa, onih nekih 75% plaće ili kako to ide? Ili ne jer sam na porodiljnom?
Sto pitanja i misli i briga sad imam u glavi 😣 pa ako netko zna bilo što odgovoriti. Hvala 😁😘😘
Pozdrav svima, nadam se da prihvacate jos jednu mamu u Vas klub 🙂
27 godina, prvo dijete, mali roker 😎
Za sad dobar nocni spavac i po danu mu nekad i nedam spavati jer bi ga cijelog prespavao, mala spavalica. 🤣
Al imam pitanje za mame pisulinaca, jel vi svaki dan navlacite kozicu? Ja svaki dan pocistim i poslje kupanja navlacim po preporuci pedijatrice al zadnjih tj dana ko da teze ide, patronazna mu navukla malo jace nego ja i bilo mu crveno i sad kako ja nisam dalje tak jako kak ona navlacila mi izgleda kao da se to opet sljepilo skupa 🙄 sutra mi opet dodje patronazna pa cemo vidjet
Pozdrav svima, nadam se da prihvacate jos jednu mamu u Vas klub 🙂
27 godina, prvo dijete, mali roker 😎
Za sad dobar nocni spavac i po danu mu nekad i nedam spavati jer bi ga cijelog prespavao, mala spavalica. 🤣
Al imam pitanje za mame pisulinaca, jel vi svaki dan navlacite kozicu? Ja svaki dan pocistim i poslje kupanja navlacim po preporuci pedijatrice al zadnjih tj dana ko da teze ide, patronazna mu navukla malo jace nego ja i bilo mu crveno i sad kako ja nisam dalje tak jako kak ona navlacila mi izgleda kao da se to opet sljepilo skupa 🙄 sutra mi opet dodje patronazna pa cemo vidjet
Dobrodošli nam😀. Sretnica si kaj imaš malog spavalicu😀,uživaj dok traje. Tak se i nama znalo sljepiti kad je pedijatrica navukla tolko da je popucalo okolo😭. Kod svakog presvlačenja pelenice potegnem malo i pobrišem a kod kupanja malo više,ovak se ne usudim previše iako mu već dosta ide..
Hej curke...
TetaTina welcome :)))
Zao mi je za neprospavane noci... necu svoju hvalit jer se nikad ne zna..
Sretan rodendan tateku!!
Ivy zao mi je zbog napuhavanja...moja isto cim nest jedem novo odma ju grci :/ a polako sam krenula sve jest osim zacinjene hrane.
Kaj se bljucanja tice...uf..mi bi vec u bolnici bile a rekli su da je to ok jer misic nije jos u pravoj funkciji..nada se da bu uskoro ok..
U Crkvi je moja bila super al u restoranu ne bas...plakala je i bila na mene..jela, bljucala, prdila, grcila se..al ok, hrpa ljudi, drugi prostor... mi smo bili na seoskom turizmu i hranila sam ju u autu ..
Moja po noci nikad ne kaka..kad je gladna sisa jako palac (ne place nikad) il se nabacuje po krevetu i onda joj dam da posisa. Zaspi u par minuta i vratim ju u krevetic..
Dobar dan mamice,imam jedno pitanje ako bi mogla dobiti odgovor. Rodila sam prvu bebicu prije mjesec dana i sada prije dva dana smo ja i muz krenuli sa spolnim odnosom , mi svakako zelimo jos jednu bebicu ali smo to htjeli pokusati za 3 mjeseca tek,neznam jer moguce da se sad nesto desilo posto on nije siguran . Dali postoji mogucnost da se primi mjesec dana nakon poroda?
Drage mame koje imate bebe n dohrani - dal dajete bebimil, novalac ili ???
Drage mame koje imate bebe n dohrani - dal dajete bebimil, novalac ili ???
Mi imamo Novalac ar(protiv bljucanja),prije smo uzimali Novalac plus al je više toga završilo vani(inače ako beba nema problema s bljuckanjem je ok),iako je Novalac vjerojatno najskuplji od tih,ovaj naš 82kn a samo 400g ga ima
Dobrodošli nam😀. Sretnica si kaj imaš malog spavalicu😀,uživaj dok traje. Tak se i nama znalo sljepiti kad je pedijatrica navukla tolko da je popucalo okolo😭. Kod svakog presvlačenja pelenice potegnem malo i pobrišem a kod kupanja malo više,ovak se ne usudim previše iako mu već dosta ide..
Imam nocne more od te kozice i da se nesto ne zakomplicira A valjda sve dobro.
Da da, sad dok pocne duze biti budan budem u soku 🤣 dva sata ako uspije biti budan je uspjeh. Al problem sto samo na sisi zeli zaspati, dudu ne prihvaca a isprobala valjda sve, ruke mu bolje od dude 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji