Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    14. Listopad 2018. 12:27

Cokica

Ena divan je 😍😍
    Ivy, super za krstitke i YouTube 😁
    Nasdva, ja sam za pir pred 2 tjedna kupila hlače i košulju, baš zbog dugmića i dojenja
    Mamica, mi isto imamo tjemenicu, za sad samo s pjenom od mustele peremo glavu, al svejedno ne kupam svaki dan, ima baš suhu kožu, sad se pomalo vraća na normalu.
    Meni je on jučer cijelooo popodne prespavao, tj pojeo bi i odmah zaspao. I tako od 17h do cca 23:30. Bilo me strah šta će onda bit po noći, a on nastavio isto. I evo ga sad opet spava. Ne znam šta mu je, al ne bunim se 😁 a ne da mi se apsolutno ništa raditi. Pojela, popila kavu i sad odmaram. Šaljemo puse svima i nadam se dobrom danu svima 😁😘😘
    A evo i jedna naša pirna fotografija 😁

Medeni ste oboje 😍😘🤗😍😘

pharmamma
    14. Listopad 2018. 12:59

Cokica medeni 😍
    Bravo za krštenja 😊 😊
    Kod nas noć standard..zaspala u pola 9,2 cickanja i buđenje u 6.45..al je dosad svega 45 min odspavala..danas smo kod mojih na ručku pa ćemo iskoristiti sunce za šetnjicu u prirodi
    Želim vam svima lijepu nedjelju 😘😘

japanka
    14. Listopad 2018. 13:40

hope123

U mangu imate super haljine na preklop koje su super za dojenje. Ja sam sebi narucila na Mango outletu i bas cu je danas imat na krstenju…mada kosulja je uvijek dobar izbor.
    Mi ovu noc koma..budenje svakih 1.5 sat…groznoo..uopce ne znam kak ce sve proc danad…

Ugodan dan svima i uzivajte u sunceku :)

hope123

U mangu imate super haljine na preklop koje su super za dojenje. Ja sam sebi narucila na Mango outletu i bas cu je danas imat na krstenju…mada kosulja je uvijek dobar izbor.
    Mi ovu noc koma..budenje svakih 1.5 sat…groznoo..uopce ne znam kak ce sve proc danad…

Mi smo imali krstenje prije dva tjedna i isto sam kupila u mangu haljinu na preklop (i jedan gumb gore na vrhu) da mogu dojiti. Bas mi je onako damska i lijepa. Ali ipak mi nije bilo bas taaako jednostavno jer sam morala malo otpustat taj preklop, ali dobro. 
    Žene je li tko citao knjigu 'kako uspavati dijete bez plakanja?' 
    Ima je online... Jer vidim da svi muku mucimo sa spavanjem

ivymicek
    14. Listopad 2018. 14:34

japanka

hope123

hope123

Mi smo imali krstenje prije dva tjedna i isto sam kupila u mangu haljinu na preklop (i jedan gumb gore na vrhu) da mogu dojiti. Bas mi je onako damska i lijepa. Ali ipak mi nije bilo bas taaako jednostavno jer sam morala malo otpustat taj preklop, ali dobro.
    Žene je li tko citao knjigu 'kako uspavati dijete bez plakanja?'
    Ima je online… Jer vidim da svi muku mucimo sa spavanjem

Poslala nam Barbara knjigu (ne znam jel baš ta) ali ja je još nisam stigla pročitati.
    Mi eto opet čekamo goste.
    Cokica divni ste 😍
    Ostalo sam zaboravila ali šaljem puse 😂

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

14. Listopad 2018. 14:50

Jel može neki link za tu knjigu ili nešto ako nije bed...

14. Listopad 2018. 15:46

Zanemarite, našla sam...😘

ivymicek
    14. Listopad 2018. 16:29

BabyBlue

Jel može neki link za tu knjigu ili nešto ako nije bed…

Imam je u pdfu pa ako želiš šaljem

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

Tea👶
    14. Listopad 2018. 16:54

Ajme zaboravila sam da ako ne dodem par puta dnevno imam stivo za kavu.

Nama se zubic povukao, ali i dalje je balavac, a ja slinceke non stop zaboravljam.
    Kakica nam nije redovita od kad smo napunili 3 mjeseca.
    Kaj se tice dojenja, pazi sad. Neki dan sam mislila da nece zaspat jer je gladan, pa sam mu dala kaj imam izdojeno, pa je oper plakao, stavim na sisu, neve. Bocu hoce, napravim mu ad, pojede manje od 10ml, zaspe. Za dva i pol sata se spremam lec i čujem kako je povratio u mlazu, dignem ga i fkt je dista toga bili jer im se zna sfinkter zeluca otvoriti. Zovem pedijatriju jer povraca zuc od iziritiranog zeluca, posere me sestra sto cica dulje od 5 min i da mu dam caj. Smiri mu se sve, stavim ga na cicu, pobede zaspe. Ujutro zvala pedijatricu nasu, ona mi kaze da je to normalno i da se nisam trebala prepasti, a da ju bas zanima kako kaj nahrani bebu u 5 min.
    Uzas 😂😂
    Inace sve ok 🤗

💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜

mamica1985
    14. Listopad 2018. 18:03

Pozdrav svima, preslatke bebice i mamice! 😍
    Sretna krstenja svima! 😊
    Greta je danas uzas, od 7h kad se probudila place vecinu dana, jedva cekam kupanje i spavanje, sto njeno sto moje. Zubi i mislim da je skok u razvoju 😣😣😣

ivymicek
    14. Listopad 2018. 19:52

Tea👶

Ajme zaboravila sam da ako ne dodem par puta dnevno imam stivo za kavu.

Nama se zubic povukao, ali i dalje je balavac, a ja slinceke non stop zaboravljam.
    Kakica nam nije redovita od kad smo napunili 3 mjeseca.
    Kaj se tice dojenja, pazi sad. Neki dan sam mislila da nece zaspat jer je gladan, pa sam mu dala kaj imam izdojeno, pa je oper plakao, stavim na sisu, neve. Bocu hoce, napravim mu ad, pojede manje od 10ml, zaspe. Za dva i pol sata se spremam lec i čujem kako je povratio u mlazu, dignem ga i fkt je dista toga bili jer im se zna sfinkter zeluca otvoriti. Zovem pedijatriju jer povraca zuc od iziritiranog zeluca, posere me sestra sto cica dulje od 5 min i da mu dam caj. Smiri mu se sve, stavim ga na cicu, pobede zaspe. Ujutro zvala pedijatricu nasu, ona mi kaze da je to normalno i da se nisam trebala prepasti, a da ju bas zanima kako kaj nahrani bebu u 5 min.
    Uzas 😂😂
    Inace sve ok 🤗

Najdraži su mi pametnjakovići. Joj kao bogom dana sve zna i nikad nije nila u panici pa još sere.. grrrrrrrr.
    Ma da moj cica 5 min bio bi jako neuhranjena beba 😂.
    Mamica baš mi je žao zbog teškog dana. Baš se jučer tješim s kumicom koja isto ima bebu od 4 mj... Još malo samo treba izdržati do prve godine onda će biti lakše. Ma proći će 😘😘😘😘

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.