Dan cure samo vas brzinski pozdravljam da ne mislite da smo vas zaboravili...😘😘😘😘
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Bok curkice. Eto mi se vratili s krstitki... Krstila se naša prijateljica koja je 9 dana starija.
Bili smo dobri iako nije ništa spavao. Vožnju smo jedva preživjeli ali sam pustila uspavanke s ytuba pa je malo pomoglo.
Obukla sam štikle ali sam se brzompreobukla jer je teško nunati u štiklama.
Ugl okupali se i gibamo na ćorkicu.
Nas dva košulja i šos isto dobra kombinacija.
Ena mališa je med 😍😍😍 pre predivan ❤️.
Netko nam ima danas 4 mj ali sam zaborabila tko.
Ljubim vas 😘
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Dobro jutro mamice!
Citamo manje pisemo....
Apopro tjemenice-nama se pojavila prije cca 2 tj,tretiramo maslinovim češljićem i nakon to pranje u musteli al je fajn tvrdokorna i stalno se obnavlja. Neki preporucaju prati svakodnevno bebi kosicu medutim meni se to sad pogotovo zimi cini ttoo much.
Kaj se tiče vožnje u kolicima mi smo samo na jajetu jer gospodicna place u kosari.
Kako je vama s bolovima u tijelu? Ja sam u petak prvi put malu ostavila s muzem i otisla obavit neke papire do grada i tek sam tad shvatila da me jos grozno boli simfiza i križa. Planiram krenuti s vjezbanjem pa me to zabrinulo 🤨
I pitanje da li tko koristi aptamil comfort? Mi bili na Nan ha ali ga je pojacano bljucala i presli na aptamil ali to je vristanje! Super je sto je gust i ne zbljucka ga ali stvara jake grceve i plinove.
Bebice su bombonceki! Lijepo i brzo nam rastu ljetne bebice!😊
Jutro cure!
Mamica,profilna ti je preeedivna !Moja jede Milumil-to je neka jeftinija verzija Aptamila kolko sam skužila i njoj je super.Kaka 1x dnevno,ne prdi nešto ekstra puno.Jes da prdne da se sve stepe,al dobro
.I prethodni malac ga je jeo i isto mu je odgovarao...za Comfort ne znam,nisam sa nijednim probala,malo je skup.
Mi prijavljujemo prvu prospavanu noć -zaspala u pol 12 sinoć,probudila se jutros u pol 7
.Neću se još poveselit,vidjet ćemo sljedeće noći kak budu.Zadnji put kad sam se poveselila kaj je spavala do 5,iduću noć hop-buđenje u 3...
Ena,naš mali div je presladak .
Nadam se da su i vaše noći prošle ok...uživajte u nedjelji!
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Jutro svima!
6xmama nemoj se rano veseliti...F je do 3 mjeseca spavao po 7,8 sati u komadu nekad čak 9 a sad buđenje svako dva tri sata po noći zadnja dva tjedna..
Jutros smo od 6 i po na nogama, kakica nas probudila. I to se odlučio rano ustati bas taj dan kad su mama i tata odlučili napokon pogledat film kojeg su skinuli prije mjesec dana. Tako da moje spavanje nula bodova.
Sutra je dragom rođendan pa danas moram napraviti neki kolačić, nemam pojma kad cu i to uspit.
Ena, Miha je divan 😍
Ivy super za krštenje 😊
Mamica, mene donji dio leđa ubija.. i prije sam imala problema ali sam aktivni sportaš bila a sad godinu dana bez treninga je ucinilo svoje.
Jutro curkice 😘. Hvala u ime malog divića😍😘🙂. Naša noć prošla ok,nadam se da i vaša.
Ugodna vam nedjelja svima 😘🤗🤗😍
Ena divan je 😍😍
Ivy, super za krstitke i YouTube 😁
Nasdva, ja sam za pir pred 2 tjedna kupila hlače i košulju, baš zbog dugmića i dojenja
Mamica, mi isto imamo tjemenicu, za sad samo s pjenom od mustele peremo glavu, al svejedno ne kupam svaki dan, ima baš suhu kožu, sad se pomalo vraća na normalu.
Meni je on jučer cijelooo popodne prespavao, tj pojeo bi i odmah zaspao. I tako od 17h do cca 23:30. Bilo me strah šta će onda bit po noći, a on nastavio isto. I evo ga sad opet spava. Ne znam šta mu je, al ne bunim se 😁 a ne da mi se apsolutno ništa raditi. Pojela, popila kavu i sad odmaram. Šaljemo puse svima i nadam se dobrom danu svima 😁😘😘
A evo i jedna naša pirna fotografija 😁
Helou curke :) Ena Miha je pravi frajer :)
Mi jucer rjesili krstitke..u Crkvi bila super a u restoranu se nije pomakla od men.e. jedino ju je kuma mogla malo pricuvati..grcila se i bila pod stresom od ljudi i galame. Al bude naucila..
Kad smo dosli u stan punila je pelene ko da nikad kakala nije. :D
Sve u svemu dobro je proslo, a mama je tek doma uspjela jesti :D
Ugodna nedjeljaaaa:)
Dobro jutro žene.. nama noć..hah... ugl bila budna od 4 do 7 i spavao do malo prije...a taman sam pomislila evo ga, konačno spava duže...ahhh 😣😔
Predivne bebice i mamice... ljubimo vas i želimo lijepu nedjelju...😘😘
Dan cure
Ja evo pijem kavu vani a F spava s tatom 😊
Ivy ja stikle rijetko kada nosim i ako idem bez djece jednostavno ne znam bas hodati u njima da to liči na nesto 🤣🤣
Ena Miha je bas krasan decko 😘
Cokica ma bas ste mi lijepi 😍😍
Hope super za krstenje neka ste i to obavili😘 a mama uvijek zadnja dode na red da jede to tako bude 😋
Sto se tice spavanja super je bilo jedno 2 tjedna spavao od 22 pa do 5 i jucer kad sam bila premorena F se budio,prvo u 2 pa u 4 pa u 5 i onda se razbudio pa bio nemiran do pol 7 kad je kakao i opet zaspao... navecer cu mu dati nakon sisanja AD jer on onda bolje spava...
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Sortiraj odgovore
Najstariji