Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    03. Listopad 2018. 17:34

Potpisujem da bi mijenjala jedno spavanje od dva tri sata umjesto ovih 20,30minuta...uspjela sam samo ručak napraviti i suđe oprati,dok je budan ili ga nosim ili vrišti ,tak da nemam puno izbora😕😂...zaspao u 17, za15 minuta budan...

ivymicek
    03. Listopad 2018. 17:49

Ena31

Potpisujem da bi mijenjala jedno spavanje od dva tri sata umjesto ovih 20,30minuta…uspjela sam samo ručak napraviti i suđe oprati,dok je budan ili ga nosim ili vrišti ,tak da nemam puno izbora😕😂…zaspao u 17, za15 minuta budan…

I ja isto. Ovakko ništa ne stignem. Kao da je bomba pala u stanu 😱😱😱...
    Pharma predivno kad se tako nasmiju... Odmah zaboraviš sve teško...
    Ja sam svoje klince poslala na tavan (imaju igračke i tamo ne po kazni 😂) jer vid spava pa da bar nešto odspava.

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

franovamamita
    03. Listopad 2018. 18:48

Neeeeemojte danas o nosanju 🤣🤣🤣🤣🤣🤩krenen u grad i necu kolica jer idem ciljano u jednu trgovinu...na kraju obisla jos 10 i cijelu lesninu i primu(isla kupiti spavacu) krepana sam a i sada gospodin visi na meni...on preko dana dobra bas beba ali od 18-21 je nemoguc bi spavao nebi,cviljaka nervozan trlja oci uh...imaju li Vasi posebno doba u danu kad su preeezahtjevni? Ovo kod nas je rekla bih vecernja nervoza...

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

6xmama
    03. Listopad 2018. 19:13

Franova, moja je takva od 15-19 h... Njoj pak nis onda ne pase, ni ruke, ni viper, ni krevet... Cendra, zivcana

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

pharmamma
    03. Listopad 2018. 19:35

I moja je takva,i to je znalo biti od 17-21h 😩

03. Listopad 2018. 19:53

Bome vidim da nismo jedini što se nervoze tiče u određeno doba dana..
    Već drugi dan protestira od 17 - 21 h i ne bi spavao, samo bi bio na cici.. a kad zaspi, ja se kao ninja izvučem al jok, buđenje u roku 3 min...😂😣

ivymicek
    03. Listopad 2018. 20:03

BabyBlue

Već drugi dan protestira od 17 - 21 h i ne bi spavao, samo bi bio na cici.. a kad zaspi, ja se kao ninja izvučem al jok, buđenje u roku 3 min…😂😣

😂😂😂😂 Ja danas cijeli dan ninja al svaki put skuži 😂

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

03. Listopad 2018. 20:07

ivymicek

BabyBlue

Već drugi dan protestira od 17 - 21 h i ne bi spavao, samo bi bio na cici.. a kad zaspi, ja se kao ninja izvučem al jok, buđenje u roku 3 min…😂😣

😂😂😂😂 Ja danas cijeli dan ninja al svaki put skuži 😂

😂😂😂 Jesam se nasmijala sad😂😂😂,ninja🤣🤣🤣...podsjetilo me na moje izvlačenje pa sam pokazala m da se i on nasmije🙂.
    Mihica odbio nosanje od tate i mame,legli u krevet i plače ,tek kad sam ga pokrila se smirio,naravno na cicanju zaspao 😀. Želim vam i nam mirnu i prospavanu noć😘

03. Listopad 2018. 20:17

Ena moja kad se ne možemo drugačije izvući 😂😂 Čak se legnem na rub da se samo mogu otkotrljati 😂😂

ivymicek
    03. Listopad 2018. 20:37

BabyBlue

Enamoja kad se ne možemo drugačije izvući 😂😂 Čak se legnem na rub da se samo mogu otkotrljati 😂😂

Iste taktike i kod mene..  ali muž mi kupio krevet koji škripi pa sad lobiram da dobijem novi 😂

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.