Lucy ma ne bi rekla da je od robice jer nisam apsoluno ništa mijenjala, cijelo vrijeme isti prašak, robica se pegla. Stvarno ne znam. A što se tiče obraza i prištića i suhoće, ujutro mu bude ok ili ako duže vrijeme ne jede. Nakon hranjenja izbije, štogod ja jela. I super za 12 min raja
Amy nije baš ništa spominjala, nikakve kreme ni ništa. Vidjet ćemo sad par dana kako će biti. Rekla je samo ako se pojača da dođemo. Kaže mm naravno da je velik kad samo ga tovim i bio bi samo na sisi a vidim da je i Bartol isto tako
Anđeo mi smo isto probali za sad samo Avent bočicu, ona koja dođe s izdajalicom. Imam i Twistshake, ali je još nismo probali. Ima njihove dude, pa valjda bi onda i bočica trebala biti ok.
Nasdva to mi i mama kaže da ga namažem svojim mlijekom. Ali u zadnje vrijeme ništa ne ostane, sve pojede, isprazni me totalno
Evo on sad spava 2 sata, a ja apsolutno ništa nisam napravila, samo sam poručala. I sad sam naručila one Tiba kapi i Tiba ulje pa ćemo probat to za njegovu nadutost i sebi sam nešto za strije i ožiljke od njih isto uzela. Ima da se ni ne vidi rez od carskog i strije
I nikada nisam toliko online kupovala kao sad od kraja trudnoće pa nadalje. Internet bankarstvo radi punom parom
Pozdrav, ja sam s jesenskih beba ali čitam vas otkako sam saznala da sam trudna ❤❤❤ čestitam vam svima bebice su prekrasne 😍😍 a vaši savijeti i iskustva puno znače nama kojima je ovo prva bebica 😊
Imam pitanje za mame koje kombiniraju dojenje i flašicu koju flašicu koristite da je najsličnija da beba ne odbije ciku?
Malo istražujem planiram kupit prije nego rodim tek tolko ako zatreba da nemoram jurit ili nekog slat
HVALAAA ❤❤
Ja ne dojim, al od pocetka koristimo Lansinohove flasice na kojima ti pise da je klinicki dokazano prebacivanje sa njima sa sise na bocu i obrnuto jer su kopija sise. Ja sam iz fore probala svojoj nakon kaj 3 tjedna nije cicala dat sisu, vukla je ko da disa 10x dnevno, tak da im teorija stoji. Isto tak imam i Aventove na koje mi recimo vuce i zrak sa strane dosta, a sa ovima ne uopce.
Cure preslatki decki 💙... Cokice, ovaj osip bas grdo izgleda 🙄, ne bi rekla da je to do sampona...
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Evo i mene malo.. citam al ne stignem pisat..
Bebice su sve predivne, toliko slatkoce na jednom mjestu.. divno..
Ivanolora mi imamo 2 mjeseca i tjedan dana. Kakamo od 1-3 puta na dan, nekad je to zuckasto sa grudicama, nekad je onaj prvi mlaz zeleni rijetki, a nalon toga normalno zeleno samo, nekad je senfasto. Kako koji dan.. samo je na ad.
Cokica mi takoder puno prdimo i vodimo borbu sa tim. Place, frce se sve dok ne prducne.. bas ju to zna muciti jako..
Nego, mi danas obavili fizioterapeutkinju i kaze kako je bebica jako ukocena, ne otvara sakice, nece bas dizat glavicu.. ja joj kazem kak je to sad tu jer ona vristi i zivcana je i probudili smo ju pa ne zeli suradivat.. bas sam jadna jer ona doma strasno dize glavicu i prati.. sakice stalno otvorene cak i spava s otvorenim rukicama.. dize i ruke i noge i bas je stalno u pokretu.. al eto tam tako nije..
Hvala vam na odgovorima ❤
6xmama- gdje si kupila flašicu i dudu ? Čini mi se baš skroz slična bradavicama 👏 da li ima samo preko weba?
Uspjela sam pročitati tijekom jutra ali nisam bas popamtila..moja prehlada napreduje,glava mi ko balon i imam lagano povišenu temp 😞 A se zasad drži,iako mi je počela kihati 😕
Netko je pisao položaje za kakanje,isto ko i A 😂 na mojim nogama,u položaju za kakanje il sad po novom ja nju dignem na podrigivanje,a ona krene kakat 😂 a kakica varira i u boji i konzistenciji svako malo..a obično kaka jednom dnevno
Bravo za onaj spavanac u gymu 😉
I dalje vise ne znam kj sam pročitala
Danas me razveselili s posla da ću dobiti naknadu za bebicu od njih 😁 i napokon smo na grad predali papire
Evo nas iz doktorice..samo je prehlada srećom. Podnia je put junački,sad još samo nazad 😅
Kaže doktorica ajde kad smo tu da ga izvađeno..rođen s 3570, s tri mjeseca 7700. Tko će ga nositi brzo 😥😥
Ja ne dojim, al od pocetka koristimo Lansinohove flasice na kojima ti pise da je klinicki dokazano prebacivanje sa njima sa sise na bocu i obrnuto jer su kopija sise. Ja sam iz fore probala svojoj nakon kaj 3 tjedna nije cicala dat sisu, vukla je ko da disa 10x dnevno, tak da im teorija stoji. Isto tak imam i Aventove na koje mi recimo vuce i zrak sa strane dosta, a sa ovima ne uopce.
Cure preslatki decki 💙… Cokice, ovaj osip bas grdo izgleda 🙄, ne bi rekla da je to do sampona…
6xmama gdje si kupila te bočice? Ima negdje u dućanima ili samo webshop, nalazim webshop samo...
Vecer
Sve divne bebice i lijepo napreduju 😘😘
Bubanima da sto prije ozdrave...mi imamo MAM bocicu i dude avent ili babylove...sve prolazi🤣kakamo jednom tjedno i to nakon cepica...jos sam nesto htjela pisati ali jbg ne sjećam se 🤣🤣🤣
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
kod nas je dr.brown bocica i za sad nam je ok iako kad ju dajemo bude na pocetku zbunjen jer ne zna kako triba pit ali skuzi onda nakon par pokusaja.
Kaka je isto senf sa grudicama,nismo do sad imali drugaciju.
Ee cure moje,danas smo prvi put dali dudu. Imamo wubbanub dudu..dakle preporod haha. Isla sam u shopping i obavit neke stvari 3h,mali osta s muzem i nije plaka a bia je malo budan i malo spava. Znaci spas! Duda je zakon 😂
kod nas je dr.brown bocica i za sad nam je ok iako kad ju dajemo bude na pocetku zbunjen jer ne zna kako triba pit ali skuzi onda nakon par pokusaja.
Kaka je isto senf sa grudicama,nismo do sad imali drugaciju.
Ee cure moje,danas smo prvi put dali dudu. Imamo wubbanub dudu..dakle preporod haha. Isla sam u shopping i obavit neke stvari 3h,mali osta s muzem i nije plaka a bia je malo budan i malo spava. Znaci spas! Duda je zakon 😂
😁😁😁😁😁 super zaa dudu! Te mi izgledaju mrak dude! Ja isto imam dr brown bocicu i kad sam ju davala nije bilo problema, iako ugl stalno sisa. Imam i.dr brown dudu i isto su odlicne
Sortiraj odgovore
Najstariji