Ej drage Curke bebaci su prekrasni! Ivy ti i Vid super izgledate! Kad čitam tvoj dan i da neće ništa osim ruku sjetim se svog A. Samo sto moj nije spavao ni dan ni noc. Curka je bolja u spavanju ali isti je to zeznuti genetski kod. I ona je puno na rukama Ajme koliko toga napravim u 10 min 😂 Kad uspijem spustiti. U zadnje vrijeme govorim muzu da niti nebi furala kolica, jer samo smetaju. I ja bi neku klokanicu jer sama se ne usudim u šetnju s kolicima.Dajte preporuke slobodno. Zao mi je za sve loše noći . Kad pričate o dudama to mi je isto pojam. Ni A. Nije htio a niti ona . Kod mene sve na teži način. Al Ajde sad nekako bolje podnosim jer bar spavam po noci( to kaj cica se ne računa)
Ivy - super ste! 😗
Moja haharica ok spava po noci, po danu ne bas osim na meni.
Zadnja dva dana strajka s klopom, cicati skoro uopce ne zeli, a bocicu jedva pola doze za njenu dob i to full rastegne tijekom dana. Ne znam je li radi zuba jer je bas cendrava i slini i sve grize, mozda od boli ne zeli jesti. Nekako ju natjeram na tu bocicu i dam joj i vode na spricu 2-3 puta u danu po 5ml. Vidim i da pelena nije mokra kao inace.
Sutra ujutro imamo cijepljenje i sistematski pa cu se pozaliti doktorici.
Ivy bas ste mi slatki 😍
Ena pravi veliki dečko 😁
Yvone ako razmišljaš o kupnji,ovaj tjedan ti neki imaju popuste povodom međunarodnog tjedna nošenja 😊
Ej drage Curke bebaci su prekrasni! Ivy ti i Vid super izgledate! Kad čitam tvoj dan i da neće ništa osim ruku sjetim se svog A. Samo sto moj nije spavao ni dan ni noc. Curka je bolja u spavanju ali isti je to zeznuti genetski kod. I ona je puno na rukama Ajme koliko toga napravim u 10 min 😂 Kad uspijem spustiti. U zadnje vrijeme govorim muzu da niti nebi furala kolica, jer samo smetaju. I ja bi neku klokanicu jer sama se ne usudim u šetnju s kolicima.Dajte preporuke slobodno. Zao mi je za sve loše noći . Kad pričate o dudama to mi je isto pojam. Ni A. Nije htio a niti ona . Kod mene sve na teži način. Al Ajde sad nekako bolje podnosim jer bar spavam po noci( to kaj cica se ne računa)
Ja si mislim uzeti Fredu. Imaju razlicite verzije sto se materijala tice pa i cijena varira. Ali citajuci dojmove drugih mama cini mi se da su svi najzadovoljniji Fredom i Ergo baby.
Freda se moze cak i iznajmiti za 20kn dan pa isprobati. Ima grupa na fb "nosenje djece (babywearing)" pa mame razmjenjuju iskustva i pomazu u odabirima i namjestanju nosiljki/marama.
Ako neka od vas ima vec iskustva i posjeduje vec nosiljku s kojom je zadovoljna pisitee 😊
Baš to genetika 😂😂😂. Svo troje imalo neku svoju problematiku 😂.
Mamica hjooj možda od zuba baš dobro da ideš sutra pedi pa pitaj... Držim fige da se što prije stabilizir.
Ena kak frajer čorka i to u svom krevetiću 🎉🎉.
Bome 8700 nisu šale.. moj je na 6 kg pa mi je težak i kičma mi se raspada.
Dinosaurus ja imam tkanu maramu ona mi je super ali dok je namjestim potraje a Vid popiiii za to vrijeme.
Imam klokanicu (vulgqris) nju sad koristimo jer se V voli nositi samo od mene jer tak sve vidi ali mi leda otpadnu jer ne podupire leda. Najidealnija mi je mai tai ali u njoj zasad možemo biti okrenuti prema meni a to trenutno nećemo. Napominjem nisam sve kupila 2 sam dobila 😂
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
F spava već dva sata, valjda ga je prehladica izmorila... Pod je opran, tri mašine robe, sudi, kuhinjske plohe očišćene, prašina u sobi obrisana..potpisala bi odmah jedno spavanje od 2 sata za par njih od 20,30 minuta.
Ivy, preslatki ste 😍
Ena, Miha je dječak a ne beba 😍
Mi smo dobili neku nosiljku ali ja nekako nikako da je isprobam
F spava već dva sata, valjda ga je prehladica izmorila… Pod je opran, tri mašine robe, sudi, kuhinjske plohe očišćene, prašina u sobi obrisana..potpisala bi odmah jedno spavanje od 2 sata za par njih od 20,30 minuta.
Ivy, preslatki ste 😍
Ena, Miha je dječak a ne beba 😍
Mi smo dobili neku nosiljku ali ja nekako nikako da je isprobam
I ja 😁 kad slučajno odspava 2 sata, čuda napravim..skuham,popeglam,operem ves,sredim stan i još na kraju stignem sjesti i odmoriti 😂 a ne ovak ko danas da ja nju pola sata uspavljujem kaj mi onda odspava 20 min 🤪
Nama sutra stiže Isara,javim dojmove kad isprobamo 😊😊
I sad sam se ratopila skroz na skroz,prvi put mi se nasmijala naglas 😍😍😍
Mi imamo Emei Baby nosiljku, dobili na poklon. Mene je to spasilo, on je cijeli dan na meni i ako sam u pokretu (šetnja, trgovina, odlazak u grad) odvali i po 4h sna. Bolje spava nego noću Tako da, moja preporuka. Jest da smo mi tek prešli 5kg, al spašava!
Sortiraj odgovore
Najstariji