Ami sto sam presladak s bananom i patlidanom (moji su ludi za zdravoljupcima)
Lucy bravo za kilice 🎉🎉🎉 čovječe što super napreduje. Bravo za trajekt i bravo za 12 min u baby gymu.
Cokica jao za osip... Vid se tako osipao kad je imao cca mjesec i pol. Ali tada je bilo vruće i vjerujem da je bilo od mog znoja. Imao je po trbuhu po ledima i ličeku. Ja sam se bojala da nije dermatitis jer je moj Luka imao takve plikove zbog toga. Od tada svo troje kupam u vosici i ne perem sa sapunima. Držim fige
Da što prije prestane.
Pharma odlično za naknadu od posla to je baš lijepo a i dobro dode.
Masen ne brigaj vjerujem da će sljedeći puta pokazati sve što zna. Btw i moj videk tak bude kad dodemo kod pedi na kontrolu.. neće i neće
Dinosaurus super zs dudu. Ja je gledam ali se ne usudim kupiti jer je skupa a moj neće niti bocu niti dudu (imam svakakve neće nijednu).
Javljam se tek sada nakon katastrofa dana bez imalo spavanja i provedenog u plakanju. Reći ću samo ovako ne da nisam peglala nego mi se planina veša povećala. Muža mi nema do četvrtka navečer, budemo to nekako samo me muči noć ako će se V budit a djeca me trebat. Možda si pozovem svekrvu ili mamu (sva sreća na bakama).
I to je to... Popijem čak i idem spavati.
Noćica 😴
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Hvala vam na odgovorima ❤6xmama- gdje si kupila flašicu i dudu ? Čini mi se baš skroz slična bradavicama 👏 da li ima samo preko weba?
Online sam kupila-prvo el.izdajalicu,isto njihovu pa sam sa njom dobila jednu boci u i dudu, pa sam posle kupila samo flasice. Imas i u apotekama za uzet, a online imas na Crobebe i Mali putnici... Velim, meni su odlicne, a prethodna djeca su mi recimo jela iz Aventovih, al ove su mi bolje od njih.
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Dobro jutro kloke moje.. mi odlučili uraniti danas (ne mojom voljom🙈)
Nadam se da ste mi se naspavale i želim nam svima lijep dan😘❤
Jutro cure :)
Iza nas je dobra noć, F još spava, ja umjesto da čistim po kući odmaram. Bolje skupiti snage za dan tješim se 😂 nadam se da ste se sve naspavale i da nas čeka ugodan dan 😊
Jutro miss mamice😍
Ivy kako je prošla noć? Nadam se dobro.. 🤞🤞
💙Bartol💙
Jutro cure
Noc ok standard oko 3 pa oko 6 🙂 sad smo se izigrali pjevali izmorila sam ga sam da sisa i kad zaspi popiti kavu na miru 😁
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Jutro mamice,super za dobre noći,eto naša opet koma...budio se stalno i cicao,u 6 sam išla raditi bočicu ,bili u krevetu do 9 al isto ko i po noći,stalno buđenje i hoće cicu non stop..di je onaj moj Mihael koji spava cijelu noć😭
Jutro,cure!
Kod nas ok,spavala od 11-4,jela,spavala do 8...
Ena,žao mi je kaj je tak po noći...a kaj ti flašu neće po noći ili?
Nadam se da su ostalima noći bile bolje ...
Ja zmišljam kaj da skuham
Jutro,cure!
Kod nas ok,spavala od 11-4,jela,spavala do 8…
Ena,žao mi je kaj je tak po noći…a kaj ti flašu neće po noći ili?
Nadam se da su ostalima noći bile bolje…
Ja zmišljam kaj da skuham
A ne dajem mu flašu po noći jer se baš ljepo naviknuo pajkiti i kad se probudi dobi cicku i spava dalje,ali zadnjih dva tjedna to više nije slučaj,cica je praktički cijelu noć u ustima inače je plač..kad sam mu radila bočicu po noći nije pojeo ni pola,tak i jutros i samo se razbudi...večeras ću probati dati još jednu nakon kaj se probudi,možda potegne dulje malo jer mi zadnju pojede u 7,8...
A dudu neće?Imam osjećaj da je njemu cica u službi dude više nego kaj je gladan...
Sortiraj odgovore
Najstariji