Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    03. Listopad 2018. 10:21

6xmama

A dudu neće?Imam osjećaj da je njemu cica u službi dude više nego kaj je gladan…

Pa i je,a dudu neće nikako,i to je odbacio...

ivymicek
    03. Listopad 2018. 10:32

6xmama

A dudu neće?Imam osjećaj da je njemu cica u službi dude više nego kaj je gladan…

To sam si ja baš pomislila. Ena baš mi je žao što se mučite... Možda mu pomogne bočica ali probaj i dudu pa da odspava malo više u komadu.
    Amy ova noć je prošla baš dobro. Dan jee zasad bez urlanja. Bili smo u šetnji u klokanici (koja je toliko loša da mi leda ubijaju) koja ima položaj da on gleda ispred pa je tada extra dobar.

6xmama moji u vrtiću imaju bolognes pa možeš to. A ja kuhsm sebi vratinu na naglo i kuhani krumpir.
    A možeš i grah skuhati. Eto..
    Lucy nekada treba uživati i odmarati ne uvijrk čistiti kada odrastu onda ćemo čistiti ili još bolje onda će nam oni čistiti 😂

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

6xmama
    03. Listopad 2018. 10:48

Ivy,eto bolonjez je u pripremi 
    Ena,probaj dudu nekog drugog oblika...moji recimo nisu htjeli one anatomske tipa Nukovih,Mam i sl...junior je htel samo 
    Tommee Tippee,sad ima Aventovu jer ovih nema tak velikih(za preko 2 god),sefica ima Aventovu...ovi veliki decki u isto imali Aventove,jedino je kcer dudala Nuk i to zato kaj prije 20 godina i nisi imal druge opcije

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

6xmama
    03. Listopad 2018. 10:49

Ivy,kud si prije stigla i prošetat,ja još tu čubim u pidžami 

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

ivymicek
    03. Listopad 2018. 10:53

6xmama

Ivy,kud si prije stigla i prošetat,ja još tu čubim u pidžami

Moji mali veliki su bueni od 20 do 7. Pa otpeljat u vrtić i otić u dućan. Već sam u 10 bila doma 😂.

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

03. Listopad 2018. 10:58

6xmama

Ivy,eto bolonjez je u pripremi
    Ena,probaj dudu nekog drugog oblika…moji recimo nisu htjeli one anatomske tipa Nukovih,Mam i sl…junior je htel samo
    Tommee Tippee,sad ima Aventovu jer ovih nema tak velikih(za preko 2 god),sefica ima Aventovu…ovi veliki decki u isto imali Aventove,jedino je kcer dudala Nuk i to zato kaj prije 20 godina i nisi imal druge opcije

Imam 3 vrste dude,onu Baby love iz dm, Mam i još jednu neku žblj,nijednu neće😭.
    Evo ti Ivy dala super ideju za kuhanje,ja budem carsko meso i krumpir u pećnici,ak Mihica dozvoli😂,sad si je zaspao u Baby gimu😂

03. Listopad 2018. 11:01

ivymicek

6xmama

To sam si ja baš pomislila. Ena baš mi je žao što se mučite… Možda mu pomogne bočica ali probaj i dudu pa da odspava malo više u komadu.
    Amy ova noć je prošla baš dobro. Dan jee zasad bez urlanja. Bili smo u šetnji u klokanici (koja je toliko loša da mi leda ubijaju) koja ima položaj da on gleda ispred pa je tada extra dobar.
    Jedna mama iz vrtića mi je posudila knjigu (ako ćiću stići pročitati) pomoć kod jako zahtjevne djece od rodenja do 5 g života. Možda ima koji dobar savjet.
    Franova neka si ga umorila 🤞🤞 da popiješ cijelu kavu na miru.
    6xmama moji u vrtiću imaju bolognes pa možeš to. A ja kuhsm sebi vratinu na naglo i kuhani krumpir.
    A možeš i grah skuhati. Eto..
    Lucy nekada treba uživati i odmarati ne uvijrk čistiti kada odrastu onda ćemo čistiti ili još bolje onda će nam oni čistiti 😂

Baš ste slatki oboje 😍 😘

franovamamita
    03. Listopad 2018. 11:40

Kava popijena na miru 😎 nakon toga sam svo sude povadila prebrisala elemente,prepala case i tako to..izvadila one resetkw iz rerne i oribala...dala sam si posla danas sad je na sisi,kad zavrsi mozda jos nesto uspijem napraviti...
    Ivy i ja imam neku klokanicu jos sam s prvim kupila dala 500kn i Reko ma mora valjati ma to se polomis...mada i ovako se lomimo kad su na rukama 🤣🤣🤣🤣 i da vas ste mi lijepi😘
    Ena zao mi za noc,evo i moj F 4 noci spavao do 5,6 i ja sva sretna ali eto sad opet uveo to budenje oko 2,3 jbg bit Ce bolje uvijek moze i gore vjeruj 🤣🤣🤣🤣

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

ivymicek
    03. Listopad 2018. 11:53

franovamamita

Kava popijena na miru 😎 nakon toga sam svo sude povadila prebrisala elemente,prepala case i tako to..izvadila one resetkw iz rerne i oribala…dala sam si posla danas sad je na sisi,kad zavrsi mozda jos nesto uspijem napraviti…
    Ivy i ja imam neku klokanicu jos sam s prvim kupila dala 500kn i Reko ma mora valjati ma to se polomis…mada i ovako se lomimo kad su na rukama 🤣🤣🤣🤣 i da vas ste mi lijepi😘
    Ena zao mi za noc,evo i moj F 4 noci spavao do 5,6 i ja sva sretna ali eto sad opet uveo to budenje oko 2,3 jbg bit Ce bolje uvijek moze i gore vjeruj 🤣🤣🤣🤣

Ma baš tak daš novaca a ono niš od nje... Našla sam jednu kojoj se križaju naramenice na ledima (ova ima naramenice kao ruksak niš se ne križa) i košta samo 100 kn pa razmišljam da je naručim. 
    Neka si ti obavila svašta što si si zamislila. Ja sam svog spustila sad ćemo vidjeti što ću stići napraviti. Bit ću zadivoljna da i ručak samo napravim..
    Hvala vam pucice 😘😘😘😘

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

pharmamma
    03. Listopad 2018. 12:23

Zdravo svima 😘
    Evo naša noć bila tako-tako..prvo do skoro 11 nije mogla zaspati,prošla je sva moguća raspoloženja od smijanja do vrištanja i tako nekoliko puta,noć dalje ok,ali ja nisam bas spavala jer sam sva zaštopana 😞 nadam se da će to čim prije proći..ujutro bila frendica na kavi,ves opran i suši se,ručak se skuha,a beba malo prije zaspala..idem si skuhati novu dozu kave i čaja i probati malo počistiti
    Muke po dudi,eh kužim vas skroz..ni nakon 2 i pol mj ju neće prihvatiti pa kad je umorna i ne može nikako zaspati,samo traži cicati 😕
    Jučer sam naručila klokanicu posto skoro svaka vožnja kolicima završi nošenjem u rukama pa ćemo vidjeti..nadam se da će se htjeti nositi i da nisu bačeni novci 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.