Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    6xmama
    27. Rujan 2018. 10:06

Franova,kak je slatkiii ,koje oke velike ...
    Super za fino spavanje 

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

baarbaraa29
    27. Rujan 2018. 10:12

Ivy, naivnih li susjeda!! 😂😂😂
    Nas probija betonski zid pa kod nas nema zabune, a i ovi "kvalitetni" stanovi ne pomazu!
    pharmamma bravo za napokon malo spavanja! ja isto vjecito mislim jel mu hladno, jel mu vruce...
    a isto je u malo jacim akcijama! u vreci stiskalici je, znaci samo moze nogama gore dole, baca se po kindacu ko glista i svedno je uspio navuc deku preko glave! Skroz prek glave!🤦‍♀️
    Ja sam nocas mislila da sam totalno prolupala. Probudio se i ajde sisanje..a to obavljamo u boravku. Uglavnom nunam ja nunam i gledam u sat na risiveru (il kak se vec pise) i kontam aj 00.35 je..5 min.cemo jos tu pa u sobu. I drndam ja, ljuljam, spavam...i sve cekam tu peticu da se pomakne. Ma reko to ja krmeljim pa ne vidim te digitalne kak iz 5 ide u 6... Vec sam si uz dijagnozu za Popovacu izdala uputnicu za ocnoga i birala okvir za najdeblje pepeljarke jer majku mu sve minute meni izgledaju ko 35! I onda skuzim da uredaj nije ugasen i ne pokazuje sat nego da je ostao na programu 35! Trš🤯
    U 2 se ukenjo, presvlacili, razbudio se..al ajd muz ga je uspavao do 3. Dalje pojma nemam, ali ne zato jer sam spvsl neg vise ne znam upratit budenje. Od pola 7 smo na nogama.
    Pisem poruku 45min.jer me patronazna prekinila, trebsls u 11 sl se zeznila. Uglavnom ima 65cm i 6340g! I kaze sa 3mj.sve prestaje! Hau jes nou 🙄 ali daj Boze!

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

mateya1993
    27. Rujan 2018. 10:37

Jutro mame. Trebam savjet jer već neznam kaj da radim. Moja malena ima grčeve od početka. Davali smo joj Normia baby kapi i ništa nije pomagalo,pa sam kupila Espumisan baby i bilo je bolje,ali smo onda prešli na vetrovne kapljice jer su nam ih svi nahvalili. Sad joj dajemo samo te vetrovne kapljice ali mi se čini da baš ne djeluju. Po noći se kroz san grči,frče,muči jadna a ja neznam više kak da joj pomognem. Problem je u tome da se ona jako naguta zraka bilo na prsima ili da jede na bocu. Podrigne kvalitetno 2,3 puta ali svejedno ima grčeve. Da li da kupim neki probiotik pa da joj dajem uz vetrovne kapljice tipa boigaju? Moj mi je dao prijedlog da probamo davati i adaptirano mlijeko uz dojenje pa da kao možda bude bolje. Zasad je samo na prsima, neznam nisam pametna. Svaki savjet je dobrodošao. 

💖 Nikol -12.08.2018💖

Mrs.mom
    27. Rujan 2018. 10:46

franovamamita - toliko slatkoce na jednom.jestu.. divaan je 😊 
    Super za spavanje, ona je zaspala oko pola 12, probudila se u 3 i onda nije zaspala do pola 5, i spavala do pola 8.. i sad dva sata spava opet.. 
    Maja82 - ja svoju isto pokrijem do prsa, rucice van ni ne zeli ih unutra staviti.. i isto joj znaju bit hladne.. nama je pedijatar rekao da se bebi pipaju leda ispod vrata i napred ispod vrata do prsa, ako je to hladno onda je bebi zima...rucice, noge; nosic ako je hladan nema veze.. nije im tad hladno
    Meni ona bolje spava dok je svjetlost na najjace, i sad je u sobi sunce i ona spava od pola 9 nije se ni pomaknula..

nivami
    27. Rujan 2018. 10:52

Jutro mame  
    I mi u kuci svi prehladeni, Toni također, bas smo sad cisitili nosić na usisivač i bio je miran, pregled kod doktorice je 1.10,neki dan je svratila patronazna i malac je imao 5135
    Ivymicek zao mi je sto i vas muci Al nije sigurno od svijezeg zraka 
    Barbara veliki je vec Sebastijan 😍😍
    Franovamamita Filip je prekrasan 😘😘
    Mateya1993 normia je probiotik kao i biogaia ja probiotik daje od kad smo dosli kuci, ako vidim da se grci dam mu lefax kapi, tako da mozes kombinirati vetrove i normiu
    Za sve prospavane noci😘😘 
    Evo jedna slika od nas

27. Rujan 2018. 10:59

Jutro mamice 😘. Eto kod nas opet užas noć,nacicavanje cijelo vrijeme,ni nemoram sate pisati jer je bilo non stop,kaj se Nan hrane tiče eto hvala Bogu nema više onog napinjanje bar zasad al i puno manje pojede pa se sad opet bojim da nije gladan🤦,jbt ja nikad zadovoljna...
    Franovamamita baš je presladak 😍😍😍😍,predivne okice i slatki mali nosić,za popapati😘😘😘😘🤗🤗🤗🤗.
    Ivymicek nadam se da će nosić brzo ozdraviti
    Barbara bravo za kilice i centimetre,veliki dečko😘😘🤗🤗🤗

mamica1985
    27. Rujan 2018. 11:12

Hej zenske, zao mi je zbog losih noci, nama osto nije bio Disneyland, ali kaj cemo, nitko nije rekao da je roditeljstvo lagano 😂😂😂
    Moja zezalica mi dala sad da pasticadu pristavim pa cemo oko 12h van u setnju.
    Franova - malac je pre pre 😍😍😍
    Moja je po doma u bodiju dugoh rukava, plos odijelcu bez rukava i stavim dekicu ako je hladno, iako grijemo od jucer. Po noci sve isto tako, samo debelu futranu deku stavim do prsa, ne otkriva se srecom, ali mislim da od veceras ide u zimsku vrecu s rukavima, ledja joj bila hladna, stavila sam jos jednu deku na nju oko 4h ujutro.
    Drzim fige da muke po nosicima i probavi sto prije prodju! 😘😘😘

6xmama
    27. Rujan 2018. 11:37

Ena, moguce da mu je Novalac bio preslab pa je puno jeo jer se nije mogo zasitit(moja najstarija kcer je to radila sa Bebimilom-jela do povracanja pa opet ispocetka), a ovo ga zasiti kad treba i zato manje pojede. 
    Barbara, Nivami-fina kilazica, svaka cast! Nivami, malac je preslatki 💙
    MaSen, moja pak obrnuto 😂, cim skuzi da je dan nema vise spavanja u krevetu nego samo na rukama 😂

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

Majda23
    27. Rujan 2018. 13:11

Ivy drzimo fige da se nosic odstopa 😘 
    Ena super za ad 😊 
    Hope ustali smo se oko 11 i evo vec spava, sad me zanima hoce pola sata kao inace ili vise. A savjet nemam, jer smo u istom skripcu 😂 izgleda da se budi 😠 
    Barbara i nivami super kilazice 😉 i bebo je slakti 😘 
    Franaova koje okice😍 jel voli biti na stomaku? Mi muku mucimo, nekad hoce nekad nece
    I evo sisamo, spavao pola sata. Mi grijemo ali bude u bodiju kratkih rukava i gore plisani kompletic dugih rukava, i vecinom bude pokriven dekicom. Pocela mu je bas jako otpadati kosa 😱 kako je krenilo bit ce celav a bas je imao lijepu dugu kosicu 😧😧

04.07. Matija 💜

pharmamma
    27. Rujan 2018. 13:16

Slatkih li bebica 😍😍😍 mi pokušale u šetnju ranije,ispalo je nošenje, a ne vožnja u kolicima 🙄 vozi se jedino ako ju uspavam prije..sad spava,mogla bi se ubrzo probuditi pa idem dovrsiti ručak 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.