Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Majda23
    19. Rujan 2018. 15:04

Bojana i moj je bio takav, jos je ali bar malo vise spava. Sad zaspe navecer oko 8, pola 9 i odspava 4-5h u komadu i onda svakih sat-2 budenje ili ni ne spava 2 sata. Navikne se covjek, a savjet nemam 😂 valjda ce se kasnije stanje promjeniti. 

04.07. Matija 💜

bojana27
    19. Rujan 2018. 15:08

Kuma vise ne zna sta da radi :/ ja sam mu cak kupila balm bay jela fairy tail pa mozda im to pomogne :(

ivymicek
    19. Rujan 2018. 15:14

bojana27

Kuma vise ne zna sta da radi :/ ja sam mu cak kupila balm bay jela fairy tail pa mozda im to pomogne :(

Da, neke beb su takve. Moj kako koji dan/kako koju noć. Nekad odspava 4 h u komadu a nekad je svaki sat na cicki.
    Nemam savjer jer ni ja ne znam što utječe i kako utječe. Trenutno slušamo neku melodiju sa yt pa kao zawpi zbog nje brže ali to je to. S vremenom će biti bolje. Imam onu knjigu što je barbara slala pa da ro proba?

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

bojana27
    19. Rujan 2018. 15:38

Cak su probali kupit i onu ovcu ewana al nista 

lucy233
    19. Rujan 2018. 17:22

Takav je moj bio, dok ga nisam okrenula na trbuh. Ni sad ne spava puno preko dana, takva je beba, ali zato noć po 10 sati sa samo jednim buđenjem

ivymicek
    19. Rujan 2018. 17:47

lucy233

Takav je moj bio, dok ga nisam okrenula na trbuh. Ni sad ne spava puno preko dana, takva je beba, ali zato noć po 10 sati sa samo jednim buđenjem

I Vid bolje spava na trbuhu. Sad sam mirnija kada lijepo i sigurno okreće glavicu. Prije me je više bilo strah

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

Dinosaurus
    19. Rujan 2018. 20:25

mame ima li ko mozda iskustva sa maramom/nosiljkom? Preporuke kakve? Od koje dobi najbolje poceti? 

nasdva
    19. Rujan 2018. 21:27

Dinosaurus

mame ima li ko mozda iskustva sa maramom/nosiljkom? Preporuke kakve? Od koje dobi najbolje poceti?

Ja imam onu iz Mullera i s sinom sam počela s nekih 5 mj tad sam ju kupila. Sad Martu pomalo stavljam, nije baš oduševljena. Dok su ovako mali bitno je da su okrenuti prema mami, da su nogice u polažaju žabice, i vrat da im pridrđava tj glavu

bojana27
    19. Rujan 2018. 23:59

Odlicna grupa na fejsu za to :) 

franovamamita
    20. Rujan 2018. 08:24

Jutro cure 
    Kako ste spavali?
    Moj klinac spava isključivo na ledima jer je najsigurniji položaj,ali sam primjetila kao da je malo zalezao glavu ss jedne strane 😣🤔  sad cu forsirati bok i stomak preko dana pa se nadam da cemo ispraviti 🙄

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.