U bolnici mi rekli da mogu,naravno ne po najvecem suncu,a patronazna danas da bar tjedan dana ne preporučuje,sad ga znaj,makar kaze vase dijete vi odlucujete..a zbog zutice mislim da ce joj bas pomoc.e to neprocjenjivo se jutros dogodilo,svu ju sredim kad neeeee,ponovi😁
Ma ti slobodno idi van. Ja sam sa Ninom i Vidom odmah išla u šetnju. Izašla iz bolnice i popodne u park. A pogotovo ako imaš dvorište u hladu, uživati će . vid je tako prvih dana spavao vani u kolicima i znao je odrapiti 4 sata u komadu.
Eh da ja presvučem obrišem guzu i počnem zatvarat pelenu a on se iskaka zvjerski i tako još dva puta zaredom 😂. Porodiljni za pelene 😂.
Mi smo bolje od jutra nema temperaturu! Woohoo.
Hvala ti draga😘.Super za temperaturu 😊😊, ni Mihael nema, samo je proljev imao i ukakio sebe i mene po nogama i haljini,nekak nam se pelena nakrivila,horor 😂😂😂,i nosić smo samo ujutro pročistili fiziološkom,valjda mu se po noći to nakupi. Danas jedem faširanac, nadam se da nebudu grčevi...e da,porodiljni ide oko 20og ili?
Meni je petronazna rekla me van prvih 10-14 dana i nismo isle , tek smo sad krenule ..makar ja ni ne mogu , uzasno me rez boli nakon 15 min stajanja 😐
Drago mi da nisam jedina cije dijete vise voli mamin krevet i bit pored cice 😂😂 makar nakon svakog podoja je stavim u kimbi dok ide ide 🤦🏻♀️
Meni je petronazna rekla me van prvih 10-14 dana i nismo isle , tek smo sad krenule ..makar ja ni ne mogu , uzasno me rez boli nakon 15 min stajanja 😐
Drago mi da nisam jedina cije dijete vise voli mamin krevet i bit pored cice 😂😂 makar nakon svakog podoja je stavim u kimbi dok ide ide 🤦🏻♀️
Jbg onda mi se probudi i vrišti pa opet uspavljivanje😂, privikavam ga kroz dan kad je budan i dobre volje(čitaj rijetko) pa ga stavim malo u kimbi al brzo počne plakati😥. Tnx za info o naknadi😘
U bolnici mi rekli da mogu,naravno ne po najvecem suncu,a patronazna danas da bar tjedan dana ne preporučuje,sad ga znaj,makar kaze vase dijete vi odlucujete..a zbog zutice mislim da ce joj bas pomoc.e to neprocjenjivo se jutros dogodilo,svu ju sredim kad neeeee,ponovi😁
Ma ti slobodno idi van. Ja sam sa Ninom i Vidom odmah išla u šetnju. Izašla iz bolnice i popodne u park. A pogotovo ako imaš dvorište u hladu, uživati će . vid je tako prvih dana spavao vani u kolicima i znao je odrapiti 4 sata u komadu.
Eh da ja presvučem obrišem guzu i počnem zatvarat pelenu a on se iskaka zvjerski i tako još dva puta zaredom 😂. Porodiljni za pelene 😂.
Mi smo bolje od jutra nema temperaturu! Woohoo.
Tak ce i biti,unutra je blizu prozora da ima svjetla,a sad kad se probudi idemo mi u dvorište😊
Upomoć iskusne mamice,jel moguće da sam već mengu dobila??😲😲😲,nisam krvarila već tjedan ili više,samo žuti iscjedak neki..i bolila me glava zadnja 3 dana i bila sam živčana..ko PMS...ili se to čisti još uvijek? Nisam si pametna..
Sve bebice lijepo napreduju,bravo za njih 👍
Nasdva sad ce cura pocet dobivat na kilazi,kako bude sve cesce na cici.
Jama mi smo bili u prvom pravom izlasku 7.dan,a prije toga u dvoristu ispred kuce.Od tad smo vani svakodnevno.
Ena momcina je zakon 👍😘
Mi smo ipak morali u pedijatra radi onog pelenskog opisa,dao joj je Klotrimazol s kojim bi to trebalo proc.Jos malo pa kontrola sa mjesec dana,jedva cekam.Curka mi se vidljivo zbucila i narasla,nije mi vise onako mala mrvica,sad je samo mrvica 😁
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.
Upomoć iskusne mamice,jel moguće da sam već mengu dobila??😲😲😲,nisam krvarila već tjedan ili više,samo žuti iscjedak neki..i bolila me glava zadnja 3 dana i bila sam živčana..ko PMS…ili se to čisti još uvijek? Nisam si pametna..
Ja mislim da je to jos ciscenje i to ti kazem po svom primjeru,jer i meni tako stane krvarenje i bude danima zuckasti iscjedak i onda odjednom opet procurim...
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.
ivy super da je vid bolje 😙😙
ena to kakanje tik nakon presvlacenja je vrh 😂😂😂😂😂 i da navijac je presladak 😍
jama ja sam danas isla s njim van u dvoriste ma sigurno 3vsata smo bili evo i sad sisa pa cemo van,nece im skoditi sigurno☺
spavanje u kimbu hmmmmm sta je to?
e da otpao nam pupak jutros...☺
sutra ga idem prijaviti sta mi sve treba nosim samo otpusno ili?
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
ivy super da je vid bolje 😙😙
ena to kakanje tik nakon presvlacenja je vrh 😂😂😂😂😂 i da navijac je presladak 😍
jama ja sam danas isla s njim van u dvoriste ma sigurno 3vsata smo bili evo i sad sisa pa cemo van,nece im skoditi sigurno☺
spavanje u kimbu hmmmmm sta je to?
e da otpao nam pupak jutros…☺
sutra ga idem prijaviti sta mi sve treba nosim samo otpusno ili?
Mi smo zvali matičarku da pitamo da li je stigla prijava iz bolnice da ne idemo bez veze. Trebaju vam osobne iskaznice i broj tekućeg računa na koji hoćete da sjednu novci s HZZO za opremu.
Sortiraj odgovore
Najstariji