Sise me rastura ju. Ona cijeli dan samo spava.
Otpao nam pupak danas.
Ena navijač je medeni.
Ivy baš mi je drago da je vid bolje.
Moja po danu spava u kolicima, po noći u kidaču.
Znam da sam još nešto zaboravila, ali ne mogu se sjetiti što 😀
Bravo cure za pupkiće😍😘,sad će kupanje znači😀😍🤗...nevjerojatno kako se Mihael umiri kad uzmem aspirator za nosić i čistim mu😂😂,fiziološku nevoli al ovo poslje mu je super😂
Mi smo danas nesto nervozni , cijeliiii dan na cici 😶😶
Ajooj,baš mi je žao..znam kak ti je...moj je predivan danas stvarno,jede i spava ...imali smo i puno puno cickanja i 3 obroka s bočicom kroz dan,s tim da nije svaki put pojeo sve,kao neće više al se okreće k meni i otvara usta,traži cicu😀
Nas dva fakat se nadam da cete sad pocet dobivat na tezini. Samo gurat cicu, pa i dok spava. 😉
Ivy drago mi je da malisa nema temp, pa kud vec prehladica a tako mali.
Ena malac je divan!
Sto se tice krvarenja tak ti je i meni malo stane pa opet nest slini i u krug. Sve je to normalno!
Mene su moji danas ispiszdili, dan kad obojica traze paznju. Padam s nogu! Sutra se muz vraca, jedva cekam da bar jednog malo preuzme.
Sto se tice izlazaka van i mi smo isli odmah, to su ljetna djeca, vani je toplo, nema razloga da budu u zatvorenom. Neces ici u shoping centar medju gomilu ljudi, ali u setnjicu na zraku, zasto ne.
Puse vam saljemo i idemo spavati! 😘😘😘
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Moje dijete prvi put od rodenja SPAVA u kreveticu 😁😁 Zaspala mi na rukama pa sam je spustila u krevetic samo dok obucem pidzamu,operem zube itd...i naravno ocekivala momentalno budenje,ko i svaki put do sada kad bi je spustila u krevetic,ali ona spavaaa,u soku sam,pozitivnom naravno.Sutra vam se eventualno pohvalim ako to potraje 😉😉
Laku noc svima 😘😘
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.
Mi se sad hranimo svaka 2 sata, doji, pa ja izdvojim kaj joj je ostalo pa to popije na bočicu još.
Jutro mamice. Bravo za spavanje u krevetić😀😍🤗,jel potrajalo ili je bilo buđenje? Mihael je jučer imao mekaniju obilnu stolici ili proljev al ne skroz vodenasto,poslje nije više kakao,samo je prdio. Jutros opet tako s tim da je nakon hranjenja imao drugu normalniju kakicu,onak zrnastu više...čuje mu se kak mu rade crijeva dosta... vjerojatno od prehlade al nema temperaturu i jede...neznam jel bi trebalo ići pedijatrici ili pričekati pa vidjeti? Btw i meni jutros kruli u crijevima 😲...sorry na "usranom" postu al eto opet me zabrinulo ☹️
Budne od 4, jele i muči ju trbuščić prdi i boli ju
Baš mi je žao što se mučite ☹️,nadam se da će brzo proći . Probaj joj masirati trbuščić i savijati nogice prema trbuhu, Espumisan zna pomoći jer rastvara te mjehuriće zraka u trbuhu. 😘 da prođe🙂
Sortiraj odgovore
Najstariji