Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    nasdva
    05. Srpanj 2018. 17:40

Sise me rastura ju. Ona cijeli dan samo spava.
    Otpao nam pupak danas.
    Ena navijač je medeni.
    Ivy baš mi je drago da je vid bolje.
    Moja po danu spava u kolicima, po noći u kidaču.
    Znam da sam još nešto zaboravila, ali ne mogu se sjetiti što 😀

05. Srpanj 2018. 17:46

Bravo cure za pupkiće😍😘,sad će kupanje znači😀😍🤗...nevjerojatno kako se Mihael umiri kad uzmem aspirator za nosić i čistim mu😂😂,fiziološku nevoli al ovo poslje mu je super😂

bojana27
    05. Srpanj 2018. 21:39

Mi smo danas nesto nervozni , cijeliiii dan na cici 😶😶

05. Srpanj 2018. 21:43

Bojana27

Mi smo danas nesto nervozni , cijeliiii dan na cici 😶😶

Ajooj,baš mi je žao..znam kak ti je...moj je predivan danas stvarno,jede i spava ...imali smo i puno puno cickanja i 3 obroka s bočicom kroz dan,s tim da nije svaki put pojeo sve,kao neće više al se okreće k meni i otvara usta,traži cicu😀

05. Srpanj 2018. 23:09

Nas dva fakat se nadam da cete sad pocet dobivat na tezini. Samo gurat cicu,  pa i dok spava. 😉
    Ivy drago mi je da malisa nema temp,  pa kud vec prehladica a tako mali. 
    Ena malac je divan!
    Sto se tice krvarenja tak ti je i meni malo stane pa opet nest slini i u krug. Sve je to normalno!
    Mene su moji danas ispiszdili,  dan kad obojica traze paznju. Padam s nogu! Sutra se muz vraca,  jedva cekam da bar jednog malo preuzme.
    Sto se tice izlazaka van i mi smo isli odmah,  to su ljetna djeca,  vani je toplo,  nema razloga da budu u zatvorenom. Neces ici u shoping centar medju gomilu ljudi,  ali u setnjicu na zraku,  zasto ne.
    Puse vam saljemo i idemo spavati! 😘😘😘

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Confused
    05. Srpanj 2018. 23:14

Moje dijete prvi put od rodenja SPAVA u kreveticu 😁😁 Zaspala mi na rukama pa sam je spustila u krevetic samo dok obucem pidzamu,operem zube itd...i naravno ocekivala momentalno budenje,ko i svaki put do sada kad bi je spustila u krevetic,ali ona spavaaa,u soku sam,pozitivnom naravno.Sutra vam se eventualno pohvalim ako to potraje 😉😉
    Laku noc svima 😘😘

Mama 3 cure

❤️Paola 17.6.2010.
    ❤️Hajdi 15.9.2014.
    ❤️Veronika 13.6.2018.
    💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.

nasdva
    06. Srpanj 2018. 05:56

Mi se sad hranimo svaka 2 sata, doji, pa ja izdvojim kaj joj je ostalo pa to popije na bočicu još.

nasdva
    06. Srpanj 2018. 05:57

Budne od 4, jele i muči ju trbuščić prdi i boli ju

06. Srpanj 2018. 07:31

Jutro mamice. Bravo za spavanje u krevetić😀😍🤗,jel potrajalo ili je bilo buđenje? Mihael je jučer imao mekaniju obilnu stolici ili proljev al ne skroz vodenasto,poslje nije više kakao,samo je prdio. Jutros opet tako s tim da je nakon hranjenja imao drugu normalniju kakicu,onak zrnastu više...čuje mu se kak mu rade crijeva dosta... vjerojatno od prehlade al nema temperaturu i jede...neznam jel bi trebalo ići pedijatrici ili pričekati pa vidjeti? Btw i meni jutros kruli u crijevima 😲...sorry na "usranom" postu al eto opet me zabrinulo ☹️

06. Srpanj 2018. 07:37

nasdva

Budne od 4, jele i muči ju trbuščić prdi i boli ju

Baš mi je žao što se mučite ☹️,nadam se da će brzo proći . Probaj joj masirati trbuščić i savijati nogice prema trbuhu, Espumisan zna pomoći jer rastvara te mjehuriće zraka u trbuhu. 😘 da prođe🙂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.