Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ivymicek
    06. Srpanj 2018. 07:57

Ena i moj već par dana nema zrnastu stolicu nego samo gušću vodicu ni ne znam kak bih opisala. Znam da se muči iskakati i takvu stolicu i da ga frče a i crijeva su mu puna. Ja se ne sekiram jer jede i kaka i piški.
    Nas dva bravo za dojenje a žao mi zbog fekanja. Očito se kao i moj naguta zraka. Probaj dat espumisan.
    Proudy mislim da su ga moji veliko zarazili jer su bili malo šmrkavi ☹️
    😘😘😘

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

bojana27
    06. Srpanj 2018. 08:05

Ena mislim da nema panike :) i moja zna imati tako :) mozda da nazoves ako ces bit mirnija ☺️
    Mi smo jucer u pol 12 zaspale i u 5 je malo pocicala i evo jos spava ..tako da su mi ciceeee grozne bile , lijeva puna kvrga jedva cekam da se probudi i izvuce ju 🤣

06. Srpanj 2018. 08:05

ProudMomy

Nas dva fakat se nadam da cete sad pocet dobivat na tezini. Samo gurat cicu, pa i dok spava. 😉
    Ivy drago mi je da malisa nema temp, pa kud vec prehladica a tako mali.
    Ena malac je divan!
    Sto se tice krvarenja tak ti je i meni malo stane pa opet nest slini i u krug. Sve je to normalno!
    Mene su moji danas ispiszdili, dan kad obojica traze paznju. Padam s nogu! Sutra se muz vraca, jedva cekam da bar jednog malo preuzme.
    Sto se tice izlazaka van i mi smo isli odmah, to su ljetna djeca, vani je toplo, nema razloga da budu u zatvorenom. Neces ici u shoping centar medju gomilu ljudi, ali u setnjicu na zraku, zasto ne.
    Puse vam saljemo i idemo spavati! 😘😘😘

Hvala draga 😘🤗.Promaknuo mi tvoj post ,sorry..😘..nadam se da će ti biti bolji dan danas kad mužić dođe i uzme Maksa😉😘

Pahuljica
    06. Srpanj 2018. 08:58

Da se nadovezem na jucerasnje pitanje-Za prehranu je meni patronazna rekla ne mlijeko ne mlijecni proizvodi, orascasti plodovi, mahunarke, kiselo...ugl ja nisam znala kaj opce smijem jest nakon svega nabrojenoga
    Nasdva bebe znaju bit jako uspavane od zutice al to bas nije dobro i trebalo bi ih buditi, makar znam koliko je to tesko jer kad su meni bile cicke prepunjene mali je spavao ko klada i nisam ga mogla probudit...kaj je sad nemoguce dozivit vise😂🤣 stavit na prozor di je svjetlina, ali ne na direktno svjetlo vani ono tipa pravo suncanje, vidim da sad dojite cesce sto je super samo tako nastavite i zao mi je za probavu kaj se mucite, al ocito da njima zna bit teze dok se ta probava ne razvije do kraja
    Ena divan mali navijac, imamo i mi navijacki bodi pa mu ga baka uvijek oblaci kad je tekma😂 ako hoces nazovi ped tek tako zbog tvoje mirne duse, al kak su cure rekle glavno da ima stolicu
    Ivy jeste vi dobro? Jel se vracala temp ili ste bolje?
    A kaj se spavanja u kreveticu tice, to nam je sve vise nemoguca misija😂 imamo sve i nista nije dobro za spavanje ko mamine ruke, prsa ili mamin i tatin krevet, ma moru nam je nesto manji krevet tak da kad se mali raskomoti tata moze fino na pod il nama pod nogama spavat🤣😂 ne znam al mali jednostavno ima neke senzore pa cim ga spustis u nunicu pocne plakat 3 sec poslije

💙 A.L.

franovamamita
    06. Srpanj 2018. 11:39

nas dva ajoj nadam se da je nece vise jako muciti stomacic..
    ena i moj ti ima vodenu stolicu bas cu pitati danas patronaznu za to..
    proud uh suoosjecam za klince...
    ppahuljica moj nije jos ni taknio krevetic 😁
    mi isli u maticni prijaviti malogpa kupiti boju za zidove a covjek sve to prespavao...za sada mi je bas dobrica ☺...on kak sad spava to je stariji tek s 1,5god evo sinoc sisao u ponoc i do 6 spavao...kako vasi spavaju?

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

Pahuljica
    06. Srpanj 2018. 12:37

franovamamita

proud uh suoosjecam za klince…
    mi isli u maticni prijaviti malogpa kupiti boju za zidove a covjek sve to prespavao…za sada mi je bas dobrica ☺…on kak sad spava to je stariji tek s 1,5god evo sinoc sisao u ponoc i do 6 spavao…kako vasi spavaju?

Super za izlazak😃👌 moj se i po noci budi svaka 2-3 sata, evo danas je odspavao jedamput 4h al ono veselo nam je, po noci samo gledam na sat kad ce vise doc jutro😂 a onda se meni ujutro najvise spava a mali bi akciju, bude budan i hoce da ga se nosa i zabavlja hahah

💙 A.L.

bojana27
    06. Srpanj 2018. 14:47

Ja zivim na mlijeku 😂 ne znam kako bi bez njega 😂😂

Confused
    06. Srpanj 2018. 15:53

franovamamita

mi isli u maticni prijaviti malogpa kupiti boju za zidove a covjek sve to prespavao…za sada mi je bas dobrica ☺…on kak sad spava to je stariji tek s 1,5god evo sinoc sisao u ponoc i do 6 spavao…kako vasi spavaju?

Moja je mozda jednom tako dugo spavala,inace ima 2-3 budenja,koja ja iskreno ni ne osjetim jer je pristekam na sisu,pojede,zaspe i milina.Sinoc je u kreveticu spavala cak sat ipo 😁 I mi nju jutros prijavili,isto je isla s nama i bila je super,a bila je uglavnom budna.

Mama 3 cure

❤️Paola 17.6.2010.
    ❤️Hajdi 15.9.2014.
    ❤️Veronika 13.6.2018.
    💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.

Pahuljica
    06. Srpanj 2018. 16:36

Bojana27

Ja zivim na mlijeku 😂 ne znam kako bi bez njega 😂😂

Razumijemo se haha na kraju pijem ono bez laktoze jer zbog tog kao savjetuju ne mlijeko al tko ce ga znat...

Confused

franovamamita

Moja je mozda jednom tako dugo spavala,inace ima 2-3 budenja,koja ja iskreno ni ne osjetim jer je pristekam na sisu,pojede,zaspe i milina.Sinoc je u kreveticu spavala cak sat ipo 😁 I mi nju jutros prijavili,isto je isla s nama i bila je super,a bila je uglavnom budna.

Kod nas su budenja osjetna jer maleni punoo piski i uvijek je pelena puna a cesto dogodi se da i kaka nocu tak da prilikom svakog budenja ga moram presvlacit, pa kad se najede podrignut inace se jadan muci i bljuca pa ne moze spavat😔

💙 A.L.

Mya
    06. Srpanj 2018. 16:50

Curke pozz..mi danas isli prijavit bebicu,otpao nam pupak🎉🎉 koliko to puta sad treba tretirat??

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.