Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    04. Srpanj 2018. 14:51

Ena,  slazem se s Ivy,  malo mu je jace potegnula pa je puklo,  bude zaraslo,  ne brini.
    Ivy moj je u kratkom bodiju,  hlacicama i carapama,  ako vidim da mu je zimica,  obucem majicu. Isto mi je vristao bio,  i kad sam sve drugo probala,  ja skinem dijete,  i dijete usuti,  vruce mu bilo.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

bojana27
    04. Srpanj 2018. 15:30

MOja trenutno doma ima samo bodic s dugim rukavima i gole nogice ☺️ 
    Al mi se cini da je trbuscic muci , onako se zgrci malo zacvili i prdne 😁 
    Kolko dnevno tekucine popijete ?

franovamamita
    04. Srpanj 2018. 15:53

ena prejako mu je nategnula,ja bih joj svakako drugi puta napomenula i upozorila...
    e da roba, moj je u dugim hlacama i bodiju...sto se tekucime tice pijem puno vise mnego prije kontam 2,3litre cak da popijem cim on doji nakon toga sam zedna...bila nam patronazna u 2 dana mi 200g tezi 😂😂😂😂

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

04. Srpanj 2018. 16:10

Ja kao i Franova nakon svakog podoja zedna! Pijem jako puno. I recimo skuzila sam da ako pijem dosta gustog soka od marelice,  njemu puno bolje probava radi.
    Franova super za tezinu,  samo tako nastavite! 😘

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

franovamamita
    04. Srpanj 2018. 16:32

dajte mi recite kako se hranite sts ne jedete ne pijete...ja se bojim bilo sta jesti i piti tako da jedem samo meso,tjesto,od povrca mrkva krumpir,izbjegsvam mahunarke svjeze voce i povrce i sokove...samo vodu pijem...smijem li slatkise?  

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

nasdva
    04. Srpanj 2018. 17:08

Bravo za Aleksa, Filipa i Mihaela veliki dečki.
    Sad malo prije sam analizirala svoj dnevnik dojenja. Kad mi doji iz lijeve to radi bez šeširića i aktivno i jako vuče punih 20 min maloprije i 25 min nakon nje ja u dojci ni kapi mlijeka više ne mogu izdvojiti. Pa si mislim da potegne i masno mlijeko koje ide na kraju i to ju umori pa poslje dugo spava. Jer se nakon hranjenja od 12-13 kad je na kraju popila još 50 ml izdojenog se sama probudila u 15 

04. Srpanj 2018. 17:35

franovamamita

dajte mi recite kako se hranite sts ne jedete ne pijete…ja se bojim bilo sta jesti i piti tako da jedem samo meso,tjesto,od povrca mrkva krumpir,izbjegsvam mahunarke svjeze voce i povrce i sokove…samo vodu pijem…smijem li slatkise?

Ja samo mahunarke izbjegavam,i gazirano,jedem slatko...al neznam ni ja točno kaj bi smjela a kaj ne,eto veli mi pedijatrica da mu osip može biti od faširanog mesa,masne piletine,mlinaca..patronažna veli možda od lubenice, jagode, breskve...ma na kraju niš jesti i imati hektolitara mlijeka za dojenje😂😂

hope123
    04. Srpanj 2018. 17:37

franovamamita

dajte mi recite kako se hranite sts ne jedete ne pijete…ja se bojim bilo sta jesti i piti tako da jedem samo meso,tjesto,od povrca mrkva krumpir,izbjegsvam mahunarke svjeze voce i povrce i sokove…samo vodu pijem…smijem li slatkise?

pratim... 

Cure koliko obicno traje ovo grcenje prilikom kakanja? Jeste davale neki caj ili nesto da im se olaksa?

Bravo svima za napredovanje :))
    Kiara je u 3 tjedna na 3760 a otpustena sa 3050. :)

04. Srpanj 2018. 17:44

hope123

franovamamita

pratim…

Cure koliko obicno traje ovo grcenje prilikom kakanja? Jeste davale neki caj ili nesto da im se olaksa?

Meni se čini da mu espumisan pomogne,on je protiv grčeva

04. Srpanj 2018. 17:46

hope123

franovamamita

pratim…

Bravo za princezicu prekrasnog imena i mamicu😘🤗,inače mu znam masirati bušicu lagano ili samo držim ruku pa se umiri,nekad mu nožice savijanje prema trbuhu pa bude lakše...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.