Ja jedem mahune i nis joj nije , al eto kad jedem slatkise mislim da ju trbuscic muci 🤷🏻♀️🤷🏻♀️ A sok najvise pijem od kruske , on mi bas pase..a vode jako jako slabo 🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Moram se natjerat jer sam zedna a lijena za pit 🤮 evo sad cu pizzu jest i sve me strah kak ce reagirat
Ja jedem sve osim mahunarki, jer sam to bas skuzila da mu smetq kod kakanja. Drugo sve jedem, pa ako vidim da se muci lako izbacim.
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
dajte mi recite kako se hranite sts ne jedete ne pijete…ja se bojim bilo sta jesti i piti tako da jedem samo meso,tjesto,od povrca mrkva krumpir,izbjegsvam mahunarke svjeze voce i povrce i sokove…samo vodu pijem…smijem li slatkise?
pratim…
Cure koliko obicno traje ovo grcenje prilikom kakanja? Jeste davale neki caj ili nesto da im se olaksa?
Bravo svima za napredovanje :))
Kiara je u 3 tjedna na 3760 a otpustena sa 3050. :)
Bravo za princezicu prekrasnog imena i mamicu😘🤗,inače mu znam masirati bušicu lagano ili samo držim ruku pa se umiri,nekad mu nožice savijanje prema trbuhu pa bude lakše…
😙😗😚
Bravo hope i Kiara lijepa kilaža. Ja dajem biogaju i espumisan. Nekad se grči više nekad manje ovisno što jedem. Jučer sam jela kebab i to mu smeta. Ja jedem sve pa izbacim ako smeta. Skužila sam da jako masno mu smeta ali i slatko tipa nutella jer i ona sadrži puno masnoće. Jela mahune i to je prošlo ok. On se svaki dan muči pokakati ili prdnuti ali iskreno to više ne povezujem sa hranom jer je tako bez obzira kaj pojedem.
Nas dva zapravo je dobro ako cica bude prazna nakon podoja. Možda se onda mali gladuš bude počeo češće buditi. Javi svakako kaj veli vaga i držimo fige.
Ena i moj se očito prehladio. Nosić nam je malo zaštopan pa kapamo fiziološku. Temp nema ali pratimo. Valjda će sutra bitu bolje 🤞.
Eh da i preoblačila sam ga danas smo samo u bodiju dugih rukava i čarapicama 😊...
Laku noč mamice i bebice 💕
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Prijavljujem tempwraturu 37.4 i zaštopani nosić. Namjestila alarm na svakih sat vremena. Mjerila temp nudila ciku kapala nosić.
Sada je 37.2, mislim otići do pedi za svaki slučaj. Moji malci su šmrkali prije nego su otišli na more pa je valjda pokupio ☹️.
Ok spavali bez obzira na temp.
Kako ste vi?
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Ej cure, nama je danas mjesec dana😄 tako brzo proslo i misic je tako brzo narastao vec se zbucao dosta i dosta se promijenio, kaj se cice tice jos uvijek je stalno na njoj, imamo neke faze da ne zeli spavat, uzasno je umoran, oci mu se zatvaraju i zaspe pa skuzi da je zaspao i onda plac, bas se otima snu, ne znam sto bi to moglo biti jel to samo neka kontrola ili nesto drugo nadam se samo da ga nis ne boli pa da se tako ponasa. Bili smo na moru par dana pa smo se vratili u Zg na preglede, ja sam bila kod gin i sve okej kaze da se sve vratilo na mjesto i da mjesto rane dobro zgleda i jucer smo bili kod pedijatrice - moj mali bucko je dobio skoro 2kile od otpusta😂 otpusteni smo s 3420g dok je jucer imao 5300g i 56cm- roden sa 50 znaci 6cm se maleni izduzio, izgleda da je cica stvarno zakon haha kaj se tice oblacenja kad smo dosli iz bolnice ja sam njega u dugo oblacila jer sam imala osjecaj da je on dosao iz toplog trbuscica i da mora bit sav u dugom i onda mi je dosla patronazna i rekla da kuham dijete😂 tak da sad gledam po vremenu ak je vruce kratki bodi, kad vidim da je hladnije ili nisam sigurna dal je dovoljno toplo obucem neki tanji body dugih rukava, hlacice
Moj mali isto vec ima smrkljice dobrih tjedan i pol i stavim fizioloske i imam onu malu pumpicu ko jaje kaj zgleda i prvo sam misla da nis od toga, sad sam vec naucila izvadit stim nesto ali mali urlice kad to radim tak da ne radim to cesto jer mi ga je zao gnjavit, ako znate mozda, smijem li mu vaditi s onim aspiratorom kaj ide na usisavac? Ne znam smije li se ovak malim bebama time vadit tj jel pregrubo ili da nabavim neki na baterije? I meni je pateonazna rekla da je do 37.5 temp okej za bebe i da se mjeri u guzi i oduzme pol stupnja
Nije me dugo bilo pa sam se raspisala, ne zamjerite 🙈😁
💙 A.L.
Pahuljica bravo za decka 😍😍 bome je posteno narasao :D
Sta se nosica tice s prvom sam od prvog dana koristila taj za usisavac ☺️☺️
Mi smo se nocas svaka dva sata budili pa je samnom na krevetu , tako mi ju je lakse nahranit al imam dojam da cu je naucit na krevet a ne zelim to 😂
Pahuljice bravo za kilice i čestitke vam za prvih mjesec dana života 🎉🎉🎉🎉.
Vidiš mama kako je cika super! A i mališa voli papati.
Što se tiče spavanja moguće da ti se ilimpremori ili dovoljno čvrsto ne zaspi pa se brzo probudi. A i moji klinci su imali faze spavam na rukama čim ih spustiš budni i plaču.. ali to su ti sve (ovog buš se naslušala) faze i oni se mijenjaju stalno.
Bitno da napreduje.
E tak sam i ja svog pretoplila baš jučer. Da i ja s tim "jaje" vadim šmrkljiće van jer sam Nini vadila s aspiratorom za usisavač i ona se bojala usisavača do 2 g života pa sad imam traume od toga.
Onda se neću jsko sekirati zbog temp ali ću svakako nazvati svoju pedi danas da vidim kada paničariti.
Super i za pregled kod gina.
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
dan cure
mi imali opet odlicnu noc zaaspali u 11 i spavao do 5 papali i nastavili do pol8 ☺
pahuljica ajmee bas ste narasli, super bravo😙😙
bojana moj jos nikako nije ni taknio krevetic 😂😂
ivy ajoj nadam se da nece rasti temperatura a i nosic da ce prestat zezati 😙😙
ena kako je mihsel danas?
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Nama bila patronažna izgubila je još 70 g ali ju ne brine jer lijepo piški u mlazu (opet joj se po vagi popiškila) i ima dovoljno mokrih pelena kroz dan. Ali nesmije više padati došli smo do Max izgubljenih kila. Moram ju budit svaka 2 sata i stavljati na prsa i poslje joj dat svoje izdojeno mljeko.
Mada mislim da je danas u skoku jer je sama tražila jest s razmakom od sat vremena.
Cure baš mi drago da vaše bebice lijepo napreduju.
Mi izgleda imamo sporiji start.
Sortiraj odgovore
Najstariji