Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bojana27
    06. Srpanj 2018. 16:55

Jama ja sam cistila s octeniseptom i onda naprasila i stavljala preko taj tuferic gazu tj sterilnu dok se nije zatvorio :) po naputku od patronazne :)

Confused
    06. Srpanj 2018. 17:35

Pahuljice osip Bogu hvala prolazi nakon niti 2 dana mazanja kremom sto je dao pedijatar.

Mama 3 cure

❤️Paola 17.6.2010.
    ❤️Hajdi 15.9.2014.
    ❤️Veronika 13.6.2018.
    💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.

06. Srpanj 2018. 19:30

4 proljeva i temperatura 37.5 u uhu bila 😫,sad nije al jede ko lud,vjerojatno nam se potrefila prehlada i skok u razvoju (za skok rekla patronažna da bi mogao biti😯😯)...i plače cijeli dan i ne spava😥,a izmorio me ovaj moj veliki čovjekić😴😴,srećom tata došao s posla pa nuna malo da mama kičmu odmori🙂,nadam se da neće noć biti takva🙄...J@m@ super za pupak 😀...tak dugo dok se ne zatvori skroz,kad nebude imao ono žućkasto ili vlažio,tak su meni rekli,octeniseptom očistiti,dobro osuši i gazica preko

Pahuljica
    06. Srpanj 2018. 19:45

Jama super za pupkic, octanisept po potrebi nasprickat i ocistit okolo stapicem za usi i osusit pa naprasit tyrosurom taj prasak pomaze da brze zaraste
    Ena drzi se, nadam se da ce maleni bit bolje i da ces se uspjet malo odmorit
    Nisam se pohvalila, narucila sam klokanicu, dolazi u pon, zao mi je sto je i prije nisam kupila posto mi je mali stalno po rukama a kad sam sama to ce mi puno olaksati, super je i za izac do ducana pogotovo stim da moj mali bas i ne voli kolica...😒 zapravo ne voli nikakve ravne povrsine, samo mama😂

💙 A.L.

Mya
    06. Srpanj 2018. 21:53

Ma znam kako treba i cime,nego nisam znala jel moram kod svakog mijenjanja pelena☺

ivymicek
    06. Srpanj 2018. 22:05

J@m@

Ma znam kako treba i cime,nego nisam znala jel moram kod svakog mijenjanja pelena☺

Ja sam ga čistila ili ujutro ili navečer prije spavanja.
    Btw 🎉🎉🎉🎉 za pupkić!
    Ena držte se 😘😘😘😘
    Pahuljica super za klokanicu ❤️.
    Moj miš već dva dana za redom urla navečer i niš ga ne može umiriti možda jer ja pijem antibiotik za zub 🤔.
    Proud kako si ti?
    Nas dva, confused, Bojana 😘❤️

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

franovamamita
    07. Srpanj 2018. 08:55

ivy kako je prosla noc jel Vida dugo mucilo?
    ena kako je Miha ?

mi papamo i tipkamo,jel se vasi nekad zagrcnu moj si navuce mlijeka u usta a drijema na sisi pa ne proguta odmah i zagrcne se..

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

07. Srpanj 2018. 10:28

Napišem sve i izađem iz stranice😫...zaspao u plaču jedva u 10 ali čvrsto do 3,cicao dva puta u razmaku od 2,3 sata i spavao dalje,jutros jeo komplet,cicu i bočicu i spava. Temperaturu nema,ni proljev hvala Bogu ☺️. Kak su vaše bebice? Ivy jel Vid bolje ? I mi se redovito zagrcnemo i dok je budan jer mi jako šprica iz cice kad krene pa nemre gutati tolko...muž ide vjerojatno na ročkas danas,trebali svi al daleko je komplicirano mi to izvesti a i bubani smo... ljubim vas i bebice😘😍🤗

07. Srpanj 2018. 10:31

J@m@

Ja sam isto jednom dnevno,osim ako bi pišnuo po gazici jer je rekla patronažna ne ljepiti ničim nego samo pelenicom preko..bitno da je suho.

nasdva
    07. Srpanj 2018. 10:50

Mi se po danu hranimo svaka 2 sata po noći svaka 3. S tim da se noćas sama budila i tražila. Crijeva nas puno manje muče.
    Vađenje ju na kuhinjskoj vagi u plehu za kolače 😁 prije i poslje podoja i ima razlike u gramaži.
    Jedino ja nemam dovoljno za izdajanje i cicanje pa joj ubacim i ad

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.