Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    m-mama
    07. Srpanj 2018. 11:30

Ja bih uvijek sve ocistila, otuširala se i divila se kako je sve čisto 😂 Znaci nema vise tog? 😰 Šmrc

m-mama
    07. Srpanj 2018. 11:30

Kriva grupa 😂😂😂

ivymicek
    07. Srpanj 2018. 12:39

Nas dva super za cickanje a i za ad ako nema mlijeka u cici. Ako ćep htjeti moći ćeš joj micati ad iako buš ovak sigurna da je dosta pojela.
    Ena i vi se mučite. Ja te kužim skroz. Moj divlja zbog ovog antibiotuka ali još 3 dana ćemo izdržati. Noćas se zbudio 2 puta ali je toliko plakao da sam nosala jer cika nije bila dosta. Puno je prdio što znači da espumisan i biogaja rade svoje. Evo i sad je na meni i sva sreća duda dudu. Jer kad duda ne radi svoje mama mora nosati, tata isto tako. 
    Mamice i bebice 😘😘😘.
    Malo me glava boli jer sam tek sada popila kavu. Popodne idemo na prvi ročkas. Moje kumče Sofija 💕
    Pusam vas ❤️

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

nasdva
    07. Srpanj 2018. 13:14

Ivy lijepo se provedite.
    Ma ne brine mene AD, nakon podoja joj ponudim još bočicu. Popije od 30-50 kako koji put.
    Bitno mi je da je sita.
    Počela je i češće kakati.

hope123
    07. Srpanj 2018. 14:29

hej cure :)) moja je danas malo nervozna samo bi na ruke a inace spava kroz dan lijepo..ocito takav dan...
    Mi smo za grceve u trbuhu probali Vetrovne kapljice - mozete ih kupiti samo u Sloveniji ili naruciti online... moram rec da od njih super kaka.. sad cemo vidjeti kak bude jer ih kroistimo 2 dan tek...

jel vasi klinci bljucaju? moja ponekad nekoliko puta nakon papanja..

zelim svim mama i bebama ugodan vikend :)

franovamamita
    07. Srpanj 2018. 15:58

ivy lijepo se provedite 😙😙
    moj se danas cijeli dan nasisava i bude nervozan...cak sam pomislila ds nemam dosta mlijeka ali i nakon sto on posisa ja stisnem i curi mlijeko...nije danas kakao pa je i zbog toga cendrav...rano je za neki skok ili? 

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

franovamamita
    07. Srpanj 2018. 15:59

hope moj ne bljucka puno rijetko kada i to malo

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

ivymicek
    07. Srpanj 2018. 16:38

franovamamita

moj se danas cijeli dan nasisava i bude nervozan…cak sam pomislila ds nemam dosta mlijeka ali i nakon sto on posisa ja stisnem i curi mlijeko…nije danas kakao pa je i zbog toga cendrav…rano je za neki skok ili?

Moguće da je skok.. mislim da je i moj baš u tad koliko ste i vi stari se nacicavao i ljutio jedno 3 dana. Pa je prošlo... Mislim da nas uskoro čeka još jedan skok.
    Hope moj sve više bljucka. Sada uredno nakon svakog podoja. Valjda se prejede, ne znam ni sama. P.s. javi za kapljice 😘
    Nas dva super da češće kaka 🎉🎉🎉🎉  onda jedva čekamo vaganje 😊.

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

hope123
    07. Srpanj 2018. 20:52

ivymicek

franovamamita

moj se danas cijeli dan nasisava i bude nervozan…cak sam pomislila ds nemam dosta mlijeka ali i nakon sto on posisa ja stisnem i curi mlijeko…nije danas kakao pa je i zbog toga cendrav…rano je za neki skok ili?

Moguće da je skok.. mislim da je i moj baš u tad koliko ste i vi stari se nacicavao i ljutio jedno 3 dana. Pa je prošlo… Mislim da nas uskoro čeka još jedan skok.
    Hope moj sve više bljucka. Sada uredno nakon svakog podoja. Valjda se prejede, ne znam ni sama. P.s. javi za kapljice 😘
    Nas dva super da češće kaka 🎉🎉🎉🎉 onda jedva čekamo vaganje 😊.

Kapljice su super za kakanje i prduckanje :D 
    Prejede se i onda bljucka i to sve sta joj je previse... malo je tvrdoglava pa.ne pusta cicu ;)

ivymicek
    07. Srpanj 2018. 23:19

hope123

ivymicek

franovamamita

Moguće da je skok.. mislim da je i moj baš u tad koliko ste i vi stari se nacicavao i ljutio jedno 3 dana. Pa je prošlo… Mislim da nas uskoro čeka još jedan skok.
    Nas dva super da češće kaka 🎉🎉🎉🎉 onda jedva čekamo vaganje 😊.

Kapljice su super za kakanje i prduckanje :D
    Prejede se i onda bljucka i to sve sta joj je previse… malo je tvrdoglava pa.ne pusta cicu ;)

Tak i moj... Samo daj cicu a onda bljuc 😂. Onda ću probati naručiti kapi.
    Kak ste preživjele tekmu, uf uf uf.. prohodah valjda 20 km po stanu. Sva sreća moj miš spava od 9.
    Laku noć

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.