Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ivymicek
    05. Srpanj 2018. 10:32

nasdva

Nama bila patronažna izgubila je još 70 g ali ju ne brine jer lijepo piški u mlazu (opet joj se po vagi popiškila) i ima dovoljno mokrih pelena kroz dan. Ali nesmije više padati došli smo do Max izgubljenih kila. Moram ju budit svaka 2 sata i stavljati na prsa i poslje joj dat svoje izdojeno mljeko.
    Mada mislim da je danas u skoku jer je sama tražila jest s razmakom od sat vremena.
    Cure baš mi drago da vaše bebice lijepo napreduju.
    Mi izgleda imamo sporiji start.

Vjerujem da te frka i da ti nije svejedno. Ali pozitivno je to što je sama tražila papati. A sada ćete vifjeti kako će ići papanje svaka 2h. Miskim da će uskoro biti cure ona je stalno na civo, buš vidla 😂.
    Ljubimo vas i držimo fige za sljedeću vagu 💕.
    Franova 😘 za sad smo ok 😊. Držimo fige da tako i ostane.

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

hope123
    05. Srpanj 2018. 10:47

ivymicek

Bravo hope i Kiara lijepa kilaža. Ja dajem biogaju i espumisan. Nekad se grči više nekad manje ovisno što jedem. Jučer sam jela kebab i to mu smeta. Ja jedem sve pa izbacim ako smeta. Skužila sam da jako masno mu smeta ali i slatko tipa nutella jer i ona sadrži puno masnoće. Jela mahune i to je prošlo ok. On se svaki dan muči pokakati ili prdnuti ali iskreno to više ne povezujem sa hranom jer je tako bez obzira kaj pojedem.
    Nas dva zapravo je dobro ako cica bude prazna nakon podoja. Možda se onda mali gladuš bude počeo češće buditi. Javi svakako kaj veli vaga i držimo fige.
    Ena i moj se očito prehladio. Nosić nam je malo zaštopan pa kapamo fiziološku. Temp nema ali pratimo. Valjda će sutra bitu bolje 🤞.
    Eh da i preoblačila sam ga danas smo samo u bodiju dugih rukava i čarapicama 😊…
    Laku noč mamice i bebice 💕

Hvala :))

Ma i ja i jedno i drugo ali bas grozno kak ju muci... dosta toga ne jedem jer se bojim da bude joj gore... uopce ne mogu primjetiti sta bi joj smetalo...

Nadam se da ce vam prehlada brzo proci...:*

05. Srpanj 2018. 12:12

Hej curke..beban jučer opet vrištao ,pa se napokon smirio ...danas ujutro malo pojeo samo,imao proljev,nikak zaspati i vriska..isto ko i kod Pahuljice,zaspi pa skuži da je zaspao i trgne se,lamaće rukicama i nogicama ...nekak sam ga stavila na sebe u skvrčeni položaj i spavali valjda sat vremena i on i ja 😴,probudio se,cicao 15ak min i zaspao zasad...sretno s bebicama i nadam se da ih neće ništa mučiti i da će se i mamice odmoriti,ja sam jučer svog nosala cijeli dan,umirio me skroz...sad se budi lagano već 😏

Mya
    05. Srpanj 2018. 13:38

Konačno da se i ja javim..jucer stigle doma,jos je malo zuta,uglavnom samo spavamo,kakamo i dojimo..tata je cijelu noc proveo budan,zaljubljeno i u suzama gledao svoju curicu..danas nam je bila patronazna,pitala bas za hranu,da jedem sve,osim ako primjetim da meni ili njoj nesto zasmeta izbaciti to..ne preporuca limun,naranča,orasati plodovi i gazirano,mahunarke,ali opet ovisno o nama kako cemo podnosit.kad ste vi s bebicama pocele van ici,bar u kolica na kratko,meni muka da ju mucim u kuci po cijele dane,a u vrtu,dvoristu divno i toplo?ili je zbilja prerano

05. Srpanj 2018. 13:50

J@m@

Konačno da se i ja javim..jucer stigle doma,jos je malo zuta,uglavnom samo spavamo,kakamo i dojimo..tata je cijelu noc proveo budan,zaljubljeno i u suzama gledao svoju curicu..danas nam je bila patronazna,pitala bas za hranu,da jedem sve,osim ako primjetim da meni ili njoj nesto zasmeta izbaciti to..ne preporuca limun,naranča,orasati plodovi i gazirano,mahunarke,ali opet ovisno o nama kako cemo podnosit.kad ste vi s bebicama pocele van ici,bar u kolica na kratko,meni muka da ju mucim u kuci po cijele dane,a u vrtu,dvoristu divno i toplo?ili je zbilja prerano

Baš sam mislila danas na tebe😍😘,super da ste dobro😀...možeš kad hoćeš van s bebom,samo ne po jakom suncu,tak su meni rekli kod otpusta iz bolnice😀.
    Onaj osjećaj kad okupaš bebu i preskineš a ona se za par minuta zbljuca cijela...i onda hoće još jesti😂😂😂😂, neprocjenjivo 😂😂🤣🤣🤣

Mya
    05. Srpanj 2018. 13:57

U bolnici mi rekli da mogu,naravno ne po najvecem suncu,a patronazna danas da bar tjedan dana ne preporučuje,sad ga znaj,makar kaze vase dijete vi odlucujete..a zbog zutice mislim da ce joj bas pomoc.e to neprocjenjivo se jutros dogodilo,svu ju sredim kad neeeee,ponovi😁

05. Srpanj 2018. 14:04

J@m@

U bolnici mi rekli da mogu,naravno ne po najvecem suncu,a patronazna danas da bar tjedan dana ne preporučuje,sad ga znaj,makar kaze vase dijete vi odlucujete..a zbog zutice mislim da ce joj bas pomoc.e to neprocjenjivo se jutros dogodilo,svu ju sredim kad neeeee,ponovi😁

I moj je imao laganu žuticu,riješili to presvlačenjem kod prozora i tak sam ga držala po desetak minuta par puta dnevno samo u peleni i prošlo,čim više cickatinda ispušta taj bilirubin i dnevno svjetlo,nemora baš sunce. Samo uživajte 😘😘😍😍🤗🤗🤗

05. Srpanj 2018. 14:08
    A moj mali navijač najviše voli na kauču spavati,krevetić ne prizna 😂
    A moj mali navijač najviše voli na kauču spavati,krevetić ne prizna 😂
    ivymicek
    05. Srpanj 2018. 14:12

J@m@

Ma ti slobodno idi van. Ja sam sa Ninom i Vidom odmah išla u šetnju. Izašla iz bolnice i popodne u park. A pogotovo ako imaš  dvorište u hladu, uživati će . vid je tako prvih dana spavao vani u kolicima i znao je odrapiti 4 sata u komadu.
    Eh da ja presvučem obrišem guzu i počnem zatvarat pelenu a on se iskaka zvjerski i tako još dva puta zaredom 😂. Porodiljni za pelene 😂.
    Mi smo bolje od jutra nema temperaturu! Woohoo.

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

ivymicek
    05. Srpanj 2018. 14:14

Ena šti sam sladak  😍😍😍😍. Pajkim ko vejiki mali slatkiš ❤️😘😘.
    Ma tko je vidio krevetić..  ja imam ljulju i krevetić i koljevku i on hoće sano pored mene na krevetu, kauč ako smo blizu ili na meni 😂.

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.