Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    04. Srpanj 2018. 11:11

nasdva

Ena kako kaže Franova na povišeno i šprickat nosić, to što kiše je pozitivno jer tako sam čisti nosić.
    Meni rekli dojiti 8-12x u 24h mi jedemo 5x nestignemo više. Bijeloočnica joj nije više jako žuta.

Nasdva 5 puta mi djeluje jako malo. Ok,  ovisi koliko dugo jede tih 5 puta i koliko od toga je aktivno sisanje. Pogotovo ako je bebica bila zuta pri otpustu,  oni su jako uspavani,  i treba ih budit za jesti,  da ispiske to zutilo.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

nasdva
    04. Srpanj 2018. 11:56

Preko dana aktivno sisa 20 min u komadu. Ne mogu ju probudit neće jest. Ona priča o dojenju na zahtjev kod nas baš ne drži vodu

franovamamita
    04. Srpanj 2018. 11:59

nasdva

Preko dana aktivno sisa 20 min u komadu. Ne mogu ju probudit neće jest. Ona priča o dojenju na zahtjev kod nas baš ne drži vodu

a jesi ju vagala ? mozda je njoj to stvarno ok i napreduje ☺ 

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

bojana27
    04. Srpanj 2018. 12:28

Ena di je muz na izletu ? Ma pitam jer svekar vozi autobus i danas je bas izletnike u Rovinj vozio :D

04. Srpanj 2018. 12:33

Bojana27

Ena di je muz na izletu ? Ma pitam jer svekar vozi autobus i danas je bas izletnike u Rovinj vozio :D

U Karlovcu su 🙂

nasdva
    04. Srpanj 2018. 13:36

Vagala ju patronažna u pon imala je 40 gr manje nego na otpustu, ali to može bit do vage. Doći će ju sutra opet vagat. Malo prije sam ju probudila, premotala, pokušala nahraniti, no ona se rasplakala kao da ju davim i zaspala. Stavila sam si šeširić i nagurala joj u usta i u snu dojila 20 min. Ja se poslje izdvojila i ona popila još 50 ml.
    Ujutro je bila lijepo budna i sisala bez šeširića jako aktivno 20 min na bočicu poslje nije uopće reagirala.
    Kad je budna jako lijepo jede. A dočekat ju da se probudi je ravno dobitku na lutriji. Kad ju ja budim brzo mi opet zaspi 

nasdva
    04. Srpanj 2018. 13:36

Jedva čekam patronažnu sutra 

04. Srpanj 2018. 13:52

Ne bi ona nakon otpusta trebala gubit. 
    Moze bit do vage,  al mi djeluje kao da je preuspavsna da bi jela.
    Mi dosli s pregleda,  52cm i 4380g,  znaci narasao 3cm i dobio 1430g od otpusne tezine. Sve je super! Mama ponosna!

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

04. Srpanj 2018. 14:28

ProudMomy

Ne bi ona nakon otpusta trebala gubit.
    Moze bit do vage, al mi djeluje kao da je preuspavsna da bi jela.
    Mi dosli s pregleda, 52cm i 4380g, znaci narasao 3cm i dobio 1430g od otpusne tezine. Sve je super! Mama ponosna!

Super,bravo za Aleksa i bravo za mamu😍😍😘😘😘🤗🤗🤗. Samo da su nam zdravi,ovaj plač jučer je bio strašan😫. Trebam pomoć,pedijatrica je potezala kožicu na piši i izgleda da je prejako ,kad sam ga doma išla preskinut vidim da je crveno,kod brisanja se i malo krvice pojavilo tu di je raspuknuto,kaj da radim? On nije pokazivao znakove da ga to boli ili peče ali brine me😫

ivymicek
    04. Srpanj 2018. 14:41

Bravo mama i Aleks!
    Bravo mama i Mihael! Ne brini vjerojatno mu je jako potegla. Ak se ne plače znači da je ok 😊.
    Bojana bravo i vi!
    Nas dva probaj ju budit al ak neće jest možda fakat nije gladna, ne znam. Neće ni cicu ni izdojeno kad ju budiš? Ma ja mislim da će ona dobit na vagici. A jeste ju probali vagat prije dojenja pa nakon pa da vidite barem tako.
    Mene zub boli pa sam dobila antibiotik i uputnicu za slikanje. Ali mi je rekla da se nakon snimanja izdojim pa sad moram vidjeti kako ću to iskombinirati.
    Dajte mi recite kako vi bebice oblačite? Ja imam osjećaj da moj plače jer mu je vruće.

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.