Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Confused
    04. Srpanj 2018. 08:27

ivymicek

ProudMomy

Franova nakon sto prijavis dijete, odes sa svim papirima na hzzo, da oni evidentiraju da je beba rodjena, tamo jos popunis neki zahtjev.
    Ja nisam imala najbolji dan, ispizdise me moji momci. Susjeda me malo spasila popodne, uzela mi veceg na igranje, ali je manji cijelo vrijeme cvilio dok veceg nije bilo, pa i nisam bas imala neke koristi al ok!
    Sutra mis ima mj dana, idemo na prvi pregled, bas me zanima kaj kaze vaga!
    Idem spavat, laku noc zenske! 😘😘

Držimo fige da kilice budu super… Btw sretnih vam prvih mjesec dana 😍😘. Bit će bolje danass što se tiče malaca.
    Ena isto danas i a pregled, zar ne? Ena javi se 😘.
    Mi imali ok noć ali zato cijeli dan ili nq ciki ili u rukama 😂. Jučer nam bila patronažna i imamo 3930 g. Od izlaska 680 g majka sretna .
    O

Super za kilice 🙂
    Cestitke Aleksu za prvih mjesec dana ❤ Sretno kod pedijatra.

Mama 3 cure

❤️Paola 17.6.2010.
    ❤️Hajdi 15.9.2014.
    ❤️Veronika 13.6.2018.
    💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.

nasdva
    04. Srpanj 2018. 08:58

Jutro, Aleks već mjesec dana 😘
    Ja svoje djete nemogu po noći probudit da ju nahranim već drugu noć zaredom. U snu ju šopam i poslje ju onda frče, kad ju pusti opet zaspi.
    Kad su dovoljno veliki za jedno noćno hranjenje?

nasdva
    04. Srpanj 2018. 08:58

E da više ne treba dijete prijavljivati na HZZO matičarom im proslijedi podatke

franovamamita
    04. Srpanj 2018. 09:01

hvala proud 😙
    javite se nakon pregleda ☺ ivy super napreduje Vid ☺ 
    moj misek opet se grcio i plakao do ponoci onda se curke momacki nasisao i spavao do 6 ja se sokirala i to opet papao nasmijao mi se par puta i evo opet pajki sunce moje...nama dolazi patronazna da ga izvaze...on dosta sisa pa se nadam da napredujemo...☺cak sam i robu opeglala juhuuuuu uhvatila par sat isna i kao nova sam 😁

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

franovamamita
    04. Srpanj 2018. 09:02

nasdva

Jutro, Aleks već mjesec dana 😘
    Ja svoje djete nemogu po noći probudit da ju nahranim već drugu noć zaredom. U snu ju šopam i poslje ju onda frče, kad ju pusti opet zaspi.
    Kad su dovoljno veliki za jedno noćno hranjenje?

meni jedna sestra rekla buditi bebu prvih 10tak dana nakon toga pustiti neka spava probudit ce se sami ☺

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

bojana27
    04. Srpanj 2018. 09:55

Nasdva prvu nisam nikad budila i spavala je cijelu noc od prvog dana , Luciju sad ne budim sama se budi , nocas malo cesce al dobro 😂
    Proud ajmee vec mj dana , sta vrijeme leti 😁😁 sretno kod ped danas ❤️
    Ivy prava beba 😍😍
    Evo i nama bila patronazna , pupkic nam je odlicno :) , ne treba ga vise prasit , lijepo se zatvorio ..u petak smo imale 3320 a danas 3480 😊😊

04. Srpanj 2018. 10:44

Proudy sretno kod pedijatra danas, Ivymicek super za kilice 😘😍🤗,Mihael mi se prehladio,plakao histerično jučer od 4 pa do valjda 11,nosić ga muči i malo kiše pa nije mogao disati,stavljali fiziološku,nismo znali kaj da radimo jer je bio strašan plač bez prestanka ,spremili se na hitnu i taman se smirio ,u polusnu prihvatio cicu i zaspao,cijelu noć spavao samnom ,povremeno cickao...jutros malo cicao ,par minuta,pojeo 30ml Novalaca i išli pedijatru...rekla čistiti nosić i ak bi bila temperatura 38 staviti čepić...e sad izvješće,ima 5950g i 58cm je dug,a rodio se s 4550 i 53cm😍🤗😘,raste i Bucka se jako a sutra će tek mjesec dana..sad malo cicali,opet papali dohranu ,jbg neće bez toga i spava...samo da prođe prehlada bez većih komplikacija,plakala sam s njim jučer,nisam više znala kaj bi😢...muž na izletu sa školom danas tak da se borimo sami...ja sam svog budila prvih tjedan dana zbog lagane žutice do pregleda,poslje više ne..nadam se da ste mi sve dobro,i vi i bebice,ljubim vas😘...sorry na dugom postu al eto imala svašta za napisati a i sama sam pa mi dosadno dok mali spava ,trebala bi čistiti ali neću da ga ne budim ,inače bi al nek odmori sad kad je bubani..

franovamamita
    04. Srpanj 2018. 10:58

ajoj ena bas mi je zao znam da si zabrinuta ali vjerujem da ce brzo proci i nece zakuriti...sunce maleno kak je on lijepo narastao u mj dana 😙😙 stavi ga da spava na malo poviseno ispod madraca gdje mu ide glava stavi jednu dvije knjige ili nesto... 

nasdva
    04. Srpanj 2018. 11:04

Ena kako kaže Franova na povišeno i šprickat nosić, to što kiše je pozitivno jer tako sam čisti nosić.
    Meni rekli dojiti 8-12x u 24h mi jedemo 5x nestignemo više. Bijeloočnica joj nije više jako žuta.

04. Srpanj 2018. 11:09

Mi smo imali evo super noc,  samo jedno budjenje.
    Kako su meni rekli prvih 2 tj treba bebe buditi na svakih max 2.5sata bar 2 tj,  da ne smiju duze biti da ne jedu,  ja sam svog tako i budila. Sad ga pustam,  nekad vristi nakon sat i pol,  nekad nakon 3 i pol,  nema pravila.
    Danas sam super volje,  samo me malo frka pregleda,  al bit ce ok valjda. U 12.40 smo naruceni. 
    Ena super da malac lijepo napreduje. Jel izvlacite smrkljice aspiratorom?
    Ja svom izvucem kad vidim da ima nest u noseku. Jebi ga zacepi se to njima,  ode njima i mjekeca u nos i sline,  pa kad se to sa smrkljicima pomjesa,  naravno da im se zacepi.
    Ivy i Vid lijepo nareduje! Bravo mama!
    Franova i Bojana 😘
    Confused 😘 i tebi.
    I hvala svima na cestitkama! Evo u ovo vrijeme prije mj dana,  je bila najzesca akcija,  40 minuta do rodjenja mog misa 😍

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.