Evo da se i tu javimo pa da budemo sve na okupu ☺️
Čestitam draga od srca,brz oporavak ti želim,mazite se,pazite i ak zaškripi javi se ovdje,netko će sigurno imati dobar savjet,imamo tu srećom već iskusnih mamica koje nam pomažu 😀😘🤗
Pozdrav curke!
Dugo se nismo javili, ali pratimo vas koliko stizemo.
Hendlam 2 djece, stariji je krenuo na hrvanje pa njega vodim na trening 2 puta tjedno. Ja sam krenula vjezbati doma, pa me to iscrpljuje, a sljedeci tjedan i ja krecem na treninge. Uz to sve jos i radim, po 2 sata dnevno, moji s posla mi posalju mailom nesto da im odradim i to mi je super. Ugl ispunjen mi je dan i cak mi je prekratak.
Aleks je super, ima preko 7kila, ne znam tocno koliko jer tek u 10.mj idemo pediju opet. Ali vidim da lijepo napreduje.
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Pozdrav curke!
Dugo se nismo javili, ali pratimo vas koliko stizemo.
Hendlam 2 djece, stariji je krenuo na hrvanje pa njega vodim na trening 2 puta tjedno. Ja sam krenula vjezbati doma, pa me to iscrpljuje, a sljedeci tjedan i ja krecem na treninge. Uz to sve jos i radim, po 2 sata dnevno, moji s posla mi posalju mailom nesto da im odradim i to mi je super. Ugl ispunjen mi je dan i cak mi je prekratak.
Aleks je super, ima preko 7kila, ne znam tocno koliko jer tek u 10.mj idemo pediju opet. Ali vidim da lijepo napreduje.
Pozdrav od mog debeljka!
Ei draga,ajde da ste nam se i vi javili😘,drago mi je da ste dobro,maleni bucko je presladak😍😍😍🤗🤗🤗🤗,samo uživajte 🙂
Maladamama cestitam🤗🤗🤗
Evo ja prijavljujem odlicnu noc konacno.. 2 budjenja.. 1 presvlacenje..
Znaci jucer sam ubacila te simplex kapi i izgleda da mu smetaju.. 5 min nakon davanja pocne vristati ..traje jedno par min.. al se onda smiri.. isprducka se i napuni uredno pelenicu kasnije.. ali jel to normalno da tako place nakon davanja? Molim vas koja od vas daje da mi kaze jel i vasima tako.. ugl u ocaju sam sinoc i na mamin nagovor u prstu vode prokuhala par zrna kima i dala mu na zlicicu.. kao sto kazem..noc je bila super.. sad jel zbog kima u kojeg se svi kunu il kapi..ne znam.. al jutros nisam dala kapi nego opet 2 zlicice tog kima prokuhanog.. imao je 2 kratka placa dok se napinjao.. cini mi se da pomaze..🙄🤔 jel davala koja to tako.. mama kaze da slobodno dam par zlicica dnevno ako ga bude grcilo ..da mu nista ne moze biti..??
Btw.. moj ne voli biti na desnom boku bas.. isto mi bed zbog glavice..ali sad ju vec sam okrece pa ga ne tlacim previse osim ako je bas dugo na jednoj strani..
Ami.. mozda ti ima grceve? Jel pijes kakav caj il nekaj?
Neko je pitao za cickanje.. ja cicu uvaljujem po istom sistemu ko i dudu.. malo ga po gornjoj usni sa cikom/dudom i kad otvori usta uvalim i fino prihvati.. tak mi je frendica rekla i lijepo pali..
Btw.. ja ga od jucer vozam u kolicima po stanu i lijepo mi zaspe unutra.. spasssss..
url=https://lilypie.com]
Čestitam na novoj bebica :)
Imam pitanje, jel i vaše bebe jedu više predvečer nego po danu? Moj je sinoć zaspao u 22:30, probudia se jesti u 6:30 i vratia spavat do 8:30. Onda je jea oko 9 i evo još nije tražia otada. Znaci tri puta u 14 sati a popodne tri puta jede u dva sata.
Proud, eto i vas konacno malo 🤗!!! Alex je presladak 💙, super za vjezbanje i hrvanje... I ja jedva cekam da prodje to babinje da krenem vjezbat.
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Krivo sam napisala.. ne voli lijevi bok...😏
Btw..ja sam davno rekla ..svaka cast svima vama koje imate vise od jednog djeteta..vi ste za mene prave kraljice.. ja zaista mislim da nema sanse vise... sto zbog poroda sto zbog svih ovih ludosti u ranoj dobi..
Evo i mog misa malog😍🤗
url=https://lilypie.com]
Arizona, 😍😍😍😍 prekrasan je, misko mali 💙!
Ova moja bi pak samo na lijevo bila 😳, koji su to mali šefovi, za poludit 😅!
To za drugo si mozda sad takvog stava, bus se premislila za koju godinu 😅...
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Mladamama- dobrodosla na temu! 🎉🎉🎉
Hej Proudy, drago mi je da je sve super! Malac je presladak! 😊😊
Arizona - mozda ti nakon kapi/kima zaplace jer potjera taj zrak iz crijeva naglo, ali ako se brzo smiri, znaci da ima ucinka 👌 i drago mi je da je noc bila dobra 😀
Maleckoj mi stalno curi voda iz usta i nosa, mislim da je to zbog zuba jer kad je nosim, stalno usta trlja meni od rame i cendra. Evo sad je uspavljujem i nadam se miru bar malo da starija i ja mozemo rucati.
Mladamamica čestitam i dobrodošla
Prody i Arizona preslatki bebači
Lucy moja preko dana jede sisu po sisu svaka cca 2 sata, a na večer prije spavanja oko 8 isprazni obje i traži opet jest oko 2-3
Sortiraj odgovore
Najstariji