Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dinosaurus
    14. Rujan 2018. 09:24

jutro mame,
    hvala vam na dobrodoslicama :)
    Kod nas noc prosla amo rec ok, cica oko 9 pa spavanje do ponoc pa opet cica pa spavanje do 3 i onda cica opet ali valjda nedovoljno (zaspe u srid dojenja i popusti vakum pa kad izvucem cicu nece ju vise u usta jer kao spava) pa cim zaspe nakon minut je budan i nervozan i tako do 6. Taman kad sam tila odustat i uzet ad jer ocito nemam mlika vise za nahranit ga,probam zadnji put i on zaspe i spavao sve do 8 i sad smo opet na cici (gle cuda :D )
    Amy moj je uvijek nervozan i place i ne mogu ga uspavat ako nije dovoljno pojeo. Ako ga bas nafilam onda odmah zaspe. 
    Mamice jel itko imao problema s tim da beban ne otvori usta dovoljno jako kad ga idete dojiti? Ja bas moram cekat dugo i onda se on uznemiri i bas mi ga je tesko namjestiti na cicku kad otvori usta samo do pola..

nasdva
    14. Rujan 2018. 09:29

Sve smo s istim mislima.
    Jučer mi je starijem procurio nos, a nije dugo bio bolestan pa je i zaboravio kako je to. Kad sam konačno uspjela malu spustit u kolica, on se probudio plačuć zaštopan mu nos pa je on spavao na meni. Samo meni muž popodne puno pomogne, a na kućenske poslov se ne obazirem previše koliko stignem stignem

nasdva
    14. Rujan 2018. 09:43

Dok mala spava 100% se posvetim starijem. Dok oboje spavaju kuham. Samo ja i vješanje veša, brisanje prašine i slične poslove protvirim u igru,

Mrs.mom
    14. Rujan 2018. 09:54

Jutro mamite.. 
    Mi i ovu noc zujali po sobi od pola 1 do 5.. mojoj djevojcici se jednostavno preko noci ne spava.. a jos kad sam se morala u pola 7 dic jer smo bile u pola 8 narucene na uzv kukova kao da me vlak pregazio.. 
    U 11 imamo fizikalne vjezbice.. ona sad blazeno spava.. al sad cu ja nju malo za promjenu probuditi.  

6xmama
    14. Rujan 2018. 10:03

Eto,čitam,rodila nam jutros i Mladamama,to je to ljetne bebe su kompletirane 

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

ivymicek
    14. Rujan 2018. 10:15

6xmama

Eto,čitam,rodila nam jutros i Mladamama,to je to ljetne bebe su kompletirane

🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

Mladamama98
    14. Rujan 2018. 10:27

Evo da se i tu javimo pa da budemo sve na okupu ☺️

pharmamma
    14. Rujan 2018. 10:32

Mladamama98

Evo da se i tu javimo pa da budemo sve na okupu ☺️

Čestitaaaam!!! 🎉🎉🎉

14. Rujan 2018. 11:01

Dobro jutro žene moje.. čitam vas i malo mi laknulo jer vidim da ne prolazim samo ja kroz kaos... Nekada se osjećam tako jadno i krivo da plačem kada i on plače jer se pitam što radim krivo.. Sve bi napravila za svoju mrvu, ali se stvarno nekada osjećam bespomoćno... 
    Hvala Bogu pa MM je na GO pa i počisti i nekad skuha...

14. Rujan 2018. 11:02

Čestitam mamice..😘😘 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.