jutro mame,
hvala vam na dobrodoslicama :)
Kod nas noc prosla amo rec ok, cica oko 9 pa spavanje do ponoc pa opet cica pa spavanje do 3 i onda cica opet ali valjda nedovoljno (zaspe u srid dojenja i popusti vakum pa kad izvucem cicu nece ju vise u usta jer kao spava) pa cim zaspe nakon minut je budan i nervozan i tako do 6. Taman kad sam tila odustat i uzet ad jer ocito nemam mlika vise za nahranit ga,probam zadnji put i on zaspe i spavao sve do 8 i sad smo opet na cici (gle cuda :D )
Amy moj je uvijek nervozan i place i ne mogu ga uspavat ako nije dovoljno pojeo. Ako ga bas nafilam onda odmah zaspe.
Mamice jel itko imao problema s tim da beban ne otvori usta dovoljno jako kad ga idete dojiti? Ja bas moram cekat dugo i onda se on uznemiri i bas mi ga je tesko namjestiti na cicku kad otvori usta samo do pola..
Sve smo s istim mislima.
Jučer mi je starijem procurio nos, a nije dugo bio bolestan pa je i zaboravio kako je to. Kad sam konačno uspjela malu spustit u kolica, on se probudio plačuć zaštopan mu nos pa je on spavao na meni. Samo meni muž popodne puno pomogne, a na kućenske poslov se ne obazirem previše koliko stignem stignem
Dok mala spava 100% se posvetim starijem. Dok oboje spavaju kuham. Samo ja i vješanje veša, brisanje prašine i slične poslove protvirim u igru,
Jutro mamite..
Mi i ovu noc zujali po sobi od pola 1 do 5.. mojoj djevojcici se jednostavno preko noci ne spava.. a jos kad sam se morala u pola 7 dic jer smo bile u pola 8 narucene na uzv kukova kao da me vlak pregazio..
U 11 imamo fizikalne vjezbice.. ona sad blazeno spava.. al sad cu ja nju malo za promjenu probuditi.
Eto,čitam,rodila nam jutros i Mladamama,to je to ljetne bebe su kompletirane
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Eto,čitam,rodila nam jutros i Mladamama,to je to ljetne bebe su kompletirane
🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Evo da se i tu javimo pa da budemo sve na okupu ☺️
Čestitaaaam!!! 🎉🎉🎉
Dobro jutro žene moje.. čitam vas i malo mi laknulo jer vidim da ne prolazim samo ja kroz kaos... Nekada se osjećam tako jadno i krivo da plačem kada i on plače jer se pitam što radim krivo.. Sve bi napravila za svoju mrvu, ali se stvarno nekada osjećam bespomoćno...
Hvala Bogu pa MM je na GO pa i počisti i nekad skuha...
Sortiraj odgovore
Najstariji