Jesam i ja inace sama prek dana, dok muz radi, al kad dodje doma, malo preuzme bar jednog, da se ja istusiram i sl. Sad tog nemam, nego sve uz njih. Jbg Maks sjedi kraj Aleksa, gura mu dudu dok sam ja u kupaoni, nema druge. Al fakat su mi dobri bili sad 2 dana, samo nek ostanu takvi.
Confused super cura napreduje!
Hahari spavaju, idem i ja!
Tipkamo se zenske 😘
😂😂😂 Bravo Maks a bravo i mati 😘
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Proud ma bravo za Maksa , pravi su ti nasi klinci :) tako i Sara sjedi i ako ona zacendra dudu joj daje 😂
Nadam se da ste dobro spavale :) , mi smo jucer nesto nervozni bili samo je visila na cici , malo spavala i u pol 11 jedva zaspala , al dobro je prosla noc barem ☺️ Malo kinderbet , malo pored mame 😍 i jedva cekamo 18.07 i prvi sistematski :) makar nas je i strah radi kilica,kako vazete klince ?
Proud ma bravo za Maksa , pravi su ti nasi klinci :) tako i Sara sjedi i ako ona zacendra dudu joj daje 😂
Nadam se da ste dobro spavale :) , mi smo jucer nesto nervozni bili samo je visila na cici , malo spavala i u pol 11 jedva zaspala , al dobro je prosla noc barem ☺️ Malo kinderbet , malo pored mame 😍 i jedva cekamo 18.07 i prvi sistematski :) makar nas je i strah radi kilica,kako vazete klince ?
Ja još ne važem jer mi ga je vagala patronažna i u 10 dana je dobio 550 g pa se ne sekiram. Imam veliku vagu koja ima mod vaganja bebe pa ću probati tako 😂.
Mi ok spavali. Ali preko dana ili cika ili ruke. Ležanje je samo na kratko.
Moji veliki otišli sa bakom i dedom na more. 😭😭😭
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Ja vazem na svojoj, prvo stsnem ja sama, pa s njim. Za odjecu mu skinem 150g, al vazem bez pelene.
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Mi se probudili u pol 10, nocas se budio kasika na svakih 3.5 sata, al je oko pol 5 malo njurgao jer je morao kakat. A i Maks mi se probudio u neko doba da je zedan, tak da sam danas malo umorna.
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Vidis nije mi palo na pamet tako je vagat samnom 😂😂 budem je bas vagnula kasnije 😅😅
dan cure ja evo malo spavala sad kraj filipa,jer nocas klasika svakih sat vremena se javljao budio,kenjkao...i uvijek spominjanih 3 sata u komadu mi je sad nemoguca misija 😂 tjesim se proci ce 😂
lijepo sto stariji klinci vam sudjeluju i meni moj doda pelenu ode baciti lezi s njim na krevetu ds ga pricuva i tako...sto se tice krevetica nije ga jos ni dotaknio spava i to malo sto spava ili na meni ili kraj mene...a preko dana ga svi samo ljubakamo mazimo diramo pa nam lakse kad je na kaucu 😂
nego dajte mi recite za porodiljnu,nezaposlena sam...sta ja sad trebam gdje predati ili nesto da bih to dobijala?
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Franova , u hzzo moras ..a sta od papira treba e ne znam , najbolje ti nazvat i zomolis ih da ti kazu sta treba od papira , prikupis i predas ☺️
Franova nakon sto prijavis dijete, odes sa svim papirima na hzzo, da oni evidentiraju da je beba rodjena, tamo jos popunis neki zahtjev.
Ja nisam imala najbolji dan, ispizdise me moji momci. Susjeda me malo spasila popodne, uzela mi veceg na igranje, ali je manji cijelo vrijeme cvilio dok veceg nije bilo, pa i nisam bas imala neke koristi al ok!
Sutra mis ima mj dana, idemo na prvi pregled, bas me zanima kaj kaze vaga!
Idem spavat, laku noc zenske! 😘😘
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Franova nakon sto prijavis dijete, odes sa svim papirima na hzzo, da oni evidentiraju da je beba rodjena, tamo jos popunis neki zahtjev.
Ja nisam imala najbolji dan, ispizdise me moji momci. Susjeda me malo spasila popodne, uzela mi veceg na igranje, ali je manji cijelo vrijeme cvilio dok veceg nije bilo, pa i nisam bas imala neke koristi al ok!
Sutra mis ima mj dana, idemo na prvi pregled, bas me zanima kaj kaze vaga!
Idem spavat, laku noc zenske! 😘😘
Držimo fige da kilice budu super... Btw sretnih vam prvih mjesec dana 😍😘. Bit će bolje danass što se tiče malaca.
Ena isto danas i a pregled, zar ne? Ena javi se 😘.
Mi imali ok noć ali zato cijeli dan ili nq ciki ili u rukama 😂. Jučer nam bila patronažna i imamo 3930 g. Od izlaska 680 g majka sretna .
O
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Sortiraj odgovore
Najstariji