Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lucy233
    05. Rujan 2018. 09:54

Onda ti je vjerojatno skok ako si ga prenila. Taman si u trećem tjednu, a i nije ti to tako striktno vremenski ograničeno. Proc Ce za dan dva

mamica1110
    05. Rujan 2018. 10:02

Jutro cure, moram pohvaliti dijete da smo imali super noc i jos spava sad. Treba uzivati u dobrim danima i sjetiti ih se kad je tesko. 
    Arizona to je taj nezreli probavni sustav i slabi misici. Mi se isto jos borimo s tim i pod tim, pokusaj ga staviti u polozaj za kakanje i prije mu malo izmasirati trbuscic u smjeru kazaljke na satu.
    Ja se isto nadam da cu bar doma moci vjezbati kratko dok obavim gin a kroz mjesec dva bi krenula negdje 2xtj da se maknem iz kuce. 
    Kaj se tice putovanja to i nama tesko pada, iako nam je prvo dijete navikli smo ic i na festivale i svasta nesto i sad je sve stalo... ali vec dogodine ce biti lakse.
    Bas mi ide na zivce kisa, ne mozes lijepo prosetati a i dosta je hladno ujutro pa cekamo da se temp digne. 
    Ugodan dan cure🤗

Arizona
    05. Rujan 2018. 10:02

Joj sad mi je vec malo lakse ..bas sam ispanicarila ovako spaljena i neispavana .. Mislite onda da ne idemo dns obavljat tu prijavu i to .. mozda bolje pricekat ? 

url=https://lilypie.com]

05. Rujan 2018. 10:09

Jutro mamite. Žao mi je zbog teških noći. Naša je bila relativno ok s obzirom da je zaspao u pola 8 i spavao do pola 4...ja se rastužila jer sam tad shvatila da nemam dovoljno mlijeka ni njemu za taj jedan jutarnji obrok pa da pajki dalje,složila mu bočicu i spavao do pol 8...nama danas velikih 3 😊

Rubia
    05. Rujan 2018. 10:49

Hey drugari... dosta sam propustila citati zadnjih dana, kuca stalno puna, svi su navalili zadnja tri dana 🙈
    Ena cestitke na velikih tri 🎉
    Ovo moje dijete je divno sto se tice dana, grcice nije imao zadnjih par dana uopste, ali spavanje nikada ne traje duze od dva sata i ja se lagano pretvaram u zombija nocu... tek sto zaspem on je budan 😩😩😩
    Arizona nama je pomagao mali termofor iz ljekarne, zagrije se i stavi na stomacic i white noise zvukovi sa yt 🤪

lucy233
    05. Rujan 2018. 10:58

Čestitke na tri mjeseca 😊😊 sad ste već veliki

6xmama
    05. Rujan 2018. 11:01

Evo nas malo... Bila patronazna, konacno neki pomak 🙏-taman se spovracala prije vaganja 😧 i sve me bilo strah vage, a ona memi dobila 100 grama u 2 dana 😅, sad smo na 2780...zivio Pre Nan! 
    A kaj se tice povracanja, skuzila sam da mi se ispovraca kad stuca prije obroka, valjda se naguta zraka dok stuca pa joj taj zrak pogurne mlijeko van 😯... Ma bitno da je krenula ta kilaza, malo mi je lakse odma jer se stalno bojim jer ona kolicinski opce puno ne moze pojest, pojede 40-60 ml uvrh glave, al taj Pre Nan je kaloricniji od klasicnih formula-taj se daje nedonoscadi i bebama sa niskom porodjajnom kilazom, tak da cemo ostat na njemu do 4 kg, a dalje onda vjerojatno obicni Nan. 
    Moja misica ima neke svoje seanse svaku vecer, nakon obroka imamo dudanje cice i dremuckanje na njoj i to hoce samo desnu. Ne osjetim bas da joj kaj ide jos na nju(mozda i da, ko zna), al eto valjda samo da me osjeti da sam tu 💕. 
    Evo moje punkerice(to joj je seka kupila body jer je mama bila njihov veliki fan 😂) 

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

ivymicek
    05. Rujan 2018. 11:24

6xmama

Evo nas malo… Bila patronazna, konacno neki pomak 🙏-taman se spovracala prije vaganja 😧 i sve me bilo strah vage, a ona memi dobila 100 grama u 2 dana 😅, sad smo na 2780…zivio Pre Nan!
    A kaj se tice povracanja, skuzila sam da mi se ispovraca kad stuca prije obroka, valjda se naguta zraka dok stuca pa joj taj zrak pogurne mlijeko van 😯… Ma bitno da je krenula ta kilaza, malo mi je lakse odma jer se stalno bojim jer ona kolicinski opce puno ne moze pojest, pojede 40-60 ml uvrh glave, al taj Pre Nan je kaloricniji od klasicnih formula-taj se daje nedonoscadi i bebama sa niskom porodjajnom kilazom, tak da cemo ostat na njemu do 4 kg, a dalje onda vjerojatno obicni Nan.
    Moja misica ima neke svoje seanse svaku vecer, nakon obroka imamo dudanje cice i dremuckanje na njoj i to hoce samo desnu. Ne osjetim bas da joj kaj ide jos na nju(mozda i da, ko zna), al eto valjda samo da me osjeti da sam tu 💕.
    Evo moje punkerice(to joj je seka kupila body jer je mama bila njihov veliki fan 😂)

Neka je krenulo. Sada ćeš i ti biti opuštenija. Živio PreNan 🎉🎉🎉🎉🎉
    Ena ne wekirqj se zbog cicke... Cickio je dobio je sve što mu je trebalo. On je sretan i zadovoljan i to je jedino bitno. Sretna vam velika 3 mjeseca 🎉🎉🎉🎉.
    Rubia bude bilo bolje... Samo da još malo porastu..

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

pharmamma
    05. Rujan 2018. 11:29

Izgleda da nam dosta ljetnih beba ne voli spavati po danu..i moja jučer jedva odspavala triput po pola sata..evo sad sam ju napokon uspjela uspavati,ali pitanje na koliko dugo..noć je bila ok,2 cickanja,dosta prdenja,al sve u svemu mirno..mamice koje se nisu naspavale,probajte nekako nadoknaditi tokom dana

Vrijeme za sebe..hmm..neko posebno vrijeme za sebe zasad nemam..kad mi se posreći da danju odspava 2 sata,to mi je kao praznik 😂 ali nam se frendice često pridruže kad izađemo u šetnju pa mi je to opuštajuće..maknem se iz stana,razgovaram s njima 😊
    Arizona,izađi u šetnju..za početak 10-15 min u blizini zgrade..i mi smo se prvi put vratile nakon 5 min jer je plakala ko luda..evo ni danas ne znamo kako će ispasti šetnja,nekad je nemoguća nakon 5-10 min,nekad uživa sat i pol..
    Čestitka Mihaelu na velika 3 mj ☺️
    6xmama bravo za Beatu i kilice ❤️ medena mrvica ❤️

Noemi
    05. Rujan 2018. 11:32

Ena cestitke za 3 mj. Nemoj biti tužna zbog dojenja.. to nam je ovo društvo i rode nanijelo grižnju savjesti ako ne dojimo.. a vidim da i druge majke znaju bockati žene koje ne doje.. meni je moja pedijatrica rekla samo vi njoj kombinirajte i bocu po noći a kad vas pitali.. samo dojim 😁
    6xmama bravo za Beatu.. misica slatka.. 😘
    Rubia.. suosjećam 😔
    Mi smo jako nervozni i cendravi.. samo bi sisala i nosala se.. ne znam jel ima sad koji skok ili sto.. probava i grčevi nisu.. ugl place svako malo, spavanje jako kratko.. ja sam vise na rubu od umora 😔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.