Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Noemi
    04. Rujan 2018. 11:50

mamica1985

Noemi

Jutro, ni mi nismo spavali.. budjenje i sisa svakih 1-2h..
    Mamica Ja joj dam ponekad ad kad sam umorna od cjelodnevnog i cjelonoćnog sisanja (gladus je veliki) , po noći ad 60 ml plus sisa malo.. mislim da će joj biti malo 30 ml al probaj ili ju duže podoji..
    Ne dajem joj ad svaku večer, nego bas kad zagusti..
    druga mamica 😊 gdje kupuješ pampers? Ja u Dm i jako mi smrdi po plastici. Premium sam kupila.. tebi bolji active and dry? Koristila sam do sada babylove al su počela puštati na ledjima.. hvalite lidlove.. kako se zovu?

Nekad u dm-u, nekad u Bipi, a meni sve pelene smrde po plastici, tak da ne kuzim razliku

Tnx. Netko je napisao da su iz mullera bolje .. pa reko možda si njihove probala.. I babylove se malo osjete, al ove premium mi bas zaudaraju.. al zato mi ne propuštaju.. 
    moja isto radi to sa sisom, rastezanje, pa frkće, pa se baca glavom 😂 onda vise ni ja ne znam jel gladna ili sto.. dam bocu, nece ni malo.. 

04. Rujan 2018. 11:53

Helou. Joj stvarno ste puno natipkale,ko bi popamtio😂😂...mi spavali dobro,od 8 do 4,pa cickanje i nazad do 8 spavanje,pa ujutro poslje papanja još skoro 3 sata,sad bumo dalje vidli. Koristimo pampers 2 ili pampers pelene gaćice(super su mi ali ako se pokaka onda je teže skinuti ga a da sve ne zamrljamo😂😂),piše da su od 6kg pa sam uzela za probu pošto smo već veliki😂😂. Prehlada me pere na Max ...

ivymicek
    04. Rujan 2018. 12:02

bojana27

Ivy ne peglam nista 🤔🤔
    Maja za sad je nemam ali drugi mj je kupujemo :)
    Ma to je super i nema uopce puno posla ..stavis cover na to pelenu i na pelenu liner za kakicu , kad se pokaka to bacim samo u wc i svaka 3 dana upalim vesmasinu na 60 i razgrnem ves , i pokupim i spremim u ladicu 🤪

Ma jedno mislim drugo pipem. Mislila sam na sušenje. Znači imaš taj liner i onda se kao pelenica ne zmaže nego samo to?. To je kao pelena ili je i to platneno pa se i to pere??? Joj oprosti na toliko pitanja ali me baš zanima... Ja ima sušilicu smiju li u sušilicu?

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

ivymicek
    04. Rujan 2018. 12:04

Ena31

Helou. Joj stvarno ste puno natipkale,ko bi popamtio😂😂…mi spavali dobro,od 8 do 4,pa cickanje i nazad do 8 spavanje,pa ujutro poslje papanja još skoro 3 sata,sad bumo dalje vidli. Koristimo pampers 2 ili pampers pelene gaćice(super su mi ali ako se pokaka onda je teže skinuti ga a da sve ne zamrljamo😂😂),piše da su od 6kg pa sam uzela za probu pošto smo već veliki😂😂. Prehlada me pere na Max …

Pa kak te čopilo??? Čaj med limun....😘😘😘 Tebi i Mihaelu.
    Pharma super za more i nadam se da buš se malo odmorila i okupala..

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

bojana27
    04. Rujan 2018. 12:25

Ivy liner bacas i pelenica naravno da se smoci pa i nju promijenis i kod piskanja :) mjenjam cca 3 puta na dan , ako se pokaka i cesce :) 
    Sve moze u susilicu osim covera a oni su tanki i posuse se bez problema :) 
    Poslikam kad se budemo presvlacile 

04. Rujan 2018. 12:30

ivymicek

Ena31

Helou. Joj stvarno ste puno natipkale,ko bi popamtio😂😂…mi spavali dobro,od 8 do 4,pa cickanje i nazad do 8 spavanje,pa ujutro poslje papanja još skoro 3 sata,sad bumo dalje vidli. Koristimo pampers 2 ili pampers pelene gaćice(super su mi ali ako se pokaka onda je teže skinuti ga a da sve ne zamrljamo😂😂),piše da su od 6kg pa sam uzela za probu pošto smo već veliki😂😂. Prehlada me pere na Max …

Pa kak te čopilo??? Čaj med limun….😘😘😘 Tebi i Mihaelu.
    Pharma super za more i nadam se da buš se malo odmorila i okupala..

A nezz,moguće jer nevolim kosu sušiti fenom nego ju obriše i pustim da se suši,pa neki večer legla s mokrom..a zahladilo fino..ma bu prošlo,samo da Mihael ne pokupi...😘😘😘tebi i kikachima ☺️

• Maja82
    04. Rujan 2018. 13:00

bojana27

Ivy liner bacas i pelenica naravno da se smoci pa i nju promijenis i kod piskanja :) mjenjam cca 3 puta na dan , ako se pokaka i cesce :)
    Sve moze u susilicu osim covera a oni su tanki i posuse se bez problema :)
    Poslikam kad se budemo presvlacile

A koliko onda treba imat pelenica? Tipa 20-tak?
    Ja razmisljam kupit perilicu/susilicu al me inace svi plasili da ne valja da su u jednom. Al za odvojenu nemam mjesta nikako. Pa sam onda mislila platnene uzet, bojim se da bi mi se dugo sad susile po zimi u stanu.. al ak i ti.susis na zraku mozda bi mogla. 
    A peru se na 60 znaci? Mislis da ne treba na 95 ak su popiskene il pokakane? Sori evo i od mene sto pitanja 😂

japanka
    04. Rujan 2018. 14:02

Noemi, ja kupila mullerove pelene i uzaaaasno mi smrde po plastici a koristim babylove trojku, ok su mi, uglavnom ne propuste (mislim da se dogodilo malo koji put ali kad se puno pokaka nema pomoci koje god da jesu  ). 
    Moja curka sinoc tako lijepo spavala, nisam se tako odmorila otkad se rodila. 
    Pharma kako izvedes more s bebom? Muz i ja odemo na plazu i na smjenu se okupamo na 10 min, ona vec krene kmecati, ne da se bas dugo drzati u kolicima 
    I kod nas je putovanje bilo super - prespavala cijeli put, s dudom, a nigdje drugdje ne prihvaca dudu osim u autu?! 
    Bas cu probat kupiti ove dude koje su cure navele... bila sam uzela nuk pa odbija pa mam, tu je u autu koristila ali nece nigdje drugdje pa mozda treca sreca

lucy233
    04. Rujan 2018. 14:20

Mi smo imali standardno dobru noć. probudio se u 8:30 i otkad se probudia pa do sad, spavao je jednom 40 minuta. I baš za inat danas samo na ruke želi. Valjda ce napokon zaspat sad. Nogom guram kolica dok sjeckam povrće, držim ga jednom rukom drugom mješam, jedva sidnem na WC.. jedva čekam da muž dođe s posla da se mogu otuširat.

Joj, ja jedva čekam maknit široko povezivanje da ne moram više toliko robe prat a kamoli još platnene pelene. Baš sam lijena, znam.

pharmamma
    04. Rujan 2018. 14:21

japanka

Noemi, ja kupila mullerove pelene i uzaaaasno mi smrde po plasticia koristim babylove trojku, ok su mi, uglavnom ne propuste (mislim da se dogodilo malo koji put ali kad se puno pokaka nema pomoci koje god da jesu).
    Moja curka sinoc tako lijepo spavala, nisam se tako odmorila otkad se rodila.
    Pharma kako izvedes more s bebom? Muz i ja odemo na plazu i na smjenu se okupamo na 10 min, ona vec krene kmecati, ne da se bas dugo drzati u kolicima
    I kod nas je putovanje bilo super - prespavala cijeli put, s dudom, a nigdje drugdje ne prihvaca dudu osim u autu?!
    Bas cu probat kupiti ove dude koje su cure navele… bila sam uzela nuk pa odbija pa mam, tu je u autu koristila ali nece nigdje drugdje pa mozda treca sreca

Zasad nikako 😂 izveli šetnju uz more i to je to 😂 mislim da će kratkog kupanja biti samo ako ju ostavim s bakom i dedom u apartmanu  🙈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.