Arizona, moras paziti na sebe! Koliko vidim tek 2 tjedna od poroda?? Ja sam cijelo vrijeme samo hodala u pidzami i potkosulji da lakse mogu dojiti bebu, nisam na nista licila prva dva i pol tjedna sigurno. A onda sam se pocela bolje osjecati sa šavom pa je sve zivnulo. Jer ni sjediti nisam mogla ni saginjat se bas.
Ja sam dojma da su mi vitamini pomogli jer jesti nekad nisam stigla dovoljno. Znas kako kazu babe - zeni je grob otvoren prvih 40 dana nakon poroda. Ne kaze se to bezveze (iako su nova vremena ali opet)
Babyblue i meni je pisalo na otpusnom od 8.dana zivota ali je patronazna rekla da cekam pedijatra pa sam poslusala
Jutro
Na brzinu vas pozdravljamo...nadam se da ste imale dobru noc,ugodan dan svima 😘😘
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
6xmama - hrabra kao lav 😘
Ena - nemoj se gristi 😘
Bojana - hvala ti, popila sam sinoc i jutros brufen 600 i lakse je, nije skroz nestala bol, ali bar ne zelim glavu razbiti od zid 😂
Arizona - mlada si mama, to sve kroz sto prolazis je normalno i jako tesko, znam. Ja sam s prvom bila rasulo, plakala sam valjda svih 6 tjedana babinja, nesigurna u sve, mala je bila jos vise cendrava zbog tog mog stanja. Jos sam si nabila ritam super zene da moram drzati sva 4 kuta kuce pic pic i da mala bude super, stalno sam se s muzem svadjala, mala je bila na cici 0-24, nisam uopce spavala, zaboravljala sam jesti, da nije bilo kave i napolitanki vjerojatno me ne bi vise bilo. Proslo je, ali bilo je uzasno uzasno tesko. Plac bebe i nemoc je najgore nesto, pogotovo za mame prvog djeteta. Sad mi je ipak lakse, znam da mora plakati, samo je bitan nacin na koji se ja nosim s tim. Kad sam sama s njom, kad mi je previse jer je ona uzasno placljiva, a da znam da je nahranjena i presvucena, ostavim je na sigurnom u kinderbet, izadjem iz sobe u kupaonu i 10ak minuta disem da dodjem sebi.
Drzi se, nitko se nije rodio kao svemajka, kao sto drustvo zeli prikazati. I da - pocni piti neke vitamine tipa Elevita, normalno je da ti nije dobro nakon izlaska - porod je ogroman stres za tijelo, hormoni, umor. Ravnaj se prema sebi, pogotovo kad ces biti sama, ne forsiraj nsgo koliko mozes. 😘
Pozdrav,
mamice koje kombinirate dojenje i dohranu, kako da budem sigurna da je beba sita, bočicu mi nikad ne pojede do kraja.
Jel vi imate nekog reda u hranjenju, svakih koliko sati otprilike? Ja kad pomislim da je možda gladna, napravim bočicu, a ona samo pola pojede uglavnom.
Mandarina ..prva je bila samo na flasici i jela je svaka 3 h , izmedu ako je plakala i bila nezadovoljna , malo se nosila , malo dudala dudu , i tako svasta po malo :)
A sada kada samo dojim , nekad jede nakon 4h , nekad nakon 2 h ..svakako
Pozdrav,
mamice koje kombinirate dojenje i dohranu, kako da budem sigurna da je beba sita, bočicu mi nikad ne pojede do kraja.
Jel vi imate nekog reda u hranjenju, svakih koliko sati otprilike? Ja kad pomislim da je možda gladna, napravim bočicu, a ona samo pola pojede uglavnom.
Ja uvijek nudim prvo cicu pa nekad pojede jednu, nekad obe. Ako ubrzo nakon toga place, stavim svoj cisti prst pa ako vuce kao da cica, napravim 60ml ad-a, ako to sve pojede i ubrzo nakon toga plac, malo dam dudu i nosim pa vidim ako se smiri, ne radim vise, ako nastavi plakati, napravim jos 60ml. Ne pojede uvijek sve i hranim ju na zahtjev, ne na sat.
Jutro curkice.
Jutarnja rutina s klincima odrađena. Jedni u vrtiću a jedan spava. Idem kuhati i čistit a tako mi se neeeedddaaaa. Izležavala bih se i surfala i ništa ne radila (a moram jer imamo goste).
Ja si nekad razmišljam jel moj gladan jer on fakat dosta cendra.. ali mislim si da je trbuh iako cucla ruku silovito ali onda neće uvijek cicu. Duda nam je totalno out od kad je otkrio prstiće...
Eto idem se dić iako ko se neda i nešto napraviti...
Ljubim vas i uživajte u danu
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Jutro cure!
Mi smo danas u velikim pripremama jer idemo u Split.
Sutra prvo moramo na dječju kirurgiju da nam pogledaju pupčanu kilu, pa onda u pedijatrice na cjepivo. Baš nam je naporan dan sutra, nadam se da će i jedno i drugo proć dobro
Dobar dan, kloke..samo da vas malo pozdravim. Mi smo super, malo smo umorni al izdrzljivo. Odprilike svaka 3 sata papamo, po noci nekad zna biti 4h. Sad smo pocele biti sve vise budne po danu pa se malo i druzimo. Grcimo se malo i stenjemo dok se ne pokakamo al nije strasno. Za nju nikakve kapi nisam jos uzela jer mi je patronazna rekla kad budem isla k pedijatrici da se s njom posavjetujem bez obzira sto su ovi u bolnici rekli. Jucer smo obavili i prvo kupanje i isle u setnju do bake 😍
6×mama preslatka je Beata i drago mi je sto napredujete.
Cestitam na velikih 2 i 3 mjeseca 😁
Arizona, znam da ti je tesko pogotovo jer nam je prva beba i sve novo. Al bit ce bolje..malo dok ulovimo ritam. Mene i je najgore bilo prvi tjedan, boli te rana jos jako, ne mozes se normalno ni dizati ni drzati bebu nista. Al sad mi je sve bolje i bolje, cim manje rana boli. Jedino sto ne volim biti sama, a muz radi skoro cijeli dan 😣 al nekako se i na to navikavamo. Velika pusa od mene i Rite 😘
All of God’s grace in one tiny face 💟
Da se javim malo, čitala sam po noći jer je gospodin bio budan, od ponoć do 3 i od 5 do 6 i pol. Par puta vrisnuo dok se nije isprdio al inače je bio ok, nego je spavao jučer kasno popodne puno pa sam znala kakva me noć čeka. Mi smo ga jučer išli prijaviti na matični i baš mi je lijepo pasao izlazak 😁 nisam puno hodala jer je muž blizu parkirao al čisto da malo izađem i ja iako smo svaki dan u dvorištu.
Čestitke na 2 i 3 mjeseca i 6xmama za Beatu 🎉🎉
I sad čekamo patronažnu, trebala bi ga okupati danas.
Kako su vama spavale ovako male bebe, moj je stalno na boku. Kad može na leđa? Kad na trbuh?
I znam da sam još nešto htjela pitati ali sam zaboravila što. Javim ako se sjetim
Sortiraj odgovore
Najstariji