Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Arizona
    04. Rujan 2018. 23:26

Mamice svaka vam cast na vjezbama.. ja sam htjela kao pocet u 2.tromjesecju nesto lagano za trudnice pa nula bodova na kraju.. Nikad nisam uspijela biti redovita..par puta sam prije pokusala..ali bi na kraju odustala.. makar ne bi mi bilo lose malo se utegnuti...

url=https://lilypie.com]

mamica1985
    05. Rujan 2018. 09:06

Joj - vrijeme za sebe, dobra tema. Pokusavam bar kad muz dodje da on preuzme malu da se ja starijoj posvetim bar na sat vremena, a na sene bas i ne mislim u ovom periodu. Vise me muce kucanski poslovi, nego vrijeme za mene. Ako mala odspava dobro noc i ne cendra po danu, to dozivljavam kao vrijeme za mene. 😂 jos mi muz jucer komentira - eto, imali smo veliko dijete, poceli smo opet putovati i uzivati i sad je sve stalo i ispocetka - drugo dijete je bila zajednicka odluka, ali opralo ga valjda jer je mala bas cendrala i bila zahtjevna jucer, meni to padne na pamet vise puta u danu, a pogotovo noci. 😂
    Arizona - sredi se i idi u setnju, nahrani ga i akcija. Boze moj, ako i zaplace, beba je, one placu, vratis se doma.
    Zene moje, mene takva migrena vec 3.dan ubija, isplakala sam dusu iz sebe od boli u noci, zbog dojenja ne smijem Caffetin, a on mi jedini pomaze. Da znate da sam razmisljala o prestanku dojenja samo da mogu popiti tabletu i olaksati si bol. I k'o za vraga, mala spavala sinoc 21:15h do 4:30h u komadu, a ja bauljala po stanu od bolova. :(

Arizona
    05. Rujan 2018. 09:13

Jutro ili koje je vec doba ..znaci koma noc.. kooomaaa.. od pola 4 cica..plac..cica..plac.. ne spava ugl..samo me gleda pa pocne..sve mi bilo zao decka koji ovaj put nije pobjegao pa sam ja otisla s malim u dnevni..digla se mama.. probala ususkat i mene i njega.. ne znam jesmo li ulovili ista sna .. sad srcem bruo neku kavu da me digne iz mrtvih dok ga mama drzi... ajme.. a trebamo dns ic prijavit ga i to sve.. ne znam hocu li igdje ic ak ovak nastavi.. kaj mu je sad? Ne lici mi na grcice jer nije tak divlji.. vise ko da hoce kakat al ne moze do kraja.. ne znam..ne znam.. 
    Nadam se da je vama bila bolja noc

• Maja82
    05. Rujan 2018. 09:29

Ivy hvala tako sam i mislila sa 6 tj pocet, otici cu taman kod dr na pregled i pocet doma za pocetak.. slozim si doma trening bez problema ali u principu vise volim ic na aerobic il teretanu - to mi je inace vrijeme za mene i ispusni ventil 😂 Probat cu upisat nes na zimu mozda ako muz bude mogao malu pripazit a da se ja sat vremena zaletim, taman dotad malo doma vratim snagu.
    Arizona zao mi je zbog noci.. moguce da se muci oko prdaca/kakanja. Oni to jos naprosto ne znaju napravit 😣 Ne znam jesi probala mu dizat nogice onak na trbuh i kao vozit bicikl.. nasa nakon par min vjezbanja ugl ispali. Ili toplo na trbuh - rucnik ugrijan fenom ili ak imas one vrecice/ gelove sto se griju. 

ivymicek
    05. Rujan 2018. 09:30

Arizona

Jutro ili koje je vec doba ..znaci koma noc.. kooomaaa.. od pola 4 cica..plac..cica..plac.. ne spava ugl..samo me gleda pa pocne..sve mi bilo zao decka koji ovaj put nije pobjegao pa sam ja otisla s malim u dnevni..digla se mama.. probala ususkat i mene i njega.. ne znam jesmo li ulovili ista sna .. sad srcem bruo neku kavu da me digne iz mrtvih dok ga mama drzi… ajme.. a trebamo dns ic prijavit ga i to sve.. ne znam hocu li igdje ic ak ovak nastavi.. kaj mu je sad? Ne lici mi na grcice jer nije tak divlji.. vise ko da hoce kakat al ne moze do kraja.. ne znam..ne znam..
    Nadam se da je vama bila bolja noc

Možda ti je skok u razvoju!!! Onda du na ciki non stop i cendravi o slabo spavaju. Naučit ćeš sad kad si mama da sve što nije redovito ili je faza ili je skok ili su zubići...
    Mamica tak i moj meni zna reći kao što sr to sada dogodilo jer smo imali ovo dvoje vwćih i svqšta smo mogli a sada sve iz početka. Meni to malo teže padne (iako znam da smo skupa odlučili ali sam ja ipak malo više bila za)
    Mi smo imali noć punu frkanja i prđenja sa dosta cikanja ali bez buđenja pa je kao ok.
    Danas am ja ujutro imala šiziku na najstarijeg ali kao pomirili smo se.   Vidjeti ćemo kad se vrati iz vrtića...
    Ljubim vas i razmišljam o još jednoj kavi...

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

Arizona
    05. Rujan 2018. 09:32

Mamica kuzim te skroz za migrenu..ja u trudnoci imala ..2 dana trpila u zamracenoj sobi ..nisam htjela popit nikakvu tabletu..na kraju sam od bolova pocela povracat i stvarno vise nisam mogla izdrzat..pa sam zvala ginica kaj smijem uzet.. nije bila moja doza tableta za tu situaciju ali stalo je .. valjda je taman najgore proslo.. probaj popit bilo kaj kaj se smije tokom dojenja... 

lucy233
    05. Rujan 2018. 09:38

Arizona, meni je skok s njim tocno na puna dva tjedna bia jer sam ga prenila, vidim da i tvoj bebac sad ima dva tjedna pa moguće da je to. Samo ti njemu daj sisu kad god traži, to Ce ti značajno skratit vrijeme skoka jer šta prije navuće dovoljno mlijeka prije će se vratit u normalu.

Mi smo opet imali ludilo noć, ali jučerašnji dan...zaspa jednom 40 minuta jednom 20 minuta ostalo plač i sisa cili dan. Prestala sam vjerovat da je to faza, jednostavno mi dijete po danu ne spava. Izgubila sam nadu u dovršavanje diplomskog do kraja 9og 😢 

Arizona
    05. Rujan 2018. 09:41

Probala sam dizat nogice prema prsima..tako su mi pikazali u rodilistu.. iako ako jace place onda mi ne da.. ovo za kao voznju biciklom nisam znala..tnx..probat cu. . Izgleda da ga malo smiri kad mi kao lezi trbuhom na mojim prsima.. dok ne pocne trazit cicu koju malo nategne ps opet cendranje... 
    Za skok..vidjela sam da spominjete nesto..isto nisam znala za to.. sad sam guglala.. hah..moglo bi i to biti po ovome kaj sam procitala... 

Arizona
    05. Rujan 2018. 09:45

Lucy da..jedino se iz clanka vrijeme bas ne poklapa ali isto je rodjen iza termina..4 dana.. a mis moj mali.. a bas i jucer komentiramo kako mu je ova robica koja mu je prosli tjedan bila velika..sad skoro pa mala.. jos je i u tjedan dana od kad smo izasli iz rodilista dobio 370 g.. to vaganje je bilo prosli petak

• Maja82
    05. Rujan 2018. 09:54

Mamica1985 probaj Brufen 600 u granulama. Moze ti gin poslat recept na ljekarnu. Meni pomogne kod migrene, veca je ipak.doza a smijes ga piti, ne sjedne na zeludac. Doduse inace sam uz to popila i normabel ali u trudnoci i sada ne, al svejedno bi mi bar malo popustilo.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.