Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bojana27
    04. Rujan 2018. 15:24

Maja ne , ne smiju se na visoj prat ..izgube moc upijanja kao ..pogotovo coveri , oko 20 tak da ..ja imam polovne i nesto novih ..sluze svrsi , ima grupa na fb di ti cure prodaju tako sam i ja kupila ..evo vani je poluoblacno a one se suse ☺️☺️  Koristim ariel i iz dm-a dez sredstvo stavim u posudicu gdje ide omeksivac jer njega isto ne smijes koristit ☺️

• sanela007
    04. Rujan 2018. 16:20

Pozdrav mamice! -:)
    Da li ima ovdje koja mama koja je iskljucivo dojenoj bebi davala caj od komoraca za želučić ili opcenito nekakvu tekucinu na bočicu?
    Ukoliko je, da li joj je beba normalno sisala, nije odbijala dojku I nije manje jela zbog te bocice I unijete tekućine?
    Ukoliko ste davale, kada je to bilo, poslije obroka ili izmedju obroka? 
    Ne bih htjela osudjivanja da dojenoj djeci ne treba nikakav caj ili voda jer to znam, samo me zanima da li ima mama koje su ipak davale I kako je to I je li uopce utjecalo na dojenje?
    Moj ima sada 12 tjedana I vise ne znam bi li mu to pomoglo ili odmoglo.....

bojana27
    04. Rujan 2018. 16:32

Sanela nisam davala al sam pila hipov caj za dojilje u njemu ima komoraca i kima i anisa pa ako ima grcice zna pomoc :)

lucy233
    04. Rujan 2018. 16:41

Ja sam mu pokušala dati hippov čaj,ali popia bi 10,15 ml i nebi tia više..pa bi ostatak ja popila :D vodu isto nije htio

ivymicek
    04. Rujan 2018. 17:41

sanela007

Pozdrav mamice! -:)
    Da li ima ovdje koja mama koja je iskljucivo dojenoj bebi davala caj od komoraca za želučić ili opcenito nekakvu tekucinu na bočicu?
    Ukoliko je, da li joj je beba normalno sisala, nije odbijala dojku I nije manje jela zbog te bocice I unijete tekućine?
    Ukoliko ste davale, kada je to bilo, poslije obroka ili izmedju obroka?
    Ne bih htjela osudjivanja da dojenoj djeci ne treba nikakav caj ili voda jer to znam, samo me zanima da li ima mama koje su ipak davale I kako je to I je li uopce utjecalo na dojenje?
    Moj ima sada 12 tjedana I vise ne znam bi li mu to pomoglo ili odmoglo…..

Moji nisu htjeli..  probaj mu davati na žličicu malo po malo. Tako ti neće utjecati na dojenje a vidjeti ćeš želi li uopće... 😊

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

• sanela007
    04. Rujan 2018. 18:20

Mamice, jos jedno pitanje... puna sam pitanja danas :) A sta kad me vasi odgovori barem malo utjese da nisam jedina u nekim svojim problemima....
    Pa pitanje je imate li vi svaki dan ili barem neki dan u tjednu vremena za sebe, da ostavite bebaca od 2-3 mjeseca nekome (muzu, baki, svekrvi) a vi izmedju dojenja odete od kuce malo razbistriti glavu....prosetati u grad, otici u shopping ili jednostavno se malo maknuti od kuce.... 
    Pomogne li vam to u rjesavanju stresa I da ste malo opustenije? 
    Meni je doktorica (da, morala sam potraziti strucnu pomoc) rekla da moram u danu naci vremena za sebe,da ne smijem biti rob djetetu, da njemu nista nece biti ako ostane sat dva sa muzem ili bakom.
    Probala sam tako par puta ali svejedno u gradu razmisljam kako je, saljem poruke da li place I ne mogu se opustiti...
    Jesam jedina ovdje takva???

Arizona
    04. Rujan 2018. 18:43

Ej..stvarno ste puno tipkale.. naravno mali se opet probudio kad sam bila pri zadnjim stranicama pa sam jos dodatno sve zaboravila..  
    Ugl..procitala sam da nekome izbija zubic..jesam krivo vidjela ili beba ima samo mjesec dana..pa jel zubici ne krecu kasnije? Moja mala piranja ce mi otkinut cicku posto isto zna divljat tokom dojenja kad treba kakat ili prducnut.. a nekad zaspi pa kad ju hocu izvuc onda tako čopi da sve zvijezdice vidim😅
    Za pelene..mi smo samo na pampersu zasad jer imam one bonove za popust iz dm-a pa da to ne bacim bezveze.. procurilo je par puta.. iako sam ja bila kriva prva 3. jer sam tek ucila pa nisam bas dobro stegnula i namijestila.. 
    Za keksic..netko je pisao vec nakin 3 tjedna.. znaci ne mora se cekati onaj 1.pregled kod ginica sa 6 tjedana? 🤔
    E i moram pohvaliti dragog.. malo se trgnuo nakon one svadje .. jos ima tu trzavica i dosta posla i razgovora..ali ajde barem vise ne izgleda kao da mu nije stalo.. 🙂 valjda budemo nekako..
    Ja si mislim izac 1.put s kolicima malo po kvartu..al moram priznat da mi je bed.. kaj ako na sred ceste pocne trazit cicat ili ne znam.. bojim se dal puse previse ..jel vruce..jel ovo jel ono... a tako bi se htjela malo urediti da licim na nesto i da izadjem iz stana i mozda konacno da imam koju fotku s njim,a da ne izgledam ko strasililo s puđom i podocnjacima😅😅😅

url=https://lilypie.com]

Arizona
    04. Rujan 2018. 18:53

Sanela..moj je jos premali da ga ostavim s nekim..evo sutra bi ga trebali ic prijavit i jos neke sitnice i meni ga je bed ostavit s mamom ..kaj ak bude htio papat,a mi se zadrzimo..tak da svi idemo..mama ce ga cuvat u autu dok mi obavljamo kaj treba.. a kasnije kad ona ode ..drugoj baki ga ne bi dala na cuvanje nikako.. jedino njegovoj teti .. decko nemam pojma kad ce bit sposoban sam ostat s njim... a sad trenutno doma jedva i na wc odem kad sam skroz solo.. mama veli da pretjerujem..ali ima 2 tjedna i meni je sve novo i strah me..ali valjda cu se priviknut s vremenom da ga ostavim s nekim i da je to normalno..slazem se da mama treba i mora imati vrijeme za sebe jer ce puknut... 

url=https://lilypie.com]

lucy233
    04. Rujan 2018. 19:09

Ja sam ga prvi put ostavila s 10 dana dvi ure materi, jer sam morala na ispit. Znala sam da moram ic pa sam par dana prije izdojavala svaki dan pomalo. Tako sam nastavila raditi i svako dva tjedna imam dovoljno mlijeka za pobic dvi tri ure sama bez njega. Mislim da je svakome potrebno to, nismo prestale bi osobe koje smo bile, naravno da nam treba vremena za sebe. To nije ništa loše. I naravno, stalno zovem pitam kako je ali opet se nakon tog izlaska bolje osjećam...
    Arizona, ja sam napisala za keksić nakon tri tjedna. Nisam cekala pregled,ali šavovi su otpali, krvarenje je bilo skroz na minimumu i želila sam to napravit. Mislim da je najbitnije ne osjećat bol i imati želju za tim, da možeš biti maksimalno opušten. 

bojana27
    04. Rujan 2018. 19:11

Sanela , eto ne znam sta bih ti rekla ..ja se stignem i istusirat i sve , idem frizeru u cetvrtak i bit ce s muzem blizu salona dok me ne namalja pa cu ja bit s njom , jednostavno nekako nisam imala potrebe ni saru nikad ostavit koja ima sad 5 pa ni nju koja ima 2,5 mj ..al nismo sve zene iste 🙂🙂 nadam se da ce ti to pomoc i da ce sve bit ok 😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.