Pozdrav mamice.. Evo da se i mi pridružimo.. Danas nam je tjedan dana, spavamo, papamo i kakamo.. 😂😆
Sutra počinjemo sa K D3 vitaminina, pa me zanima kako vaše bebice reagiraju na to, čitala sam da uzrokuju grčiće.. Jel to stvarno tako?
Pharma - mogu onaj brufen 600 u granulama popiti za ovu divljacku migrenu? Kazu da se brufen ne izlucuje u mlijeko u nekoj znatnoj kolicini?
Možeš 😊 po smjernicama dojilje smiju ibuprofen
Hvala ti, svi neke oprecne info imaju
Pharma - mogu onaj brufen 600 u granulama popiti za ovu divljacku migrenu? Kazu da se brufen ne izlucuje u mlijeko u nekoj znatnoj kolicini?
Hvala ti, svi neke oprecne info imaju
Lupocet se isto smije? ( koliko znam smijemo paracetamol..?)
Mene isto danas razara glava 😭
Nece njoj smetati ta kolicina od 600mg koju popijem?
Pozdrav mamice.. Evo da se i mi pridružimo.. Danas nam je tjedan dana, spavamo, papamo i kakamo.. 😂😆
Sutra počinjemo sa K D3 vitaminina, pa me zanima kako vaše bebice reagiraju na to, čitala sam da uzrokuju grčiće.. Jel to stvarno tako?
Babyblue dobro dosli!
Ja nisam davala nista dok nisam otisla kod pedijatra na prvi pregled. On mi propisao oleovit kapi - to je samo d vitamin, nema k. Ne mogu reci da redovno dajem, bas zbog tih info da uzeokuje grceve bebama. Moja je sada dosta vani i mislim da dobiva na suncu dosta vitamina. Poslije 3mj mislim davat redovno kapi. Sad se bojim grceva. Pedijatar propisao dvije kapi dnevno a ja ponekad dam 2, nekad 1, a nekad nijednu. Ali kazem, sad je dosta suncano pa mislim da nije toliko potrebno davati kao sto je kasnije.
Ma znam, al nama su na otusnom pusmu napisali da ih moramo koristiti od 8. dana do 13. tjedna...
To svatko svoju politiku vodi očito... 🤔 Nadam se da to bude ok na kraju i da neće biti prevelikih problema...
Ena cestitke na 3mj! Probaj jos vratit mlijeko al ak ide ide ak ne ne, ne treba ti dodatno nervoze i griznje savjesti!
6xmama super za porast! Beata je preslatka!
Babyblue dobrodošla 😊 ja svom dajem i nemamo problema s grčićima,ali u nas je suncano pa ove misece nije toliko bitno, više će na zimu bit
6xmama pa morala je mala punkerica u početku bit buntovna, sad će ona to nadoknaditi 😀
Ja sam danas mami uvalila unuka i otišla se bacit u more, preporođena sam.
Prvi izbor kod dojenja je brufen. Mozes i paracetamol ali se on izlucuje u mlijeko u vecoj kolicini od brufena :)
Sta se dojenja i osudivanja tice , prvu curu nisam nis dojila , bila sam uvjerena da mj dana jesam ..a sad kad L dojim shvatila sam da nisam ni dana ..prva je rodena ranije , slaba , nesto slicno kao kod 6x mama samo kilu manja 🙂 i bile isto na prenanu i poslije na nanu :)
Stalno neke polemike oko dojenja , sta je meni glupo ..tko hoce nek doji , tko nece nece ..nekome je to tesko , nekome zamorno , netko nije za to , a netko stvarno u tome uziva ..pa opet polemike kolko dugo dojiti i tako ..sve smo mi majke , sve mi zelimo najbolje za svoje malisane i necemo s nicim pogrijesiti , bitno da su siti i zadovoljni ❤️ A na nama je da uzivamo u njima 😍
Sortiraj odgovore
Najstariji