Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    6xmama
    05. Rujan 2018. 17:23

Iskreno-meni je žao kaj nam je dojenje propalo,al ne dopuštam da me to slomi nit dopuštam da me itkoosuđuje nit itko na to ima pravo...prošla sam devet krugova pakla u ovoj trudnoći i sam Bog mi je pomogao da sad držim zdravo biće u rukama.Gdje god da sam došla kod doktora,svi su mi govorili da sam jako hrabra sa kronicnim bolestima i sa toliko godina ic na jos jednu trudnocu...kad se svega sjetim,način hranjenja je u cijeloj priči najmanji problem.Bitno da je ona meni  živa i zdrava i konacno u mojim rukama 

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

05. Rujan 2018. 17:31

6xmama

Iskreno-meni je žao kaj nam je dojenje propalo,al ne dopuštam da me to slomi nit dopuštam da me itkoosuđuje nit itko na to ima pravo…prošla sam devet krugova pakla u ovoj trudnoći i sam Bog mi je pomogao da sad držim zdravo biće u rukama.Gdje god da sam došla kod doktora,svi su mi govorili da sam jako hrabra sa kronicnim bolestima i sa toliko godina ic na jos jednu trudnocu…kad se svega sjetim,način hranjenja je u cijeloj priči najmanji problem.Bitno da je ona meni živa i zdrava i konacno u mojim rukama

Tako je draga,potpisujem😘. Prošle ste sve i svašta vas dvije i sad ste zasluženo zajedno,uživajte u paženju,maženju i svim čarima roditeljstva. Svaka majka će dati sve od sebe da njenom djetetu bude dobro i da bude sretno,tebi draga svaka čast na hrabrosti i strpljenju koje si imala kroz cijelu trudnoću i porod,mama lavica😘😘😘😘.Ljubimo vas Mihael i ja😘😘,nedajte se nikome zaje...😊

6xmama
    05. Rujan 2018. 17:35

Ena,!
    Isto tak-ne grizi se ak dojenje više nejde,pa 3 mjeseca je super puno,dobio je sve kaj mu je potrebno!Pusa tebi i Mihecu 

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

05. Rujan 2018. 17:51

6xmama

Ena,!
    Isto tak-ne grizi se ak dojenje više nejde,pa 3 mjeseca je super puno,dobio je sve kaj mu je potrebno!Pusa tebi i Mihecu

Ma nije da se grizem baš nešto ekstra,htjela bi zbog njega,baš mi se ljepo naviknuo na cicku ak se noću probudi,jutros je jedva prihvatio bočicu..a i sebična ja,lakše mi cicu dati nego ustajati,slagati bočicu,pa se razbudi,dok opet zaspi😋☺️😘😘😘

Arizona
    05. Rujan 2018. 19:28

E ovaj skok..ako je to skok.. ubija me.. tak se krivo osjecam jer se slabo nosim s tim svim.. umor..neispavanost..njegov plac.. njegovo slabo spavanje i divljanje na sisi.. samo bi htjela da mu bude dobro.. bas sam bitchy prema svima danas zbog svega.. sve mi je to novo i privikavam se..masu toga ne znam i moram tek nauciti.. nadam se da je to normalno..nisam valjda losa mama zbog svega toga? 😥 
    Btw...nismo nis obavili dns.. maticni ne radi srijedom, a mup radio do 13h.. na kraju smo sjeli na kavu s malim kratko da "iskusim slobodu i vanjski svijet" ..znaci jedva sam dosla k sebi kad smo se vratili.. odjednom mi je bilo muka..glava pocela bolit..tolika slabost u meni.. jel i vama tako bilo? Znam da kazu da je bitno da se miruje prvo neko vrijeme nakon poroda.. ali ovo bas nisam ocekivala.. dok sam doma mi je ok..ali ovo vani dns..ne znam..jel to normalno..pa tak slabasno se nisam osjecala ni u trudnoci...
    Cestitke na 2. i 3. mj. 
    6xmama nismo ni sumnjali u tvoju frajericu.. bas je slatka mala.. 
    I netko je pitao za vitamine.. ja sam se isto bojala grceva ali kombiniramo uz biogaiu i dajem svaki dan sa oar kaoi svog mlijeka i nisam primijetila da mu smeta..hvala Bogu.. 

url=https://lilypie.com]

lucy233
    05. Rujan 2018. 20:16

Arizona

E ovaj skok..ako je to skok.. ubija me.. tak se krivo osjecam jer se slabo nosim s tim svim.. umor..neispavanost..njegov plac.. njegovo slabo spavanje i divljanje na sisi.. samo bi htjela da mu bude dobro.. bas sam bitchy prema svima danas zbog svega.. sve mi je to novo i privikavam se..masu toga ne znam i moram tek nauciti.. nadam se da je to normalno..nisam valjda losa mama zbog svega toga? 😥
    Btw…nismo nis obavili dns.. maticni ne radi srijedom, a mup radio do 13h.. na kraju smo sjeli na kavu s malim kratko da "iskusim slobodu i vanjski svijet" ..znaci jedva sam dosla k sebi kad smo se vratili.. odjednom mi je bilo muka..glava pocela bolit..tolika slabost u meni.. jel i vama tako bilo? Znam da kazu da je bitno da se miruje prvo neko vrijeme nakon poroda.. ali ovo bas nisam ocekivala.. dok sam doma mi je ok..ali ovo vani dns..ne znam..jel to normalno..pa tak slabasno se nisam osjecala ni u trudnoci…
    Cestitke na 2. i 3. mj.
    I netko je pitao za vitamine.. ja sam se isto bojala grceva ali kombiniramo uz biogaiu i dajem svaki dan sa oar kaoi svog mlijeka i nisam primijetila da mu smeta..hvala Bogu..

Joj ovo kao da sebe slušam :D ja sam prvih misec dana bila uvjerena da se nitko ne nosi s majčinstvom gore od mene, i da sam grozna mama šta nisam osjećala samo radost nego i umor razdražljivost i slično. I znaš šta mi je najbolje pomoglo, kad sam počela ostajati sama. Onda sam shvatila da sve mogu i da ako beba plače plače jer je nešto muči a ne jer sam ja loša majka i otad sam puno mirnija. Kad je netko kraj tebe onda se osjećaš slobodnom puknut po šavovima.

Ne znam piješ li željezo dodatno, slabost ti od manjka njega može doć

05. Rujan 2018. 20:25

Arizona

Btw…nismo nis obavili dns.. maticni ne radi srijedom, a mup radio do 13h.. na kraju smo sjeli na kavu s malim kratko da "iskusim slobodu i vanjski svijet" ..znaci jedva sam dosla k sebi kad smo se vratili.. odjednom mi je bilo muka..glava pocela bolit..tolika slabost u meni.. jel i vama tako bilo? Znam da kazu da je bitno da se miruje prvo neko vrijeme nakon poroda.. ali ovo bas nisam ocekivala.. dok sam doma mi je ok..ali ovo vani dns..ne znam..jel to normalno..pa tak slabasno se nisam osjecala ni u trudnoci…
    Cestitke na 2. i 3. mj.

To je sve normalno i ne,nisi loša mama zbog toga,eto i ja pošizim često jer nemogu slušati kako plače a neznam kaj mu je,gladan nije,pelena čista..neznaš više kaj bi..ali..
    To su male bebe koje nas trebaju i neznaju drugačije komunicirati nego plačem,govore nam spava mi se,gladan sam,dosadno mi je,boli me..e bilo bi idealno da ih razumijemo😂😂,ali strpiti ćemo se do tad...bebe plaču,to je normalno..i vjerujem da dajemo sve od sebe da ih utješimo,nekad uspije,nekad ne...a ova situacija vani,proći će s vremenom,našla si se u potpuno novoj situaciji,hormoni još rade, umorna si,iscrpljena i na kraju nervozna od tog svega skupa. Jako je bitno da pokušaš čim više je moguće odspavati i redovito jesti,piti puno tekućine i unositi vitamine voćem, strada imunitet i organizam se nema čime boriti,kod čega vrlo lako strada i naše psihičko stanje...vjerojatno ti ovo sve zvuči kao glupost ali prošla sam sličnu stvar kad sam rodila i dok se nisam dovela u red s spavanjem i hranom i pomirila,(djelomično😊😂)s činjenicom da bebe plaču nije mi bilo dobro,od glavobolja,slabosti,drhtanja,napadaja panike,nervoze...bez brige draga,bit će sve u redu,porazgovaraj malo s nekom prijateljicom,mamom,dragim ili tu s nama i bit će ti bar malo lakše,drži se😘😘🤗🤗

nivami
    05. Rujan 2018. 20:29

Vecer 
    Ena cestitke Mihaelu na 3mj😘😘😘
    6xmama super za Beatu, bitno d ona napreduje, vas dvije ste lavice i mozete sve uspijeti😘😘😘
    Slatkica mala 😍 😍 

Mi smo danas malo placljivi, muci ga stomak 
    Bila je patronazna dobio je 400 g od kad smo dosli kuci, pupak je ispao Cim smo dosli kuci, tako da se kupamo svako drugi dan. Jucer smo obavili prijavu i sve rijesili, njega je cuvala strina i bio je super
    Poceli smo lagano sa izlascima, sad smo ispred kuce koliko nam vrijeme dozvoli
    Svim mamama 😘😘😘😘😘

ivymicek
    05. Rujan 2018. 22:41

Ena31

To je sve normalno i ne,nisi loša mama zbog toga,eto i ja pošizim često jer nemogu slušati kako plače a neznam kaj mu je,gladan nije,pelena čista..neznaš više kaj bi..ali..
    To su male bebe koje nas trebaju i neznaju drugačije komunicirati nego plačem,govore nam spava mi se,gladan sam,dosadno mi je,boli me..e bilo bi idealno da ih razumijemo😂😂,ali strpiti ćemo se do tad…bebe plaču,to je normalno..i vjerujem da dajemo sve od sebe da ih utješimo,nekad uspije,nekad ne…a ova situacija vani,proći će s vremenom,našla si se u potpuno novoj situaciji,hormoni još rade, umorna si,iscrpljena i na kraju nervozna od tog svega skupa. Jako je bitno da pokušaš čim više je moguće odspavati i redovito jesti,piti puno tekućine i unositi vitamine voćem, strada imunitet i organizam se nema čime boriti,kod čega vrlo lako strada i naše psihičko stanje…vjerojatno ti ovo sve zvuči kao glupost ali prošla sam sličnu stvar kad sam rodila i dok se nisam dovela u red s spavanjem i hranom i pomirila,(djelomično😊😂)s činjenicom da bebe plaču nije mi bilo dobro,od glavobolja,slabosti,drhtanja,napadaja panike,nervoze…bez brige draga,bit će sve u redu,porazgovaraj malo s nekom prijateljicom,mamom,dragim ili tu s nama i bit će ti bar malo lakše,drži se😘😘🤗🤗

Potpisujem.
    Pogotovo ovo za piti i jesti i odmarati.. ja sam nakon 2 mj od poroda počela peglati. Veš smo vadili iz škafova. Sva sreća na sušilici koja super suši.
    Jesnostavno ne stigneš. 
    Nemoj se osjećati kao loša mama. Moj Vid je prvih mjesec dana plakao i spavao.. rijetko bi bio dobre volje. Još uvijek je cendrav ali puno manje. Sve će to biti dobro. Odmaraj i jedi i brini o bebi to je tvoja zadaća.
    Ljubim vas sve pogotovl malog Tonija koji je lijepo dobio na kilaži (bravo mati).
    Vid spi pa idem i ja 😘

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

mamica1110
    05. Rujan 2018. 22:42

Čestitke bebicama na 2. i 3. mjesecu! 
    Bitno da su bebe zadovoljne i site neovisno o nacinu hranjenja, mislim da griznju savijesti osjecamo svi bilo da hranimo bebu adaptiranim ili dojimo pa imaju grceve od hrane koju pojedemo, ugl uvijek se nade razlog za griznju savijest. I osudu drugih ljudi.
    Sto se tice stabilnosti osjecaja ja jos imam ispade placa, danas u setnji sa sekom i njenom malom od dvije godine. Dijete se spotaklo i palo i ja u plac skupa s njom... jednostavno me razdire to da njih male nesto boli. 
    Definitivno ojacamo kad ostanemo same s bebom i prezivimo dan, ja jos uvijek tesko slusam njen plac ali vidim da je on nekad neophodan i jedini nacin komunikacije. Ne moze beba samo spavati 😁
    Cure mirnu noc svima!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.