Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Maja82
    04. Rujan 2018. 10:39

Nasdva di su Bambo pelene? Ak su ti dobre mozes preporucit velicinu i kakve su cijenom?
    Mene jako muci to razgradjivanje i htjela sam zato platnene - Bojana imas li ti susilicu? Iskreno probala bi platnene bar par kupit ali nemam susilicu i ne znam kak cu to onda pogotovo preko zime🤔
    Mi imamo Pampers premium care trenutno 1 iako je ona sad 4800 - probala sam 2. i iscurilo mi 2x pa sam si mislila ipak.su joj velike.. iako se po velicini preklapaju jako nekak mi to nije jasno jer iz ovih br1 nam nikad nikad nis nije iscurilo..
    Evo sad gospodicna spava.. a jutros nervozeee majko moja.. grci ju pa prdi i kaka i krene cickat i onda je tako nervozna da stalno pusta cicku i onak ju nerbozno prima i kao rezi nes na nju 😂 ne znam jel vasi to rade? Ja ne xnam jel bi jela il ne.. i onda uzme i sisa dalje

mamica1985
    04. Rujan 2018. 10:40

mamica1110

Dolazim u napast da joj pokusam dati ad bar za noc, mozda ju to zbetonira da odspava duže. Nismo još do sad savali ad ali imamo u pripremi Nan. Kako kombinirate cicanje i ad? Ako bi mi pojela ad da li moram obavezno pauzirati 4h do cice? Ili da joj smanjim za pocetak kolicinu tipa 30ml i vidim kolilo ju bude drzalo?

Ja otpocetka kombiniram ad i dojenje, nekad niti jednu bocicu tokom dana ne popije, nekad 3 bocice. Napravim joj uvijek 60ml kad smo doma pa nekad popije pola, nekad sve, nekad moram jos raditi. Kad idemo van, uvijek ponesem za 90ml. Dajem joj i cicu i bocicu kad trazi, ne gledam nikakve tablice.

• Maja82
    04. Rujan 2018. 10:41

ivanolora

Eiii mamice. Vi koje imate bebe od mjesec dana koliko spavaju

Hej evo moja nekad pol sata malo zakunja, a najduze do 4-4.5 sata. Uglavnom je to 3 sata. Najduze po danu ako je u kolicima u setnji pa jos doma potegne, a po noci ugl 3-3.5sata

mamica1985
    04. Rujan 2018. 10:42

mamica1110

Dolazim u napast da joj pokusam dati ad bar za noc, mozda ju to zbetonira da odspava duže. Nismo još do sad savali ad ali imamo u pripremi Nan. Kako kombinirate cicanje i ad? Ako bi mi pojela ad da li moram obavezno pauzirati 4h do cice? Ili da joj smanjim za pocetak kolicinu tipa 30ml i vidim kolilo ju bude drzalo?

I ne mora biti da ce ti bolje spavati od ad-a, evo moja popila neki dan 120ml a-a prije spavanja i probudila se vec za 2h, a sinoc cicala u 21h i probudila se u 1:40h

bojana27
    04. Rujan 2018. 10:45

Ivy ne peglam nista 🤔🤔 
    Maja za sad je nemam ali drugi mj je kupujemo :) 
    Ma to je super i nema uopce puno posla ..stavis cover na to pelenu i na pelenu liner za kakicu , kad se pokaka to bacim samo u wc i svaka 3 dana upalim vesmasinu na 60 i razgrnem ves , i pokupim i spremim u ladicu 🤪

nasdva
    04. Rujan 2018. 10:52

Bambo pelene imaš u Simbexu, ljekarnama, bebi centru, bubamari.
    Mi smo na br 3 jer je pakiranje veće nego 2. Veliki paket 3,4 ili 5 je 120 kn sako se smanjuje broj pelena u paketu. Cijene 2 se više ne sjećam. Ja joj gornji rub potfrknem da joj nije do pol trbuha i super. 
    Koristila sam ih s sinom do kraja i uopće nije puno puta promočio po noći, desilo bi se tu i tamo kad bi bio veći tipa u 2 god ispod 20x.
    Ja sam jako zadovoljna s njima i toplo preporučam. 
    Meni najbitnije što su eko i ne smrde po plastici

mamica1110
    04. Rujan 2018. 11:10

Vidjet cu jos koji dan pa ako se stanje ne sredi cemo pokusat dati ad. Znam da se moze unatoc tom buditi odnosno to me i muci jer ona kad krene sa frkanjem za kakanje se obavezno razbudi i rasplace dok ju ne uspijem smiriti i stimulirati kakicu ili prdenje. Nece sama. I onda to traje pa presvlacenje pa uspavljivanje i novo cicanje... 🙄 

pharmamma
    04. Rujan 2018. 11:18

Joooj koliko ste tog napisale,nisam ništa popamtila 🙈
    Kod nas jučer popodne bilo cendranja,plakanja,nespavanja,ali je zato noć odspavala od pola 10 do 8 uz 2 buđenja za papicu..malo ju mučilo prdenje jedino..danas prošetale uz more i sad si je kratko odspavala na dedi 😁 kaj se spavanja tiče,noću većinom odspava po 3sata u komadu,a danju jako malo...po 15-30 min,do sat vremena najviše..dnevna spavanja po 2-3 sata su rijetke situacije
    Maja i moja to radi kad joj se prdi i kaka..ne znaš jel gladna il nervozna,navlaci bradavicu,mlati rukama i nogama 🙈

pharmamma
    04. Rujan 2018. 11:21

mamica1110

Vidjet cu jos koji dan pa ako se stanje ne sredi cemo pokusat dati ad. Znam da se moze unatoc tom buditi odnosno to me i muci jer ona kad krene sa frkanjem za kakanje se obavezno razbudi i rasplace dok ju ne uspijem smiriti i stimulirati kakicu ili prdenje. Nece sama. I onda to traje pa presvlacenje pa uspavljivanje i novo cicanje… 

Koliko dugo vam već traje nacicavanje?oko 6.tjedna bude skok u razvoju,možda je to u pitanju 

mamica1110
    04. Rujan 2018. 11:44

Prosli tjedan isto se nacicavala, sad opet. Ali mislim da je to vise povezano sa tim kakanjem i prdenjem ko i kod vasih jer je nemirna na cici i tiska. Onda se sprezdere pa povrati.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.