Nas dva bravo za kilice 🎉🎉🎉🎉. Kak je prošla pikica?
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Mi stigli na more,curka prespavala cijeli put..ali zato ostatak popodneva nula bodova..grčevi,cendranje,katastrofa..
Arizona, ja sam na drugom katu bez lifta..konstrukcija je u prizemlju,zasad bez lokota 😁 a bebu i košaru donesem kad idemo van..super mi je kod kolica da uspijem rastvorite konstrukciju i staviti košaru jednom rukom dok drugom držim malenu..
Keksić smo isprobali,malo je čudno,hoće zaboljeti u početku na mjestu šava.al bi reko dragi,treba to razraditi 😂😂😂
Kile su još ostale 3,5,trbuh nije još ravan,al bar stanem u par starih hlača 🙈 jesu se vama bokovi proširili u trudnoći?meni se čini da su mi se dosta
Nasdva bravo za kilice i cm ☺️
Ena awww za osmjeh ❤️ Ne možeš se ne rastopiti na to ☺️ Joj,jedva čekam da se Anastazia počne smijati na glas,već je sad pravi veseljko 😁
Za pelene,mi smo prije desetak dana prešli na dvojku
Mi smo već na trojci šta se pelena tiče, ali on je debeli dječak pa nije čudno. Kakva su vaša iskustva s pelenama,mi smo probali pampers i babylove dobre su i jedne i druge ali kad se baš dobro pokaki zna mu do leđa procurit :/
Šta se keksića tiče,mi smo nakon tri tjedna počeli, ja sam se osjećala dobro i nije me bolilo, ali nisam imala puno ni šavova. Sad više ni nemam osjećaj da sam rodila.
Želim vam ugodnu noć svima sa šta manje buđenja 😊
Mi smo već na trojci šta se pelena tiče, ali on je debeli dječak pa nije čudno. Kakva su vaša iskustva s pelenama,mi smo probali pampers i babylove dobre su i jedne i druge ali kad se baš dobro pokaki zna mu do leđa procurit :/
Šta se keksića tiče,mi smo nakon tri tjedna počeli, ja sam se osjećala dobro i nije me bolilo, ali nisam imala puno ni šavova. Sad više ni nemam osjećaj da sam rodila.
Želim vam ugodnu noć svima sa šta manje buđenja 😊
Mi isto 3 koristimo tj. sad nam pasu i 2 i 3 kad imamo malo manje od 6 kg. Ja sam probala svakakve i moram reci da su mi lidl najbolje. izdrze cijelu noc i ne procure. Pampers mi je procurip tak da smo njih odma preskocili. jednom prilikom kupila sam i pelene u plodinama jer nisam stigla do lidla i isto su ok. Nisu mi bas dobre Mullerove jer su ko papir ;/
Lidl nam je top jer su bas fine mekane ;)
i mi isto svima zelimo laku noc :)
Ena prekrasno za smijehic! Jedva cekam!
Nasdva super za kilice! Moja je dobila 1200 i narasla 6.5cm ovaj prvi mjesec. Bas raste ko gljiva.
Mene jos taj sav pece tj zateze al iskreno keksic jedva cekam.. iako se bojim kako ce bit :/ Moramo probat pa cemo vidjet vald se nije puno poremetilo.. a kile..ostale mi 3 al imam od ranije visak kojih 4-5 koje bi voljela skinut. Al zdere mi se nenormalno! Sad vec ajde malo dosla sebi al ono jela sam nutelu zlicom prva tri tjedna i to mislim od umora doslovce..i nervoze. Sad se moram smirit i zdravo jest a vjezbanje jedva cekam. Sad setamo sve vise a vjezbat mislim negdje u 10 mj pocet.
Arizona probaj se smirit i pricat kad si mirna, znam da je tesko evo ja eksplodiram svako malo al zaista nema druge..
Jutro dame :)
Vise se izgubim tko je sta pisao al otprilike :)
Ja sam vecinom sama , muz trenutno radi u sumi od jutra i dolazi doma kad cure spavaju , kad je doma kod mene nema oces neces , stavim Luciju u lezaljku i kazem tu ti je Lucija idem napravit to to i to :)
Sta se pelena tice , mi smo na platnenim a sa prvom su mi bile sve super ☺️
Sta se kila tice , blago vama , jedino se ja debljam 🤪🤦🏼♀️
Mi standardno noc odspavamo sa jednim budenjem (u principu se ne budi samo se pocne meskoljit i ja uvalim cicu jer spava sa nama )
Preko dana , spava po 4-5 h isto u komadu ili po 3 ovisi kakav joj je dan :)
U cetvrtak cu probat ici kod frizera na totalni make over i iz plave u smede , jer mi je strasno ispucala kosa , ionako je radi nje vecinom u repu pa da se malo oporavi , a kasnije nagodinu se lako vratim u plavo 🤣
Nas dva bravo za kilice 🎉🎉🎉🎉. Kak je prošla pikica?
Uz puno suza. Sinoć se nije dala u krevetić dugo spustit i noćas se puno budila.
Mi koristimo Bambo pelene i super su mi. Koristola sam ih i s prvim, a činjenica da su biorazgradive iliti eko mi je super.
Ako koristite pampers pelene kupujte ih u Mulleru jer je velika razlika u kvaliteti pelena bez obzita što pakiranje izgleda isto.
Čula sam da su i Helen Harper pelene super, osobno ih nisam probala.
Joj nas dva ja sam neki dan čitala da se pelene razgrađuju 500 g u prirodi... Ostala sam u šoku.
Imaju i neke nove brže razgradive pelene kit & nešto (zaboravila sam kak se točno zovu).
Svaka čast Bojana za platnene pelene... Nekak se ne vidim u tome... Imam osjećaj da ima puno pranjs i peglanja.
Vid je isto cendrav već.3 dan i nekako si mislim da je od pikice. Jer nikako ga spustiti i po danu nikako ne spava i baš jučer muž i ja vodimo razgovor zbog čega je tako. Jer od hrane jedem isto tako da mislim da je pikica. Nadam se da će danas biti bolje.
Noč je bila ok.. samo stenjanje i prđenje i cicanje. Ne budi se ali traži cickati svaka 2 do 3 h
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Kaj se pelena tice, br.1 koristili smo Pampers Premium Care, sad dovrsavamo br.2 Pampers Actice Dry, iduce kupujem te , ali br.3 jer je bucka i velika, ide prema 6kg.
Kaj se keksica tice, probali 4 tjedna nakon poroda, malo cudno, ali ok, preporuka lubrikant.
Kaj se kila tice, imam jos nekih 6kg skinuti da dodjem na ono prije poroda.
Kaj se sudjelovanja partnera u roditeljstvu tice, moj je s prvom bio prakticki nepostojeci, iako je bio doma, stalno smo se svadjali. Sad s drugom je totalno drugaciji, iako zna imati momente da ne zna kaj bi i ono - ajde ti, ti si joj mama pa znas kaj treba. Ja imam problem da ne kazem kad mi je tesko, nego se junacim i sve mogu sama pa samo pregorim jedan dan i sve steram u rodno mjesto.
Nama izbija donja jedinica, jako je cendrava, po danu samo na meni hoce spavati i samo da je ja drzim, premorena sam. Noc je vise manje ok, iako od pol 5 krene sa cendranjem i meskoljenjem i nema vise sna.
Sortiraj odgovore
Najstariji